dissabte, 15 de setembre del 2012

Resultats J4

Ni Cornellà ni Olot. Ni Carlitos ni Boris. Cap dels actors principals d'aquest inici de Tercera ha deixat de prémer l'accelerador en aquesta quarta jornada, i es manté un coliderat d'equips cada cop més sòlids. La Pobla Mafumet manté els triomfs per la mínima com a base per seguir a dalt; Rapitenca i Vic estrenaven caseller de victòries, el Manlleu s'imposava a l'equilibrat duel contra el Vilafranca i a la part baixa preocupen Terrassa i Balaguer. Encara no han guanyat i els vallesans no han celebrat cap gol.

Els colíders aguanten i segueixen en un ritme difícil de seguir per als perseguidors.

El Cornellà mantindrà la posició més elevada gràcies a la diferència de gols. Triomf treballat dels verds al camp del degà del futbol català, un Palamós que ha aguantat l'equilibri al marcador fins la represa (0-2). Dos gols dels principals referents atacants del bloc de Jordi Roger, Enric Gallego i Boris Garrós (màxim golejador, amb Carlitos, amb 5 dianes) acabaven amb les esperances dels baixempordanesos, que seguiran amb 4 punts. El Cornellà té en el seu balanç golejador (14 a 1) la clau de la primera plaça.
[PAL 0-2 COR: seguit via UE Cornellà i Futbol Ràdio Palamós]

Tampoc afluixa l'Olot, que puja a ritme constant. Dos gols a favor, cap en contra, els de Rodri són l'únic equip que encara no ha encaixat cap gol. I al capítol realitzador, dos únics actors, els dos davanters que es van fitxar a l'estiu per aconseguir gols. Carlitos (5) i Uri Santos (2) estan complint a l'arrencada, fet que, combinat amb la bona feina defensiva, mantenen el coliderat, amb triomfs claus com el d'avui contra la Grama (2-0). Amb el gol de l'ex (Carlitos va jugar a la Grama fa quatre temporades) i amb el convenciment que enguany s'està fent molt bona feina a la Garrotxa.
[OLO 2-0 GRA: seguit via UE Olot]


Després de trobar-se amb partits decidits per la mínima (dues victòries i una derrota), la Pobla Mafumet ha mantingut el costum... malgrat trobar-se amb un batallador Júpiter, que ha igualat a la segona part dos gols d'avantatge dels tarragonins, però ha rebut la sentència a l'últim sospir (3-2). Les dianes d'Abel i Víctor Oribe semblaven indicar un còmode triomf grana, però una diana en pròpia porta animava les opcions dels de la Verneda, que han aconseguit l'empat ben a prop del minut 90, gràcies a un gol de penal d'Isra, però la Pobla encara ha pogut fer el tercer, gràcies a Caco. Una diana que el manté en places de play-off, tercer. El Júpiter segueixen al grup central, el dels equips que sumen 4 punts.
[POB 3-2 JUP: seguit via CF Pobla MafumetPlaneta Júpiter]

Es col·loca en zona de play-off, com a quart passatger, l'Europa, després de celebrar el primer triomf del curs al Nou Sardenya. La víctima, un Rubí que ha fregat la igualada al final (2-1). Els gols de Javi Lara i Cano, en una bona primera part dels de Pedro Dólera, s'han vist retallats per la diana de Javi Sánchez (segon gol consecutiu amb els vallesans), però els d'Alberto Fernández no han pogut completar la igualada. Es trenca l'empat entre els dos conjunts i els graciencs superen Manlleu, Figueres i Santboià en l'empat a 7 punts.
[EUR 2-1 RUB: seguit via CE Europa, Carles Garcia i la transmissió de La Xarxa, amb Ignasi Trapero al capdavant]

Un gol (golàs, segons els cronistes) de Jairo glaçava l'ambient als Canyars, sumava la segona derrota consecutiva per al Castelldefels i donava la segona victòria del curs (primera a domicili) a un nouvingut, el Figueres (0-1). Un duel prou equilibrat, que com explicaven al Twitter del conjunt mariner, podia viure el gol en ambdues porteries. El jugador del conjunt altempordanès ha decidit el duel al tram final. Amb la victòria, el Figueres supera el Castelldefels a la taula, i amb 7 punts es col·loca a les portes de la zona de play-off.
[CAS 0-1 FIG: seguit via UE Castelldefels i UE Figueres]


Una quarta plaça a la qual aspiren també dos conjunts més que sumaven victòries a casa.

El Manlleu superava el Vilafranca en un dels partits més atractius de la jornada (2-0). Els osonencs obrien la llauna gràcies a Eduard Fortet, i l'expulsió de Marcos aclaria el panorama per als penedesencs. Gely, a la segona part, ha tancat la primera victòria a casa del Manlleu, que mira cap a la part alta. El Vilafranca segueix amb quatre punts, al grup de sis equips que tenen una victòria i un empat.
[MAN 2-0 VIL: seguit via AEC Manlleu, Esports Ràdio Manlleu i Lluís Montaner]

S'esperava per aquesta setmana una possible reacció del Terrassa. L'escenari era complicat, el Joan Baptista Milà. I el partit s'ha resolt de la manera més cruel per als de Miki Carrillo, amb gol del Santboià als últims instants (1-0). La diana d'Alex Fernández al minut 89 enfonsa encara més els vallesans, penúltims, amb un sol punt, sense haver guanyat ni marcat un gol encara.
[SAN 1-0 TER: seguit via FC Santboià i 95 punt 2 esports]

Primer triomf al campionat (i lògicament, a casa) de la Rapitenca, que s'ha imposat al primer duel del curs entre nouvinguts. El triomf contra el Vilassar (2-0) s'ha obert a la primera meitat, amb el gol d'Alexis. La segona diana local, de David López a l'inici de la represa, ha avortat qualsevol tipus de reacció dels maresmencs, que han intentat fins el final reduir distàncies, topant amb el duel controlat per part ebrenca. Amb l'estrena de la Rapitenca, menys equips queden sense estrenar el compte de victòries. Per ara són tres: el Balaguer i dos equips que juguen aquesta tarda, Vic i Terrassa.
[RAP 2-0 VLS: seguit via Hernan Subirats i Amics Vilassar]

Tarda alegre per l'estrena a Vic. Els osonencs han obtingut el primer triomf del curs superant el Muntanyesa (1-0). Un gol de Pol Coll ha servit als de Pere Vila per batre el conjunt barceloní, que ha jugat bona part de la segona meitat amb un home menys. A la primera part, duel igualat, amb gol fantasma protestat per als de Manolo González. El Vic supera la malastrugança del curs passat, quan va obtenir la primera victòria a la J5, i deixa Balaguer i Terrassa com els equips que encara no s'han estrenat.
[VIC 1-0 MUN: seguit via Jordi de Planell i CF Muntanyesa]

El Gavà obria la jornada imposant-se contundentment a Balaguer (1-4). Una gerra d'aigua freda per als locals, i un reforç encara més gran per als d'Albert Poch, després del triomf de fa set dies contra el Palamós. El gol de Vivó obria un triomf que ni l'1 a 2 d'Adrià podia equilibrar per part local. Albert Cervantes complia amb la seva cita amb el gol a Balaguer. El davanter ha marcat a les últimes tres visites gavanenques a la Noguera: una diana al 0-2 de la 10/11; doblet el mes d'abril (temporada 11/12) i gol en aquesta quarta jornada de la 12/13. El periodista balaguerí Àlvar Llobet seguia el duel des del Municipal i exposava al seu compte de Twitter les 3 claus de la situació dels de Tenorio, que seguiran una setmana més sense guanyar, i en zona de descens. Les claus són aquestes: defensa, manca de jugador d'enllaç al davant i d'un davanter referència. Ho podeu llegir al compte de Twitter d'Àlvar Llobet, des del qual vaig seguir el partit. Podeu llegir la crònica de Llobet a La Mañana de la Noguera en aquest enllaç. També teniu la crònica del blog de Havok, dedicat al CF Gavà, en aquest enllaç.
[BAL 1-4 GAV: seguit via Àlvar Llobet i Havok]

Aquests són els resultats de la 4a jornada:

DISSABTE, 15 DE SETEMBRE
Balaguer 1-4 Gavà (Adrià / Vivó, Cervantes, David i Erik)

DIUMENGE, 16 DE SETEMBRE
Castelldefels 0-1 Figueres (Jairo)
Pobla Mafumet 3-2 Júpiter (Abel Rita i Víctor Oribe -p- i Caco / Benito -pp- i Isra -p-)
Rapitenca 2-0 Vilassar (Alexis i David López)
Manlleu 2-0 Vilafranca (Eduard Fortet i Gely)
Palamós 0-2 Cornellà (Enric Gallego i Boris Garrós)
Olot 2-0 Gramenet (Carlitos -p- i Uri Santos)
Santboià 1-0 Terrassa (Alex Fernández)
Vic 1-0 Muntanyesa (Pol Coll)
Europa 2-1 Rubí (Javi Lara i Alex Cano / Javi Sánchez)

CLASSIFICACIÓ

Classificació definitiva després de la J4:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada