diumenge, 17 de juny del 2012

La Pobla amplia la gesta i supera el Ieclà (2-1)

La Pobla Mafumet ha superat el campió murcià, el Ieclà, a l'anada de l'última ronda del play-off d'ascens a Segona Divisió B (2-1).

Els grana mantenen la immaculada trajectòria a la fase d'ascens encadenant un altre triomf, el quart en cinc partits. Tots els gols s'han marcat a la primera part. Aleix Coch ha avançat els tarragonins, però poc després, Román ha fet la igualada per al conjunt murcià.

Abans de la mitja part, però, l'autèntic especialista del play-off, Rubén Casanova, ha fet el gol del triomf, la seva tercera diana en els cinc partits disputats fins ara de fase d'ascens.

La Pobla, doncs, tanca brillantment el pas pel seu estadi al play-off d'ascens. La setmana que ve, tornada a Iecla, encara per decidir si es disputarà dissabte o diumenge. [Partit seguit via Ona SPS, Joan Andreu Pérez i Adrià Coch.]