dijous, 21 de febrer del 2013

Sinònim de victòria

3 jugadors de Tercera que han marcat 5 gols o més han aconseguit vincular directament les seves dianes amb victòries del seu equip. Si marquen Xavi Puerto, Uri Santos o Roberto Camacho, els seus equips guanyen. Empirisme al #futbolcat.

Nota inicial: Valoro els jugadors amb cinc gols marcats o més perquè impliquen un mínim de quatre partits diferents, i donen més fortalesa al fet.

32 jugadors han marcat 5 gols o més aquest curs.
3 d'ells mantenen una curiosa dada: sempre que han marcat el seu equip ha acabat guanyant. Són Xavi Puerto, del Cornellà; Uri Santos, de l'Olot; i Roberto Camacho, de l'Europa.


Xavi Puerto / udcornellà.com
El cas de Xavi Puerto és el que implica més gols anotats, 7 dianes. Uns gols que han suposat 5 victòries al Cornellà en els 5 partits en què Puerto ha marcat. Són els següents:

J3: Cornellà 6-1 Castelldefels (1 gol)
J6: Vic 0-1 Cornellà (1 gol, gol guanyador)
J15: Cornellà 5-0 Muntanyesa (1 gol)
J19: Vilafranca 1-2 Cornellà (2 gols, gols guanyadors)
J20: Santboià 1-3 Cornellà (2 gols)

Clau directament en dues victòries, vital en una altra (a Sant Boi) i arrodonint dues golejades dels verds com a locals.
Uri Santos // Àngel Garreta - REMImages.com
Si Puerto és qui més gols ha marcat, Uri Santos és qui més victòries ha vist amb gols seus. El davanter de l'Olot ha marcat 6 gols que han completat 6 victòries del conjunt garrotxí. Els gols són els següents:

J1: Vilassar de Mar 0-2 Olot (1 gol)
J4: Olot 2-0 Gramenet (1 gol)
J6: Olot 2-1 Gavà (1 gol, gol guanyador)
J9: Vilafranca 1-4 Olot (1 gol)
J17: Olot 5-1 Pobla Mafumet (1 gol)
J22: Olot 4-0 Júpiter (1 gol)

Santos, doncs, ha repartit un gol per partit, i tots ells amb victòries de l'actual líder de Tercera.Roberto Camacho // Àngel Garreta - REMImages.com
Roberto Camacho també suma gol per partit, i tots ells amb victòries de l'Europa. El davanter ha marcat 5 gols que s'han produït en 5 partits guanyats pel conjunt gracienc. Dos d'ells, contra el mateix rival, el Júpiter. Són els següents:

J1: Terrassa 0-2 Europa (1 gol)
J5: Júpiter 0-1 Europa (1 gol, gol guanyador)
J11: Vilafranca 0-2 Europa (1 gol)
J12: Europa 2-1 Santboià (1 gol, gol guanyador)
J24: Europa 2-1 Júpiter (1 gol, gol guanyador)

La principal circumstància de Camacho, ex de Vilanova i Castelldefels, ha aportat, doncs, 3 gols guanyadors i dos que han arrodonit triomfs de mèrit a domicili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada