dimecres, 4 de juliol del 2018

El Torneig d'Històrics 2018 pren forma

Una temporada més, el Torneig d'Històrics es convertirà en el termòmetre de les sensacions de bona parts dels equips de la categoria en l'inici del curs. Set equips de tercera prendran part de l'#Històrics18, en una edició que ja té configurada la fase de grups i el camí dels creuaments fins la final.

La sala d'actes del Museu Olímpic, plena per presentació del Torneig // Àngel Garreta - TorneigHistorics.cat
El Museu Olímpic i de l'esport va ser l'escenari escollit per fer el tret de sortida a la competició més esperada de la temporada d'estiu. Amb el record de les edicions anteriors, l'Històrics va presentar en societat el format i les cares d'una 33a edició carregada de novetats i en què set equips de Tercera competiran per proclamar-se campions, a partir del 30 de juliol al Municipal del Guinardó.

Sant Andreu, l'Hospitalet, Vilafranca, Horta, FE Grama, Martinenc i Sants seran els representants del grup cinquè en una competició en què també hi ha convidats Cornellà i Badalona*, de Segona B, i Montañesa, Manlleu i Júpiter, de Primera Catalana.

*El Badalona està convidat al Torneig però encara no ha confirmat l'assistència degut als canvis institucionals pels què passa el club.

Font: TorneigHistorics.cat
GRUP 1
DILLUNS, 30 DE JULIOL
18h Horta-Sants-Cornellà [en directe per Esport3]

GRUP 2
DIMARTS, 31 DE JULIOL
18h FE Grama-Júpiter-Badalona*
[en directe per Esport3]

GRUP 3
DIMECRES, 1 D'AGOST
18h Vilafranca-Manlleu-Sant Andreu
[en directe per Esport3]

GRUP 4
DIJOUS, 2 D'AGOST
18h Martinenc-Montañesa-L'Hospitalet
[en directe per Esport3]

SEMIFINALS
DIJOUS, 2 D'AGOST
18h Guanyador Grup 1 - Guanyador Grup 2
[en directe per Esport3]
20h Guanyador Grup 3 - Guanyador Grup 4 [en directe per Esport3]

FINAL
20h Guanyador SF1 - Guanyador SF 2 [en directe per Esport3]

Premis per als finalistes

Per primera vegada, el Torneig d'Històrics presenta diferents premis per als participants, tant per a clubs com per als jugadors. Enguany, l'organització del Torneig ha anunciat un premi en metàl·lic de 1.000€ per a l'equip campió i un altre de 500€ per al segon classificat. A més, la marca Munich proveïrà de material esportiu el màxim golejador, l'MVP i el jugador promesa del campionat.

Enguany el Torneig presenta la campanya Històrics per a tothom!, amb què pretén incentivar l'assistència als estadis i el suport als clubs del futbol català. Ho faran amb una política de preus reduïts en l'entrada de dia (5€) per a tots els socis de qualsevol club català, des de Primera Divisió (Lliga Santander) fins a Quarta Catalana. A més, l'abonament per assistir als sis dies de competició i veure els 15 partits serà de 15€.

El president del Martinenc, Manuel Dengra, extreu la bola del Vilafranca // Àngel Garreta - TorneigHistorics.cat

Torna l'Històrics femení

Amb tres edicions a les esquenes però també una pausa molt llarga, l'Històrics femení tornarà a posar en marxa els engranatges aquest estiu al Guinardó amb una competició que comptarà amb Martinenc, Sabadell, Júpiter i Sant Andreu. El format serà amb duels directes en formats de semifinals i final. A més, l'exjugadora Marta Cubí serà homenatjada pels seus anys de dedicació al futbol, convertint-se en la primera futbolista en rebre una menció especial en el torneig.

L'exfutbolista Marta Cubí, homenatjada // Àngel Garreta - TorneigHistorics.cat
L'altre homenatge d'aquesta edició serà per al director de FutbolCatalunya, Manuel Segura, que aquest 2018 ha tancat una llarga etapa a Mundo Deportivo, vinculada, entre d'altres, al futbol català. 

L'Històrics homenatjarà el periodista Manuel Segura // Àngel Garreta - TorneigHistorics.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada