dissabte, 26 de gener del 2013

El mes de març jugarem...

...la Lliga Cueta.

El davanter del Santboià, Jordi Martínez, serà el protagonista de la tercera Lliga Tercera.cat, després dels èxits de participació a la Lliga Texeira (82 integrants el novembre passat) i a la Lliga Planagumà (94 jugadors el mes de desembre i gener).

Foto: Àngel Garreta / REMImages.com

La samarreta del Santboià amb el dorsal 10 (número que llueix ara mateix), doncs, serà el premi pel qual pugnaran tots aquells que vulguin participar a la Lliga Cueta, que es disputarà durant les 4 primers jornades del mes de març.

El dia que hem entregat les samarretes de les dues primeres edicions a Miguel Ángel Rodríguez (Lliga Texeira) i Genís de Moner (Lliga Planagumà), anunciem continuïtat a unes iniciatives que han tingut molt bona acollida al món del futbol català.

Jordi Martínez Filvà, 'el Cueta', (Montmeló, 1977) és un dels golejadors més experimentats del nostre futbol. La seva carrera inclou el pas per molts dels grans equips catalans. Format al planter del Barça, amb qui va jugar al filial a Segona, ha destacat al seu pas pel Palamós, el Mataró, el Sant Andreu, el Terrassa (a Segona B) o l'Hospitalet, equip amb el qual ascendia des de Tercera.

Foto: Artur Tura / Torneig d'Històrics

El 2011 signava pel Santboià, esdevenint un dels referents al terreny de joc dels del Baix Llobregat. L'any passat marcava 15 gols, sent el sisè màxim golejador final, amb un hattrick inclòs, contra la Gramenet, a la jornada 26. Aquest curs ha anotat, en 21 jornades (el duel de demà se'l perdrà per sanció), 8 gols, sent ara per ara el setè màxim golejador. La seva figura, a punt de fer 36 anys, és sinònim de gol.

El davanter ha accedit, lògicament, a regalar la seva samarreta en aquesta iniciativa impulsada per tercera.cat, i a signar-la i entregar-la al guanyador aprofitant algun dels partits que el FC Santboià disputi al Joan Baptista Milà un cop acabada la Lliga Cueta.

La lliga implicarà les jornades 26, 27, 28 i 29 de lliga, que corresponen al període que va del 2 al 24 de març. La presentació de les bases i la obertura del termini d'inscripcions es farà efectiva deu dies abans de l'inici, el 20 de febrer. El sistema serà similar a l'utilitzat per a les dues lligues anteriors, tot i que em reservo introduir algun canvi.

#socelcuetaaquevolsqueetguanyi // Artur Tura - Torneig d'Històrics

Des de tercera.cat durant el febrer o principis de març presentaré la quarta Lliga Tercera.cat. El curs es tancarà amb una cinquena edició (el mes de maig).

Agrair a Jordi Martínez i al Futbol Club Santboià la seva col·laboració desinteressada en la iniciativa, i molt especialment a dos noms, els de Ramon Andreu, president del club, i Lluís Ortega, secretari que ha fet de la idea realitat amb una facilitat envejable.

Ja ho sabeu, doncs, si voleu la samarreta del Santboià signada pel Cueta, a partir del 20 de febrer, les bases de participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada