dijous, 14 de juliol del 2016

Retorn a la feina esglaonat

Dimarts passat al matí la Pobla de Mafumet es convertia en el primer equip que tornava a la feina per preparar ja el curs 2016/2017, que arrenca en poc més d'un mes. En els propers dotze dies s'iniciaran les pretemporades dels altres 19 equips del grup. En repassem el calendari.


Primer entrenament de la Pobla, aquest dimarts al matí // Helder Moya - CF Pobla Mafumet

En aquesta primera setmana són tres els equips que tornen a la feina. Els dos tarragonins del proper curs i l'Olot; o, si es vol enfocar d'una altra manera, els dos descendits de Segona B i l'Ascó. La Pobla ha tornat aquest dimarts amb una sessió matinal al Municipal pobletà. Aquest dimecres 13 ha estat el torn de l'Ascó, que inicia el nou projecte amb Santi Castillejo a la banqueta. I dijous 14 ha arrencat l'Olot de Ramon Maria Calderé, que torna a Tercera després de tres cursos a la categoria de bronze.

Catorze equips tenen una setmana més
La setmana vinent hi haurà el gruix de reincorporacions. Vuit equips tornen a la feina el dilluns 18. Són el Figueres, La Jonquera, el Manlleu, el Peralada, el Sabadell B, el Sant Andreu, el Terrassa i el Vilassar de Mar, que faran que més de la meitat d'equips de la categoria (11) es trobin ja en marxa a 12-13 dies del debut en partit oficial, a la Copa Catalunya.

Els jugadors i cos tècnic del Manlleu ja van fer una primera trobada fa setmanes // AEC Manlleu

Els tres barcelonins que quedaran per arrencar ho faran el dimarts 19. Són l'Europa, que farà entrenament obert al públic al Nou Sardenya, la Montañesa i el Júpiter. I també el Santfeliuenc arrencarà dimarts vinent, en sessió de tarda.

Dos equips més comencen la setmana vinent, en aquest cas ja el dimecres 20. Es tracta del Granollers, que no farà ni un mes que tenia confirmada la continuïtat a la categoria; i del Vilafranca, que després d'un parell de sessions al Penedès marxarà a fer un petit stage a la Garrotxa.

El dia 25 es tanquen les reincorporacions
Els tres equips que quedaran per estrenar-se ho faran dilluns 25. El Castelldefels, el Cerdanyola i el Palamós començaran a preparar llavors el debut oficial, que arribarà el cap de setmana. El 30 i 31 de juliol disputaran la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta.

Per tant, s'inicien els 15 dies de retorn a la feina. Els amistosos, la citada Copa Catalunya (tres eliminatòries entre juliol i agost), el Torneig d'Històrics (de l'1 al 7 d'agost) o la Copa Baix Llobregat (del 9 al 13 d'agost) seran algunes de les cites prèvies al 20 i 21 d'agost, cap de setmana en què està prevista l'arrencada de la lliga al grup català de Tercera Divisió.


El calendari
(Data del primer entrenament)


Data d'inici de les pretemporades dels 20 equips de Tercera // Quadre: tercera.cat

12/7
Pobla de Mafumet

13/7
Ascó

14/7
Olot

18/7
Figueres
La Jonquera
Manlleu
Peralada
Sabadell B
Sant Andreu
Terrassa
Vilassar de Mar

19/7
Europa
Júpiter
Montañesa
Santfeliuenc

20/7
Granollers
Vilafranca

25/7
Castelldefels
Cerdanyola


Palamós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada