dimecres, 2 de setembre del 2015

L'Ascó s'acomiada de la Copa del Rei

L'equip de la Ribera d'Ebre no ha pogut superar un rival de superior categoria i ha quedat eliminat de la Copa del Rei en la seva primera participació a la competició.

El Reus ha superat l'Ascó en l'estrena copera dels vers // Twitter Reus Deportiu
COPA DEL REI, PRIMERA ELIMINATÒRIA
DIMECRES, 2 DE SETEMBRE DE 2015
Reus 2-0 Ascó (Àngel Martínez i Jaume)

L'Estadi Municipal de Reus obria avui les seves portes per a un duel d'aquells que tots els clubs modestos volen jugar. La Copa del Rei aterrava al Baix Camp per enfrontar els roig-i-negres amb l'Ascó, l'únic representant de la Tercera Divisió a la categoria. Els homes de Miguel Rubio hi van accedir gràcies a la seva condició de campions 2014/2015 i, en el dia de l'estrena, han volgut plantar cara a un Segona B que no els ha deixat complir el somni d'avançar ronda.

Dos gols a la segona meitat del partit han tombat l'Ascó de la Copa del Rei. El primer, arribava al minut 62 a la sortida d'un córner. Àngel Martínez colpejava la pilota per foradar la porteria de Fuertes i encaminar la victòria local. Gairebé al final de l'encontre, al 86, Jaume ha culminat un contraatac amb el 2-0, que ja ha estat definitiu. Així doncs, els asconencs queden eliminats del torneig, i seran els reusencs els qui jugaran el proper dimecres el seu segon partit del curs a la competició. El duel serà a domicili al El Montecillo, el camp de l'Arandina, que avui ha superat per 1-4 al Condal gràcies a tres dianes a la pròrroga.