diumenge, 24 de febrer del 2013

Resultats J25

El líder ha tornat a mostrar la seva cara vulnerable, la dels partits a domicili. L'Olot acumula quatre partits sencers sense marcar i, per tant, sense guanyar, a domicili, i avui cedia la tercera derrota del curs contra el Gavà (2-0). El gol inicial de Quiles, al minut 3, i l'expulsió del porter menys golejat de la lliga, Óscar Fornés, al 27, han marcat un primer temps en què els olotins no s'han sentit còmodes. David Jiménez, a la represa, ha allargat el bon moment del Gavà a casa (5 partits sense perdre, 462 minuts sense encaixar) i ha convertit el conjunt del Baix Llobregat en el primer equip de la lliga que li marca més d'un gol a l'Olot i que el venç per més d'un gol de diferència. Els garrotxins segueixen líders però arribaran al duel de diumenge vinent contra el segon classificat, el Cornellà, amb només 2 punts de marge. El Gavà s'estableix a mitja taula.
Seguiment via Havok i UE Olot / Vídeoresum via Gavà TV:



El segon classificat ha fet els deures i tindrà opcions de recuperar el liderat, que va perdre a la jornada 14, diumenge vinent. El Cornellà segueix sent l'únic equip de Tercera que no ha perdut el 2013 i avui esclafava el Vic (4-0). Dos gols als primers compassos de partit impedien que els osonencs sorprenguessin els de Jordi Roger com van fer el curs passat. Enric, de nou, ha sentenciat a la represa, quan els osonencs buscaven retallar distàncies, i Boris tancava la golejada. Els de Dani Juvany tornen a la zona de descens després de perdre lluny del Municipal, com va passar fa dues setmanes. Els verds, en canvi, encaren amb la moral pels núvols el gran duel de diumenge que ve.
Seguiment via Jorge Vázquez i UE Vic

Empat en un duel sense grans opcions a Can Peixauet. Aquest diumenge al matí hem passat per Can Peixauet, des d'on hem explicat l'empat entre Grama i Europa (1-1). Els colomencs han aconseguit igualar amb una genialitat (gol de falta de Roberto Morales) la diana europeista, aconseguida per Roberto Camacho tot just iniciada la represa. Els graciencs han vist com els era difícil imposar el seu joc al camp d'una Grama que al tram final s'ha crescut. El motiu, la combinació entre l'empenta proporcionada per l'empat i una expulsió gens justificada. L'àrbitre ha confós l'autor d'una falta i ha ensenyat injustament a Libo la segona groga. L'empat manté els colomencs com l'únic equip de Tercera que no ha guanyat el 2013 i deixa l'Europa allà on era: tercer, ara a 4 punts del líder.
Vídeoresum via BTV Esports:



En un dels primers duels crucials de final de curs el Manlleu donava el cop a Terrassa i deixa molt tocat, quant a les aspiracions de ser quart, el conjunt vallesà (1-2). Dos gols al primer temps, de Ramon Masó i Manel Sala, han frenat en sec l'empenta vallesana. El conjunt local només ha pogut retallar el desavantatge als minuts finals de la segona part, amb el gol de Juancho, i la derrota li suposa tenir el quart ara a 9 punts, amb el goal average perdut davant els manlleuencs. Res definitiu (lògicament, no som a la jornada 34) però suposa una derrota important en un duel directe.

Victòria després de quatre partits sense assolir-la del Rubí. Els vallesans han imposat la seva llei a Can Rosés de nou, i superaven el Vilassar de Mar (2-1). Dos gols dels principals referents ofensius dels homes d'Alberto Fernández, Javi Sánchez i Baby, han encarat un duel al qual Machado ha afegit emoció. La derrota manté els maresmencs a la zona tranquil·la, i deixa el Rubí allà on era, cinquè, a 4 punts del play-off. La lluita no s'atura.
Seguiment via Jordi Mestres

També s'imposava, amb ofici i resultat espectacular, la Pobla Mafumet. Els tarragonins han capgirat, en 9 minuts de la segona part (del 68 al 77) l'avantatge aconseguit pel Muntanyesa als primers compassos de partit (2-3). La derrota és una gerra d'aigua freda per als de Manolo González, que buscaven una nova alegria a casa per mantenir la distància amb el perill. A més, els barcelonins han vist com Sascha desaprofitava l'opció de fer el tercer des del punt de penal. En canvi, per als grana suposa una injecció de moral, ja que situa l'equip a la sisena plaça, mantenint, això sí, els 5 punts de distància sobre el quart.
Seguiment via BTV Esports, que n'ha fet aquest vídeoresum:



A punt han estat de trencar-se l'excel·lent ratxa del Figueres, que empatava in extremis davant el Balaguer (1-1). Un gol de Marc Teixidó al minut 94 igualava la diana inicial d'Iban Parra 10 minuts abans. Els de la Noguera estaven a punt de trencar la ratxa de 10 mesos sense vèncer i a domicili... i la dels 15 mesos del Figueres sense perdre a Vilatenim. Al final, repartiment de punts que deixa els de Juanjo Tenorio a 3 punts de la salvació i els empordanesos a 6 punts de la zona de play-off. El Figueres no ha guanyat encara a la segona volta.
Seguiment via UE Figueres i Lluís Ribera 

Jornada en què s'han trencat ratxes a domicili. Guanyava 9 mesos després lluny de la Devesa la Rapitenca, amb un gol als últims minuts al camp del Júpiter (0-1). La diana d'Ortega donava el primer triomf fora de casa dels d'Antoni Teixidó des que han tornat a Tercera, i suposava una bofetada anímica al conjunt grisgrana. Els barcelonins freguen la zona de descens (un punt per sota) i els ebrencs se situen en una còmoda vuitena plaça, trenquen el "malefici" fora de casa i tenen el quart 7 punts per sobre.
Seguiment via Planeta Júpiter i Hernan Subirats / Vídeoresum via BTV Esports:



L'estrena de Quim Ayats al Santboià no podia culminar amb victòria, ja que el Castelldefels s'enduia el duel comarcal al Joan Baptista Milà (1-2). El Santboià s'avançava aviat, amb gol de Cristian del Moral, però Nakor Bueno (s'estrenava amb els mariners) i Gilberto (repetidor respecte la setmana passada) capgiraven un partit que s'enduia amb justícia el conjunt groc. Segon triomf consecutiu del Castelldefels, que dóna aire als homes d'Eloy Martínez, ara 4 punts per sobre de la zona perillosa. El Santboià té ara la zona noble 9 punts per sobre. Ayats, en roda de premsa, deia que la prioritat ara és assegurar la permanència.

Al duel directe (o directíssim) de la zona baixa, un vencedor, el Vilafranca, i un vençut, el Palamós, després del triomf penedesenc (2-0). Els homes de Puchi recuperaven la força a casa (van superar-hi el Manlleu fa dues setmanes) amb un triomf contra els palamosins, gràcies als gols de Domínguez i Maldonado. El triomf treu el degà penedesenc de la zona de descens i li dóna el goal average particular amb els d'Eduardo Vílchez. Els empordanesos segueixen a les places de descens, però amb la permanència només un punt per sobre.
Seguiment via Lluís Montaner i Palamós CF

Aquests són els resultats de la jornada 25:

DISSABTE, 23 DE FEBRER
Santboià 1-2 Castelldefels (Del Moral / Nakor Bueno i Gilberto)

DIUMENGE, 24 DE FEBRER
Grama 1-1 Europa (Roberto Morales / Roberto Camacho)
Gavà 2-0 Olot (Juan Quiles i David Jiménez)
Muntanyesa 2-3 Pobla (Uri Escabrós i Andrés Borges / Fran Carbia, Albert Mozo i Ernest Forgas)
Júpiter 0-1 Rapitenca (Javi Ortega)
Rubí 2-1 Vilassar (Javi Sánchez -p- i Baby / Machado)
Vilafranca 2-0 Palamós (Toni Domínguez i Isaac Maldonado)
Figueres 1-1 Balaguer (Marc Teixidó -p- / Iban Parra)
Terrassa 1-2 Manlleu (Juancho / Ramon Masó i Manel Sala)
Cornellà 4-0 Vic (Juli, Enric Gallego -2- i Boris)

CLASSIFICACIÓ
Així queda la taula després de 25 jornades:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada