dijous, 17 de gener del 2013

La primera volta, en un tuit

En totes les metes volants que hem viscut a tercera.cat (les 4 del curs passat, i les 2 de l'actual), he intentat sempre que el temps i la salut m'ho han permès, reflectir què pensen els protagonistes, els futbolistes, del moment actual de la temporada preguntant-los via Twitter, buscant la resposta breu i directa que les possibilitats d'un tuit permeten.

Aquest cop, per preguntar sobre la primera volta, he escrit a 58 futbolistes de Tercera. La idea era fer 3 jugadors per equip, objectiu que s'ha complert en tots els conjunts menys el Balaguer, en el qual només tinc constància del capità Jaume Nogués com a tuitaire. L'elecció dels jugadors, lògicament, ha estat aleatòria. A la propera meta volant (jornada 28, a 10 del final), comptaré amb els tuitaires que ara no han estat enquestats. 53 dels 58 jugadors enquestats han respost (més del 90%). Moltíssimes gràcies a tots, els 58, per la col·laboració d'ara i d'abans, sempre han facilitat les coses.

Què els he preguntat? Això:




Les respostes dels protagonistes, aquestes, ordenades per la posició de l'equip a la taula. Les fotografies corresponen a les seves imatges de perfil a Twitter, totes elles de caràcter públic:


Olot


Oriol 'Uri' Santos @uripalm
Primera volta de sorpresa, clau el treball i il·llusió de tot el club i encarant una segona de confirmació amb humiltat i amb ganes de més.










Abel Solé @abelsole6
La primera volta de l'equip ha estat espactacular, per emmarcar! La segona volta l'afrontem amb molta confiança!










Carlos Martinez @CarlosMR_7
Primera volta de rècord però sabent que encara queda mitja lliga i això és molt llarg!! En il·lusió i ambició no ens guanya ningú!










Cornellà


Enric Gallego @gallegoenric
La pimera vuelta ha sido buena por los 40 puntos y encarar la segunda vuelta igual para acabar los más arriba posible.










Àlex Pla @alexpla7
Hem fet una primera volta molt bona i l'objectiu és seguir la mateixa línia per acabar el més amunt possible.








Joel Marín @joel_marin2

Una gran primera volta. La segona l'encarem amb moltes ganes, pensant que cada partit és una final i que es guanyen per petits detalls.






Europa


Xavi León @12Leonidas
1. Gran solidesa defensiva, treball i desgast de l'equip. 2. Partit a partit per seguir somiant i il·lusionant el Nou Sardenya.










Alex Cano @alexcano4
Primera volta de notable. Rècord de punts històrics de l'Europa. Segona volta il·lusionant, fer-nos forts al Nou Sardenya. Enganxar l'afició.










Carlos Guzmán @CarlosGuzman20
Molt bona, però encara podem millorar, hem d'anar partit a partit i lluitar per les primeres 4 places fins al final.










Manlleu


Baruc Nsue @barucnsue
Primera volta inimaginable, ningú es pensava que estariem entre els 4 primers, i la segona volem continuar així i fer la promoció!!










Gerard Puigoriol 'Putxi' @Gerard_Putxi
Molt positivament, ens hem adaptat a l'entrenador i nous jugadors. Encarem la segona amb il·lusió i ganes de mantenir-nos on som.










Daniel Barragan @1dabarragan1
Primera volta excepcional. La segona volta l'encarem amb optimisme i sense pressió, seguir lluitant per no perdre el que tenim.










Figueres


Marc Vilà @MaRcViLaC_7
La valoració és molt bona, tot i ser joves a la categoria hem competit a un alt nivell, i ara a seguir treballant i créixer, per millorar els números de la primera volta, donarem guerra...









Guillem Cornellà @Guillemcm8
1. Molt contents per la feina feta. 2. Amb les màximes ganes i il·lusio per millorar en tots els aspectes i seguir somiant!










Marc Mas @marcmas9
La primera volta ha sigut molt bona esperem que la segona volta sigui millor!!










Rubí


Oriol Dot @OriolDot2
Una primera volta de 31 punts crec que està molt bé, però hem de ser ambiciosos i intentar superar aquest registre a la segona volta!!










Alberto Molina @molinaro23
La primera vuelta ha sido bastante buena, en la segunda intentaremos hacer unos números parecidos de puntos.










Javi Sánchez @Javitosanc
Hem fet una gran primera volta! Estem a la posició que mereixem, ni més ni menys! Encarem la segona volta amb la il·lusió de repetir sensacions.









Santboià


Jonatan Collado @28Collado
Primera vuelta de muchos cambios, pero nuestro objetivo es el play-off, trabajando duro lo conseguiremos.










José Segovia @13segovia13
La primera vuelta no ha sido lo buena que todos queremos pero vamos para arriba y conseguiremos el objetivo planteado seguro!










Alex Fernández @Xalexfernandez
Primera Volta d'irregularitats i molts canvis. Tenim clar el que volem, objectiu play-off, allà serem!










Pobla Mafumet


Fran Carbia @FranCarbia
Ha sigut una primera volta una miqueta irregular. Amb treball segurament la segona volta serà molt millor i estarem a dalt!










Marc Vernet @marcvernet14
Com a positiva, ja que hem recuperat a companys lesionats. Pel que fa al terreny de joc, volem més i treballem per aconseguir-ho.










Toni Cunill @tcunill
Un inici molt bo però a la part final bastant irregulars. Tenim equip per lluitar pel play-off i poder canviar aquesta dinàmica.










Vilassar de Mar


Uri Serra @uriserra_25
Primera vuelta: positiva, la meitat de l'objectiu aconseguit! Objectiu de la segona volta: viure i acabar entre els 10 primers, seria tot un èxit!!










Joan Molina @9_MOL_9
Aconseguit l'objectiu de fer més de 25 punts. Correcte. L'equip té capacitat de millora; volem ser equip revelació a la segona!!!










Quim Solano @quimsolano
Primera volta en què hem complert els números marcats, hem crescut com a equip i encarem la segona amb la il·lusió de donar alguna sorpresa.









Gramenet


Gerard Sanz @GerardSanz4
Tractarem de convertir els empats en victòries i escalar posicions. Tenim la confiança necessària per fer-ho.










Marc Esteban @_marcesteban
En la primera volta hem aconseguit conjuntar l'equip. Per a la segona hem de mirar amunt i seguir creixent.










Rapitenca


Miguel Pérez @MiguelPM31
Buena, pero con mal sabor de boca, creo que merecíamos 6 puntitos más. Saludos.










David López @LopezzDavidd
Molt positiva! Encara no hem guanyat fora però a casa estem molt sòlids, esperem continuar així i aconseguir victòries com a visitants










Javi Ramos @javiramos21
Buena primera vuelta, objetivo conseguido, con la espinita que hemos dejado escapar algunos puntos. Esperamos dar ese salto de calidad.










Terrassa


Joan Roig @joanet_roig
Primera volta d'adaptació i ajustos, i ara que som un equip més compacte i amb identitat, segona volta d'enlairament amb il·lusió!










Xavi Molist @XaviMolist
Dolenta, per sota de l'esperat. Inici desastrós que ha marcat. Ara toca recuperar el temps i els punts perduts #ambició










Sergio Montero @sergiomontero11
La primera vuelta no ha sido la soñada por el equipo ni cuerpo técnico, esperábamos más de nosotros mismos y no hemos estado al nivel esperado, pero aún queda una segunda vuelta apasionante, el equipo y el cuerpo técnico está ilusionado y preparado para hacer una segunda vuelta que este grupo merece y trabaja día a día, esperando que llegue el domingo para empezar esta segunda vuelta que seguro que daremos mucha guerra, un abrazo y gracias.





Castelldefels


Aleix Camps @AleixCamps
Aquesta primera volta ens ha marcat molt la falta de gol i la irregularitat defensiva. Aquesta segona volta haurem de ser forts a casa.










Marc Martínez @m_martinez22
El Castelldefels va de menys a més, està jugant bé, li manca en certs partits el gol, però a la segona volta donarà molta guerra!










Vilafranca


Alberto Bacaicoa @bakita14
La pitjor de les quatre a Vilafranca! Però la segona la salvarem sense problema! Confio molt en el meu equip!










Oriol Molins @oriolmolins6
Ha estat una primera volta irregular, amb lesions i canvis a la plantilla. Confiem treure més punts a la segona volta!










Jonathan Pujibert 'Puchi' @Joni_Puchi
Primera vuelta llena de circunstancias, el equipo ha cumplido el objetivo, la salvación, la cual hemos de certificar sí o sí en la segunda.










Gavà


Alexander Pacheco @Pache1CFG
Primera volta injusta pel joc desplegat i ocasions creades que no deriven en gol. Segona volta amb ganes de revertir la situació; ho farem.










Júpiter


Fernando Velillas @velillas17
Un poco irregular pero al final lo que nadie pensaba, acabar fuera del descenso importante y seguir trabajando para sacarlo!!!!










Xavier Valls @XaviVallsP
Línia ascendent de l'equip, que mai ha deixat de creure en ell. Treball i il·lusió per aconseguir el repte de la permanència.










Elhadji Bandeh @BandehDidier
La valoració de la primera volta molt positiva, ens ha servit per fer un grup molt fort al camp i al vestidor. La segona volta l'encarem amb moltes ganes i amb molt optimisme, sabent del que som capaços, anirem a per totes.








Vic


Albert Soler @AlbertSolerFrei
Tot i que els resultats no han estat els esperats... L'equip té molta força per tornar a fer una segona volta com la de l'any passat.










Miquel Molist @maikmolist
La primera volta no ha anat com l'equip esperava, però amb ganes, treball i la il·lusió que tenim creiem que la segona volta serà molt millor!










Adri Buetas @AdriBuetas
Desafortunada, de més a menys, moltes lesions. Segona volta amb il·lusió de convertir empats en victòries. Tornarem a ser els q érem!










Muntanyesa


Dani Acosta @DaniAcosta3
Primera volta irregular, amb la dificultat d'un equip totalment nou. Ara l'equip és més fort i va creixent partit a partit...










Dani Sánchez @danisanchezmas
Decebedora però a la vegada esperançadora. Continuarem creixent i salvarem la categoria sense patiments, n'estic convençut.










Sascha Andreu @Sascha__5
Volta d’assentament de l’eqip per la gran quantitat de cares noves. Brillans actuacions combinades amb decebedores. Creixem dia a dia.










Palamós


Cristian Venzal @cvenzal
Primera volta dolenta, però l'equip està treballant per reaccionar i ho aconseguirem. A la segona volta és vital fer-nos forts a casa.










Joan Bayona @JBGBAYONA
Dolenta, encara que la classificació no reflecteix el joc de l'equip. Conscients que hem de millorar i ho farem, estem convençuts.










Balaguer


Jaume Nogués @jaumenogues
Crec que la classificació ja explica la nostra primera volta. Tot i això encara estem vius i creiem que amb esforç i il·lusió podem sortir d'allí.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada