dimarts, 15 de setembre del 2015

El protagonista | J4: Aitor Lario (Prat)

Com a novetat aquesta temporada, els dimarts a tercera.cat recollirem les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera. En recollirem les paraules en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud. 

Després de la J4 hem escollit com El protagonista el defensa del Prat, Aitor Lario (23 anys, 2 de novembre de 1991). Diumenge marcava el gol guanyador contra el Manlleu (2-1), i després de quatre jornades ha anotat 3 gols, sent defensa central. Lario és clau en el joc d'estratègia dels homes de Pedro Dólera, i viu una adaptació gairebé perfecta al Prat, al qual va arribar aquest estiu.

Aitor Lario, un dels destacats en l'arrencada del Prat // Àngel Garreta

De l'inici de curs, de la seva faceta golejadora i també de la convocatòria amb la selecció catalana UEFA, que es coneixia aquest dilluns, parlem amb aquest futbolista amb experiència a Tercera: arriba al Prat després de destacar a la Gramenet i al Castelldefels.

Aquí teniu disponible l'entrevista amb Aitor Lario:


Aquesta és la cinquena temporada d'Aitor Lario a Tercera i ja és la més golejadora: el de diumenge era el seu 10è gol a la categoria, però en cap curs anterior havia marcat més de dos gols: 2 i 1 amb la Grama els cursos 11/12 i 12/13; i 2 gols en cada una de les dues temporades a Castelldefels (13/14 i 14/15).

Sobre (i amb) Aitor Lario havíem escrit a GolCat, el curs 2013/2014, per la coincidència que vivia en un Castelldefels-Gramenet. Podeu recuperar l'article en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada