dijous, 30 de juliol del 2015

Tercera.cat et porta a l'Històrics!

La setmana vinent es disputa al Municipal del Guinardó (Barcelona) el Torneig d'Històrics del futbol català, que aquest estiu arriba a la 30a edició. A tercera.cat regalem un abonament doble per veure tot el torneig, que s'inicia dilluns, dia 3 (amb el triangular del grup 1) i es tanca el cap de setmana següent, amb les semifinals dissabte 8 i la final el diumenge 9. Què heu de fer per obtenir l'abonament doble? Us ho expliquem!



Seran quatre jornades de fase de grups (els triangulars dels dies 3, 4, 5 i 6 d'agost) que s'iniciaran a les 18 hores. Les dues semifinals es disputaran el dissabte 8 (18 i 20h) i la gran final està prevista per al diumenge 9 (a les 19h). Teniu més informació del Torneig al seu web, o en aquest article que vam dedicar a la presentació d'aquesta 30a edició.

A tercera.cat regalem un abonament doble per assistir a tot el Torneig!

Per aconseguir-lo cal que sigueu seguidors de tercera.cat a Twitter (@terceracat) i respondre la pregunta que us fem, en un tuit amb l'etiqueta #HistòricsTerceracat.

Qui va ser l'últim vencedor de l'Històrics sent equip de Tercera?
Ens cal equip i any

Entre tots els encertants l'atzar decidirà qui s'endú l'abonament. Teniu temps per respondre fins les 23'59h d'aquest divendres, 31 de juliol.

Molta sort, i a gaudir de l'Històrics!
A tercera.cat, la setmana que ve, tindreu informació puntual del Torneig.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada