dimecres, 15 de juliol del 2015

Copa Catalunya 15/16 | Definits horaris 1a eliminatòria

La Federació Catalana de Futbol ha fet oficials aquest dimecres els horaris de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta del proper curs. Els emparellaments sortejats el passat 30 de juny ja tenen dia i hora de disputa. 

La Copa Catalunya 15/16 arrenca l'1 d'agost // Carles Garcia - tercera.cat

Recordem que aquesta primera eliminatòria, que es disputarà el primer cap de setmana d'agost (dies 1 i 2) obrirà la temporada futbolística. La primera eliminatòria inclou 13 duels (el Reus ja està classificat per a la segona eliminatòria) que impliquen 17 equips que el proper curs jugaran al grup català de Tercera. No hi són els dos filials, Sabadell B i Morell (té un acord de vinculació amb el Reus) ni el Granollers, que no va ser campió de Primera Catalana i per això no disputa aquesta ronda.

En els 13 duels hi ha presència d'equips de Tercera, amb quatre duels directes, que asseguren que a la segona ronda, a la qual arribaran vius un total de 14 equips, hi hagi, com a mínim, 4 terceres, i com a màxim, 13.

La segona eliminatòria es disputarà el cap de setmana del 8 i 9 d'agost, i la tercera, el del 15 i 16. Llavors ja només quedaran vius 4 equips, que rebran llavors els quatre equips de Segona del curs passat (Girona, Llagostera, Barça B i Sabadell) als quarts de final de la competició, previstos ja per a la tardor.

Podeu repassar els creauments previstos per a la segona eliminatòria en aquest enllaç.

Aquests són els horaris de la 1a eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta (en negreta, equips de Tercera)

DISSABTE, 1 D'AGOST
19h Vilafranca-Nàstic
19h Santfeliuenc-Cornellà
19h Europa-Espanyol B
19h Júpiter-Martinenc
19h Muntanyesa-Sant Andreu
19h Masnou-Palamós
20h Ascó-Lleida Esportiu
20h Peralada-Figueres
20'30h Manlleu-Olot

DIUMENGE, 2 D'AGOST
19h Gavà-Castelldefels
19h Terrassa-Rubí
19h Cerdanyola-Badalona
20h Prat-L'Hospitalet

El Reus ja està classificat per a la segona eliminatòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada