dilluns, 17 de setembre del 2012

Boris Garrós (Cornellà), als millors gols del futbol català

El davanter de la UE Cornellà, Boris Garrós, forma part de la terna de gols escollits aquesta setmana per la redacció de l'Esports en Xarxa, de la XTVL, per als Millors gols del futbol català.

Boris se situa en un podi que inclou dos jugadors de Segona B, Rubén Fonte (Reus) i Ramon Morant (Espanyol B).

Boris Garrós, tercer
L'arrencada de lliga de Boris Garrós està sent espectacular. Cinc gols en quatre partits. El d'ahir a Palamós, un obús des de la frontal de l'àrea, pràcticament sense armar la cama, que es cola a la porteria de Bayona. L'inici del davanter ens ha mostrat una gran facilitat de cara a porteria i una bona compenetració amb el seu company d'atac, Enric Gallego. De fet, Boris és a dos gols d'igualar el registre de tota la temporada passada. En l'estrena amb el Cornellà va sumar 7 dianes.




Històric
El Cornellà és el primer equip de Tercera que repeteix golejador als millors gols. Fins ara 5 dels 12 gols escollits han estat de Tercera. Han aparegut 4 equips diferents. A més del Cornellà, del qual han estat escollits gols d'Enric i Boris, han aparegut a la tria l'Europa, el Gavà i l'Olot. De moment, cap d'ells ha aparegut en primera posició (2 segons i 3 tercers) Aquest és l'historial complet, agrupat per equip. Els codis expliquen la posició i la jornada en què han estat escollits.


1 aparició
Cebrià Queralt, Cebri (CE Europa) 3r-J1
Enric Gallego (UE Cornellà) 2n-J2
Boris Garrós (UE Cornellà) 3r-J4
Aitor Monfort (CF Gavà) 2n-J3
Carlos Martínez, Carlitos (UE Olot) 3r-J3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada