dimarts, 17 de maig del 2016

#Onze3div5 15/16 | Obrim votacions!

La lliga regular s'ha acabat. Com hem fet sempre des del curs 2011/2012, primera temporada que vam seguir des de tercera.cat, us demanem que escolliu els jugadors que, segons el vostre parer, més han destacat aquesta temporada. Avui, dimarts 17 de maig, s'obre el termini de les votacions per què vosaltres, els lectors del web, decidiu quin és l'onze ideal de la temporada 2015/2016.


El primer onze ideal escollit pels lectors de tercera.cat, el de la temporada 2011/2012

El termini de votacions s'obre avui, 17 de maig, i s'allargarà un mes exacte, fins la nit del divendres, 17 de juny

Aprofitem per recordar les quatre normes bàsiques de les votacions.

En primer lloc, i com hem fet els quatre cursos anteriors, demanem el màxim de participació, que us animeu a fer les vostres propostes tots els que heu viscut i/o seguit de prop la Tercera aquest curs. Crida als protagonistes (jugadors, entrenadors i cos tècnic, gent dels clubs), als aficionats dels 20 equips de Tercera i als que gaudeixen de la categoria sense tenir-hi un equip implicat; als periodistes i informadors que heu seguit el curs, a l'entorn dels protagonistes, que viu el dia a dia de la competició com si també hi participés... com en totes les altres etapes de la temporada, a tercera.cat tots sou benvinguts!


Ens caldrà:
  • Un onze format per futbolistes que hagin disputat la competició al grup català de Tercera aquest curs 2015/2016. No cal cap mínim de partits, ens refiem del vostre criteri ;)
  • L'onze ha de seguir una formació coherent (4-3-3, 4-5-1, 4-4-2, 3-5-2...). En principi, limitem les propostes a un màxim de 5 defenses (en un possible 5-4-1), un màxim de 5 migcampistes (com els que poden aparèixer en un 3-5-2) i un límit de 4 davanters (possible en un 3-3-4, entenent que algun dels davanters sobre el paper actuï de mitjapunta). És evident, però ho deixem escrit a les bases: l'onze ha de tenir un porter.
  • En les propostes podeu incloure un màxim de 3 jugadors d'un mateix equip, no més! Això no treu que si entre els 11 més votats hi ha més de tres futbolistes d'un mateix equip apareixeran a l'onze definitiu.
  • La idea és que els 11 més proposats formin l'onze ideal; l'única limitació és si hi ha dos porters entre els 11 més proposats; llavors, el 12è entrarà a l'onze, i el segon porter més votat tindrà una menció especial però quedarà fora de l'onze.

L'onze ideal de la temporada 2012/2013

Com es votarà?
Aquí fem una petita variació. El curs passat vam tenir algunes dificultats a l'hora de recollir el vot per correu (semblen les eleccions generals, això). Vam rebre molts mails que proposaven onzes idèntics, moltes repeticions... i, ja per un motiu de salut mental nostra a l'hora de recopilar els vots, restringim la via privada aquesta vegada.

Per votar mantenim dues vies, pública i privada, per a aquells que vulgueu mantenir el vostre vot secret. Amb la opció pública busquem animar el debat a Twitter; amb la privada us garantim que el vostre vot només el coneixerem els dos membres de l'equip de tercera.cat. Cap proposta es farà pública si no ho voleu. Les dues opcions:

  • Vot públic: Tuit fent servir l'etiqueta #onze3div5. Respecteu les normes citades anteriorment i aclariu cognoms si cal (per exemple, per aclarir els noms de pila -Javi, Alex, David...- que puguin conduir a confusió). Per poc que detectem incorreccions (més de 3 jugadors d'un equip o confusions) us ho comunicaríem. També obrim la via Facebook: podeu votar amb comentaris a la nostra pàgina.

  • Vot privat: Teniu l'opció d'enviar-nos un missatge directe (un DM) a Twitter (els tenim oberts, ens pot escriure qui vulgui). O amb un mètode més personal: contactant amb un dels dos membres que formem tercera.cat, en Carles Garcia i/o en Roger Sánchez, si teniu la possibilitat.


L'alineació escollida pels lectors de tercera.cat la temporada 2013/2014

Podeu repassar els onzes de les temporades anteriors:


La idea de demanar el màxim de participació és aconseguir un resultat final prou fidel a allò que als protagonistes i seguidors del grup català de Tercera us ha agradat durant l'any. Tot i això, és obvi que un vot sempre és subjectiu i que per tant l'onze escollit no serà quelcom absolut o inamovible.

El termini de vot finalitzarà el proper divendres 17 de juny a les 23'59 hores.


L'últim onze ideal de Tercera, el del curs passat // tercera.cat

Aneu proposant-nos el vostre #onze3div5!

Gràcies per seguir i participar de la iniciativa!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada