La Pobla de Mafumet avança ronda i l'Ascó buscarà l'ascens fent el camí llarg. Europa i Figueres, eliminats

DISSABTE, 30 DE MAIG
Pobla de Mafumet 1-0 Tuilla (Stéphane Emanà)
Numancia B 1-0 Figueres (Loza)

DIUMENGE, 24 DE MAIG

(*) Jumilla 3-2 Ascó (Luis, Guardiola -p- i Etamane / Virgili i Asier Eizaguirre)
Jerez 2-0 Europa (Juan Germán i Chema)
(*Ronda de campions)

L'ascens del Nàstic de Tarragona a Segona Divisió possibilita un ascens de la Pobla de Mafumet a Segona B, sempre que els granes superin dues rondes més.

Jumilla 3-2 Ascó
L'Ascó ha caigut al camp del Jumilla tot i fer dos gols // Iris Solà - FC Ascó
  • L'Ascó necessitava guanyar o un empat amb més de 2 gols per pujar a Segona B i, tot i colpejar primer, va tornar a ensopegar davant el Jumilla
  • Un gol de Virgili a la primera meitat donava avantatge als asconencs, però Luis s'encarregava d'empatar abans del descans. Guardiola va capgirar el partit des del punt de penal, però el 'killer', Asier Eizaguirre tornava a empatar. Quan semblava que el duel se n'anava a la pròrroga, Paolo Etamané va fulminar les esperances dels de la Ribera de l'Ebre
  • La derrota no elimina l'Ascó, que haurà de superar les dues rondes de la repesca si vol materialitzar l'ascens.
Pobla 1-0 Tuilla
  • Denís Coch ho va avançar en l'entrevista que li fèiem divendres passat. La Pobla estava predestinada a avançar cap a les semis del play-off
  • Un gol d'Emanà va ser suficient per a que els poblencs s'enduguessin l'eliminatòria, fent valer el 0-0 de l'anada.
  • Amb la victòria, la pobla trenca una ratxa de tres duels sense guanyar i avança havent deixat el seu marcador a zero en els dos duels disputats
Jerez 2-0 Europa
L'Europa seguirà un any més a Tercera Divisió // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
  • L'Europa va patir una desfeta sorprenent a Jerez de los Caballeros. L'1-0 de l'anada va resultar massa curt davant un equip que va saber mantenir la seva porteria resguardada
  • Juan Germán va empatar l'eliminatòria al primer temps amb un gol des del punt de penal (una pena màxima molt discutible, tot sigui dit) i Chema, just abans del final, va evitar la prórroga amb un gol des de la frontal.
  • Els escapulats tanquen així el seu tercer play-off consecutiu, amb 2 gols a favor en 8 partits. Ambdós a casa.
BTV Esports va ser amb els escapulats i n'ha fet una peça de resum

Numancia B 1-0 Figueres
La pluja soriana va acomiadar la temporada figuerenca // UEFIGUERES.CAT
  • Com els escapulats, l'avenç del Figueres en el play-off va anar d'un sol gol. La derrota per 1-0 amb el Numancia B va deixar en un no res la victòria de dissabte passat a Vilatenim
  • Ciria va avançar el conjunt local al minut 18. Un gol que va ser suficient per a que els numantins aconseguissin la classificació per a semifinals
  • El Figueres tanca així una temporada d'èxit, en què ha anat de menys a més fins a colar-se en un play-off on no l'esperaven.

PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA B

Segona ronda (36 equips, 18 creuaments)

L'Ascó (campió repescat) s'enfrontarà a un quart o, amb menys opcions (si tots els quarts ja s'han emparellat) a un tercer. tindrà factor camp a favor: anada a domicili, tornada al Municipal asconenc.

La Pobla de Mafumet (segon a la lliga) s'enfrontarà a un tercer o, amb menys opcions (si tots els tercers ja s'han emparellat) a un altre segon. Si juga contra un tercer tindrà factor camp a favor (anada fora, tornada a la Pobla), però si li toca un altre segon el factor camp se sortejarà.