dimarts, 31 de juliol del 2018

Torneig d'Històrics | Resultats J2

El Badalona, sense l'escapulari, però amb l'escut al cor, va tirar de pes històric i de galons per superar la fase de grups i convertir-se en el segon semifinalista del Torneig.

El Badalona va fer honor al seu llegat històric // Àngel Garreta - Torneig d'Històrics
Aquest són els resultats de la Jornada 2 del Torneig d'Històrics

GRUP 2
DIMARTS, 31 DE JULIOL
FE Grama 1-0 Júpiter (Llorenç)
Badalona 2-0 Júpiter (Aly i Cristo)
Badalona 1-0 FE Grama (Nadjib)

Els clubs amb particularitats a la samarreta, no sempre poden arrencar la pretemporada amb la seva estètica habitual quan canvien de proveïdor. És el cas del Badalona, que es presentava al Torneig d'Històrics vestint a ratlles horitzontals vermelles i blanques, sense el seu escapulari identitari. Un xoc que va ser només estètic: amb l'escut igualment brodat al pit i l'ADN intacte, el Badalona de Ramon Maria Calderé va tornar a competir i va tornar a ser equip de semifinals.

FE Grama 1-0 Júpiter
Obria la jornada l'únic Tercera del grup; la Fundació Esportiva Grama, que reeditava un partit de la temporada passada al grup 1 de Primera Catalana contra el Júpiter. Els colomencs debutaven al Torneig i volien fer-ho per la porta gran. En un duel que van dominar gairebé en la seva totalitat, els de Toni Díaz Losquiño van saber plantar-se sobre la gespa per aguantar les embestides d'un Júpiter que sempre dóna la cara al mes d'agost. El 0-0 va planejar sobre el marcador durant tot el duel, però a tres minut pel final, Llorenç es va avançar a la defensa per aprofitar una centrada que es convertia en l'1-0. El primer gol del partit i la primera victòria del torneig, que fins llavors només havia vist empats.

Badalona 2-0 Júpiter
En el segon duel, el Júpiter volia refer-se del cop contra la Grama que li havia pres un punt en els instants final i malgrat no deixar de plantar cara, el Badalona es va imposar. Les dues categories de diferència i el fet que els gris-i-grana només feia sis dies que entrenaven es van notar en un encontre dominat pels badalonins. Aly obria el marcador al minut 34 amb una diana que igualava la situació dels escapulats amb la FE Grama en el grup. El Júpiter va provar de fer-se fort i també va tenir ocasions per empatar, però finalment va aparèixer Cristo, al minut 41, i en la seva tercera ocasió no va perdonar i va fer el 2-0 definiu. Un balanç de punts i gols en contra molt cruel per un Júpiter que va ensenyar més del que reflectia la classificació.


El Jupi es va acomiadar del Torneig sense anotar // Àngel Garreta - Torneig d'Històrics

Badalona 1-0 FE Grama
El partit decisiu per determinar el segon semifinalista de l'Històrics tenia l'alicient d'enfrontar dos veïns comarcals. El Badalona en feia prou amb un empat per tornar dissabte al Guinardó, però els de Calderé no es van conformar amb això i van collar la Fundació fins a trobar un gol que els donés la tranquilitat. La diana va trigar en arribar fins al minut 37, quan Nadjib va fer-se una autopassada per plantar-se sol davant de Toni Texeira i enviar l'esfèric al fons de la xarxa. Al final, triomf badaloní que, de moment, en converteix en l'únic equip que no ha encaixat cap gol en tota la competició i, de passada, segueix engreixant la seva llegenda.


El tècnic colomenc, Toni Díaz, valorava la participació del seu equip a la competició


L'entrenador del Badalona, Ramon Maria Calderé, es mostrava satisfet per l'actuació dels seus jugadors


*Més declaracions de protagonistes, al canal de SoundCloud del Torneig d'Històrics

El vídeoresum de la jornada, pels companys de betevé



El vídeoresum oficial del Torneig d'Històrics


GRUP1 - Resum
DILLUNS, 30 DE JULIOL
Horta 1-1 Sants (Adri Lledó -p- / Sergio Navarro)
Cornellà 0-0 Horta
Cornellà 1-1 Sants (Miguel / Mario Cantí)

GRUP 3 - Resum
DIMECRES, 1 D'AGOST
18h Manlleu-Vilafranca-Sant Andreu [en directe per Esport3]


GRUP 4
DIJOUS, 2 D'AGOST
18h Martinenc-Montañesa-L'Hospitalet [en directe per Esport3]

SEMIFINALS
DISSABTE, 4 D'AGOST
17h Sants-Badalona [en directe per Esport3]
19h Guanyador Grup 3 - Guanyador Grup 4 [en directe per Esport3]

FINAL
DIUMENGE, 5 D'AGOST
19h Guanyador SF1 - Guanyador SF2 [en directe per Esport3]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada