diumenge, 24 de juny del 2012

La Pobla frega l'ascens esportiu

El partit definitiu per als equips de Tercera de la temporada 2011/2012 acabava amb les il·lusions de la Pobla Mafumet, que queia eliminada, amb honor, a la tercera i definitiva ronda del play-off contra el Ieclà, després de caure a la tanda de penals (2-1, 5-4 als penals), ja que en 120 minuts s'ha equilibrat el balanç golejador de fa set dies a terres tarragonines.

El campió murcià s'ha avançat aviat, al minut 8, gràcies a Pasqui, però els pobletans, en aquell moment derrotats virtualment, han aconseguit igualar deu minuts després, gràcies a un magistral llançament de falta de Víctor Oribe, tot un especialista.

A la represa, després d'un intens setge, Micky ha marcat el gol que igualava del tot l'eliminatòria als últims minuts. El Ieclà ha estat a punt de fer el tercer, que Aleix Coch ha pogut salvar sota pals.

A la pròrroga el marcador no s'ha mogut i la tanda de penals ha acabat sent decisivia. L'errada de Rubén, del Ieclà, enviant la pilota fora, no ha estat aprofitada d'inici per la Pobla, amb el llançament al pal de Jordi Roca. La posterior errada d'Albert Mozo ha propiciat que Rafa fés el gol de l'ascens a Segona B per al Ieclà.

La temporada s'acaba, doncs, sense l'ascens esportiu de la Pobla Mafumet, però amb un excel·lent regust de boca després d'una espectacular temporada dels grana. L'ascens no hagués sigut viable, molt probablement, però això no entel·la, per res, una temporada per emmarcar.

396 partits després, 1.018 gols després, el pas dels 20 equips catalans de Tercera s'acaba per aquest curs.

[Partit seguit via la transmissió de COMRàdio, amb Ignasi Trapero des de Iecla, i els companys Toni Castro, Marta Casas i David Fleta a l'estudi. També via Joan Andreu Pérez, Adrià Coch, Joan Arasa i els companys d'OnaSPS.]


DIUMENGE, 24 DE JUNY
Ieclà 2-1 (5-4 als penals) Pobla Mafumet (Pasqui i Micky / Víctor Oribe)
Penals: Marquen Tonete, Keko, Ayo, José Ramón i Rafa / Sebas, Bueno, Joel Coch i Aarón Fernández. Fallen Ruben / Jordi Roca i Albert Mozo

Serveixi aquesta última entrada de resultats del curs per agrair a tots els informadors la tasca feta durant els 396 partits que hem viscut enguany a Tercera. Ha estat intens, apassionant i enriquidor seguir setmana rere setmana la passió que poseu molts seguint uns equips i uns jugadors que mereixen la difusió que, entre tots, fem.

A partir de demà, l'empenta final, tanquem la temporada, i de quina manera. Aquest és el menú:
  • Últim capítol de Fem balanç: L'any de la Pobla Mafumet
  • Millors gols del futbol català a criteri de la redacció de l'Esports en Xarxa (XTVL)
  • Onze ideal de Tercera 11/12 a votació popular dels lectors de tercera.cat
  • I un comiat molt especial, en sis capítols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada