divendres, 25 de gener del 2013

Entrega de les samarretes de les Lligues!

El Municipal de Llagostera serà l'escenari, aquest dissabte, de l'entrega de les samarretes signades per Toni Texeira i Dani Planagumà als guanyadors de les dues Lligues que duien el nom dels futbolistes, i que es van endur Miguel Ángel Rodríguez i Genís de Moner, respectivament.


La cita servirà per fer l'anunci públic de les properes edicions de les Lligues Tercera.cat. Ja estan tancades tres edicions més, que ens deixaran una primavera (concursos el març, l'abril i el maig) plena de samarretes. Al voltant de les 19 hores d'aquest dissabte, Twitter i aquest web anunciaran el primer d'aquests tres protagonistes. Una pista comuna per als tres: tenen una vinculació especial amb el Vallès...

Foto: tercera.cat

El camp del campió de Tercera del 2011, el Prat, va acollir l'inici de la posada en pràctica de la idea amb què se'm va acudir celebrar les 100.000 visites al web. Va ser el 17 d'octubre, amb motiu del Prat-Llagostera de Copa, en què Toni Texeira i Dani Planagumà van accedir sense cap mena de problema a col·laborar amb la iniciativa.

Foto: Àngel Garreta / REMImages.com

Més de tres mesos després, el camp del campió de Tercera del 2010, el Llagostera, acollirà l'entrega de premis de la Lliga Texeira i de la Lliga Planagumà, en un acte senzill en què participaran els dos guanyadors i els jugadors que els faran la donació de la samarreta.

Amb la col·laboració inestimable de la UE Llagostera, tercer club que se suma a la iniciativa desinteressadament, després de les positives gestions amb l'AE Prat i l'AEC Manlleu (mai em cansaré d'agrair-ho, en públic i en privat), la sala de premsa del club llagosterenc acollirà la signatura i entrega de les samarretes, així com la foto de família dels dos guanyadors amb els futbolistes de qui han obtingut la cobejada peça.

Miguel Ángel Rodríguez va guanyar el 25 de novembre de 2012 la Lliga Texeira, i posseïrà la samarreta de porter del Prat amb el dorsal 1.


Foto: Àngel Garreta / REMImages.com

Genís de Moner s'imposava el 6 de gener a la Lliga Planagumà, en un final de competició resolt al desempat amb Guillem Barquín. Ells seran els protagonistes de l'acte que es durà a terme després del partit, a partir de les 18 hores, i que comptarà amb la cobertura dels amics de REMImages.com.


Foto: Àngel Garreta / REMImages.com

Després d'haver apostat per regalar les samarretes del millor porter i el millor golejador (o jugador) de la temporada, fórmula que voldria mantenir per al curs vinent, les tres properes edicions seran les primeres en què els usuaris jugaran per la samarreta de tres jugadors en actiu a Tercera; i tots tres, noms cèlebres de la categoria. Fins aquí puc avançar. El dia 26, el primer dels noms...

Gràcies als clubs, Llagostera, Prat i Manlleu, i als que han col·laborat en tot el procés: en Jordi Ezponda, de l'AE Prat; en Jordi Bou, de l'AEC Manlleu, i els companys periodistes que han fet fàcil una idea relativament esbojarrada: José David Muñoz, del Prat Ràdio, i a en Jordi Gastó i l'Àngel Garreta, sempre atents, sempre receptius.

I, lògicament, gràcies a Toni Texeira i Dani Planagumà per donar-me corda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada