dimarts, 12 de febrer del 2013

Captures de la J23

Aquesta setmana he introduït una novetat a la contracrònica de la jornada, i l'he publicat en 4 tuits. Veient els resums, com cada dilluns, per a l'Esports en Xarxa, vaig seleccionar algunes captures que explicaven part de la jornada, si més no des del meu punt de vista.

No sé si la secció tindrà continuïtat, però la comparteixo ja que vaig fer la tasca d'escollir 4 instantànies de la jornada.


Dues cares d'un mateix partit, i d'un mateix ofici, el del golejador. Javi Revert (a sobre, vídeocaptura d'ETV) marcava a Cornellà el seu dotzè gol del curs, que avançava els empordanesos, cuers fins llavors, al camp del segon classificat. Per contra, Enric Gallego (a sota, vídeocaptura d'ETV) anotava el tretzè gol del curs (segon màxim anotador de la categoria), però veia com l'equip topava amb el mur de la defensa palamosina i del porter Martí Bartrina.


A Santa Coloma l'Olot no va poder sumar 3 punts, si bé allarga la seva ratxa d'imbatibilitat. La Grama, contra el que molts podien pensar a la prèvia, va plantar cara al líder, va buscar l'ordre al darrere, per no sucumbir als poderosos recursos ofensius dels garrotxins, però també va buscar l'esgarrapada. Com a prova, un contraatac amb superioritat colomenca, 4 homes contra 3, quan els dos equips jugaven encara amb 11 homes, abans de l'expulsió de Jordi Roca. Fontanella (situat més a la dreta) buscava l'espai per encarar porteria, però la decisió final (passada a l'esquerra) culminava amb un xut al lateral de la xarxa olotina. (vídeocaptura de La Xarxa).


El Vic sucumbia a Nou Barris... però disposava de l'última opció del duel. Amb 2 a 1 en contra, i al temps de descompte, els osonencs tenien una perillosa falta a favor al límit de l'àrea. La curiositat, la disposició tàctica dels jugadors vigatans, amb opció per executar la falta decisiva (el partit es va acabar tot just va finalitzar aquesta jugada) de diverses maneres. Al final, xut directe, alt, xiulet final i alegria i decepció a partits iguals entre els dos conjunts (vídeocaptura de BTV).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada