dimarts, 22 de setembre del 2015

El protagonista | J5: Sergio Mendoza 'Tino' (Rubí)

Com a novetat aquesta temporada, els dimarts a tercera.cat recollirem les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera. En recollirem les paraules en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J5 hem escollit com El protagonista el migcentre argentí del RubíSergio Mendoza 'Tino' (Funes, Rosario, 25 de març de 1994)Diumenge marcava el gol guanyador al minut 95 contra el fins ara líder Prat. Un gol que no només tombava el primer classificat, sinó que significava el primer triomf del Rubí aquest curs, que permetia als vallesans sortir de l'última plaça i del descens. És la segona diana del curs de Mendoza, després de la que marcava a les Grases a la J2, i que també servia per sumar, en aquest cas un punt (1-1). El futbolista, que arribava a Pallejà procedent de l'Argentina quan tenia vuit anys, ha jugat com a amateur a la Gramenet i va tenir una estada fugaç al Girona B. Arribava al conjunt rubinenc aquest estiu.


Mendoza (dreta), amb el Rubí al passat Torneig d'Històrics // Àngel Garreta - Torneig d'Històrics

Del primer triomf, les sensacions a un equip nou, les perspectives de futur del jove futbolista i dels seus orígens a la seva vila natal, Funes, al Departament argentí de Rosario, en parlem amb el migcentre... també sabem per què es fa anomenar Tino.

Aquí teniu disponible l'entrevista amb Sergio Mendoza 'Tino':



Aquesta és la tercera temporada com a amateur de Sergio Mendoza, que acabava l'etapa de formació al juvenil de la Josep Maria Gené, el curs 2012/2013. La seva estrena com a amateur va ser a la UDA Gramenet el curs 2013/2014, a cavall entre el primer equip, a Tercera, i el filial, llavors a Segona Catalana (35 partits, 20+15, i 3 gols, tots amb el filial). La temporada passada firmava pel Girona B, de Primera Catalana, però no arribava a debutar, i tornava a la Grama, també del grup 1 de Primera Catalana, en què disputava 13 partits, sense cap gol. Al Rubí ha jugat els 5 partits que s'han disputat, 4 com a titular, un total de 376 minuts, i ha marcat fins ara 2 gols, els seus primers a Tercera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada