dilluns, 18 de juny del 2012

Idees de l'última setmana de competició

Afrontem els últims dies de curs oficial per als equips de Tercera. Tenim definit el nou curs, i som a 90 minuts de tancar la temporada. Per tant, avui, entrada especial amb els al·licients dels últims dies de la temporada 2011/2012 al grup V de Tercera.

La meva idea és tancar la temporada el 30 de juny. I fins llavors, què ens queda?
  • Els últims capítols de Fem balanç, per tancar els 20 equips. Aquesta setmana llegirem com ha estat l'any de Muntanyesa, Vilanova, Manlleu i Espanyol B; i la Pobla Mafumet tancarà el curs la setmana vinent.
  • L'anàlisi de l'any a Tercera gràcies a sis periodistes i informadors destacats del futbol català
  • I una petita sorpresa/iniciativa popular per tancar el curs recollint la opinió de tots els que heu seguit el curs.

Per tant, la meva idea és obrir la nova temporada el 2 de juliol. Què trobarem a partir de llavors?
  • Altes i baixes per tancar les plantilles
  • Perfils dels 20 equips per al nou curs
  • Opinions dels protagonistes
El 6 d'agost s'estrenarà l'any al futbol català amb la disputa del Torneig d'Històrics que, com vaig explicar, gaudirà d'un ampli seguiment a tercera.cat.

En paral·lel seguiré l'últim partit de l'any, el que es viurà a Iecla (Múrcia), i que enfrontarà la Pobla Mafumet i el Ieclà, amb 2 a 1 per als grana de l'anada. Els de Kiko Ramírez es mantenen una setmana més al marge de la doble ració d'especulacions que es fan abans que acabin la competició. Ni el futur de molts jugadors i de l'entrenador, ni les impossibilitats d'ascens frenen la marxa triomfal dels tarragonins, que obtenien el triomf contra el campió murcià. El gol visitant, però, dóna opcions al Ieclà de capgirar l'eliminatòria amb un triomf per u a zero.

Gaudim dels últims dies de competició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada