dilluns, 25 de juliol del 2016

Tercera.cat et porta a l'Històrics 2016!

La setmana vinent es disputa al Municipal del Guinardó (Barcelona) el Torneig d'Històrics del futbol català, que aquest estiu arriba a la 31a edició. A tercera.cat regalem un abonament doble per veure tot el torneig, que s'inicia dilluns, dia 1 (amb el triangular del grup 1) i es tanca el cap de setmana següent, amb les semifinals dissabte 6 i la final el diumenge 7. Què heu de fer per obtenir l'abonament doble? Us ho expliquem!

El cartell de l'edició 2016, dissenyat per David Biescas // torneighistorics.cat

Seran quatre jornades de fase de grups (els triangulars dels dies 1, 2, 3 i 4 d'agost) que s'iniciaran a les 18 hores. Les dues semifinals es disputaran el dissabte 6 (18 i 20h) i la gran final està prevista per al diumenge 7 (a les 19h). Teniu més informació del Torneig al seu web, o en aquest article que vam dedicar a la presentació d'aquesta 31a edició.

tercera.cat regalem un abonament doble per assistir a tot el Torneig!

Per aconseguir-lo cal que sigueu seguidors de tercera.cat a Twitter (@terceracat) i respondre la pregunta que us fem, en un tuit amb l'etiqueta #HistòricsTerceracat.

Quins equips de la Tercera 2016/2017 han guanyat algun cop l'Històrics?
Ens calen els noms els equips

Entre tots els encertants l'atzar decidirà qui s'endú l'abonament. Teniu temps per respondre fins les 23'59h d'aquest divendres, 29 de juliol.

Molta sort, i a gaudir de l'#Històrics16!
tercera.cat, la setmana que ve, tindreu informació puntual del Torneig.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada