dilluns, 1 de juny del 2015

'Play-off' | Viatges a La Rioja i Andalusia, però amb la tornada a casa

L'Ascó i la Pobla de Mafumet ja coneixen els seus rivals per a la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona B. El conjunt de la Ribera d'Ebre viatjarà aquest cap de setmana fins a Logroño per enfrontar-se a la SD Logroñés. La Pobla de Mafumet també farà les maletes en direcció a Cadis per batre's al San Fernando.

La RFEF ha tornat a celebrar el sorteig a la ciutat esportiva de Las Rozas (Madrid)

Així han quedat les eliminatòries que afecten als equips catalans que busquen l'ascens a Segona B:

SEGONA ELIMINATÒRIA
SD Logroñés-Ascó
San Fernando-Pobla de Mafumet
Així han seguit el sorteig a La Pobla // CF Pobla de Mafumet
L'Ascó sabia que jugaria el duel de tornada a casa, davant la seva afició. La condició de campió repescat li dóna aquest petit avantatge que ara haurà de saber aprofitar. El rival serà la SD Logroñés, de La Rioja. El conjunt que juga els seus partits al mític estadi de Las Gaunas va derrotar el Cerceda (Galícia) en la primera eliminatòria amb un resultat escandalós. A l'anada, els riojans van guanyar per 1-4 en terres gallegues i van acabar de fer la feina a casa, amb un contundent 3-0. A la seva lliga particular, l'equip va ser tercer, i va sumar 92 punts en 38 partits. Va anotar 105 gols (segon màxim anotador del grup setzè) i en va rebre 34.
Aquest Logroñés neix l'any 2009 fruit de la desaparició de l'històric CD Logroñés, després del seu descens a Regional. Aquella mateixa temporada aconsegueix l'ascens a Tercera Divisió, on hi passaria dues temporades abans de fer el salt a Segona B. Durant dos cursos va ocupar una plaça a la categoria de bronze, però la temporada 2013-2014 va tornar a caure a Tercera. El curs passat no va poder jugar la promoció d'ascens per tornar a Segona B, i enguany hauran de superar el campió català per tornar a la tercera categoria estatal.

Des del Logroñés ja s'ha iniciat el contacte amb l'Ascó via xarxes socials
La Pobla de Mafumet haurà de fer un viatge molt més llarg que el de la primera eliminatòria. El San Fernando (Cadis) serà el rival del conjunt tarragoní en les semifinals per aconseguir l'ascens. Un cop el Gimnàstic de Tarragona ja ha deixat enrere la Segona B, la Pobla té via lliure per gaudir d'una nova categoria. El San Fernando ha arribat a la segona ronda després de superar l'Ontinyent, també amb un molt bon balanç. A l'anada, els andalusos superaven el conjunt valencià per 0-1 i remataven la feina en el duel de tornada amb un 4-1 incontestable. A la seva lliga regular, els gaditans van ser segons del grup desè (Andalusia Occidental i Ceuta), amb 91 punts. El Sant Fernando va anotar 88 gols en 42 jornades i en va rebre 28.
El San Fernando CD és també un club molt jove, fundat l'any 2009. Va agafar el relleu del desaparegut CD San Fernando. El curs 2009/2010 va adquirir la plaça de l'Sporting de San Fernando a la Primera Andalusa (5a categoria, equivalent a 1a Catalana) i va assolir l'ascens a Tercera. En l'any de la seva estrena a la nova categoria va ser segon i va arribar fins a la darrera fase de la promoció d'ascens, però va caure eliminat a mans de La Roda. El curs següent sí que aconseguiria pujar a Segona B, després de derrotar la Mutilvera, el Llevant B i el Laudio. A la categoria de bronze va destacar el seu primer any amb una setena plaça que li donava l'accés a la Copa del Rei. El segon curs, però, no seria tan positiu i acabaria perdent una categoria que vol recuperar enguany. Per fer-ho, haurà de superar la Pobla de Mafumet.

Horaris
Els clubs s'han de posar d'acord ara en els horaris per disputar els partits d'anada i tornada. Per ara només la Pobla de Mafumet ha comunicat un principi d'acord. Quedarien així les dates:

ANADA
DIUMENGE, 7 DE JUNY
19h SD Logroñés-Ascó

20'30h San Fernando-Pobla de Mafumet

TORNADA 
Per definir (13 o 14 de juny)
Ascó-SD Logroñés

Pobla de Mafumet-San Fernando

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada