diumenge, 27 de gener del 2013

Resultats J21

L'Olot sobrevivia a la difícil prova de Can Rosés. En un partit amb opcions a totes dues bandes, el líder sumava un punt a Rubí (0-0). El porter garrotxí, Óscar Fornés, era clau al primer temps, si bé a la represa Uri, Carlos i Roca, amb un xut que s'ha estavellat al travesser, han estat a punt de donar els 3 punts als homes de Julio Bañuelos. Els dos equips segueixen obrint i tancant la zona de play-off. L'Olot manté el liderat, ara amb 3 punts de marge sobre el segon i 15 sobre el cinquè. Aquesta setmana s'anunciaran dos nous reforços al club olotí.
Seguiment via UE Olot // Vídeo-resum al paràgraf posterior al Gavà-Castelldefels, més avall!

Manté un 2013 pletòric el Cornellà. 4 victòries en 4 partits, esborrant qualsevol fantasma dels dos mesos finals de 2012. Triomf contra un aspirant clar, el Manlleu (2-1). Enric Gallego tornava d'estar a prova al Sheffield Wednesday i es retrobava amb el gol, igualant el de Baruc. El capità David García ha anotat el gol del triomf. Els verds són l'equip de la part alta que més punts ha sumat el mes de gener i, per tant, els de Jordi Roger retallen a només 3 punts la distància cap al líder. El gol de Baruc és el primer que anota el Manlleu aquest 2013.
Seguiment via Esports Ràdio Manlleu

Tercera derrota del curs, la tercera a domicili i la tercera per 1-0. L'Europa sucumbia a la Devesa davant els arguments d'un local poderós, la Rapitenca (1-0). El rècord d'imbatibilitat de Rafa Leva s'ha quedat als 508 minuts. Un gol de Javi Ramos manté les excel·lents xifres dels ebrencs a casa (21 punts de 30 possibles), amb 10 punts de distància sobre les places perilloses. Els de Pedro Dólera són ara a 7 punts del líder, i amb 8 punts de marge sobre els equips de fora el play-off.
Seguiment via Hernan Subirats i CE Europa // Resum de BTV Esports:




Punt d'honor per a dos aspirants que es creuaven a Vilatenim. El Figueres veia com a l'últim sospir el Santboià igualava un partit que el col·locava a la zona noble (2-2). Ha estat un partit amb uns 45 primers minuts molt intensos. Erencia avançava els del Baix Llobregat, i els empordanesos suplien la potència golejadora de Marc Mas (que aquesta setmana marxava al Sant Andreu) amb les dianes de Guillem Cornellà i Lluís Crous. Amb 2-1 ja al descans, els d'Arnau Sala han mantingut l'avantatge durant tota la represa, fins que el capità del Santboià, Isaac, ha igualat el duel. Empat que deixa el Figueres a un sol punt del play-off i manté el Santboià a la setena plaça, a 5 punts del quart.
Seguiment via UE Figueres i FC Santboià

Mateix resultat entre una Pobla Mafumet que ja acumula 8 partits sense guanyar i un Vilassar de Mar que a punt ha estat de sumar un nou triomf meritori (2-2). Partit amb moltes dinàmiques diferents en 90 minuts. Fran Carbia donava el triomf als grana fins als últims 15 minuts, quan els maresmencs capgiraven el marcador... per veure'l igualat al minut 89. Ambdós conjunts segueixen a la zona mitjana de la taula, el Vilassar sense patir i els tarragonins amb el play-off a 5 punts.
Seguiment via UE Vilassar de Mar

El propòsit de recuperar terreny respecte els quatre primers s'iniciava amb 2 punts retallats. El Terrassa superava el Vilafranca gràcies a una solitària diana de Carles Montoro (1-0). Amb la derrota, els de Puchi es queden a només 1 punt del descens, i acumulen 8 partits sense guanyar. El triomf vallesà col·loca els de Miki Carrillo onzens, a 9 punts del quart.
Seguiment via Esports Ràdio TerrassaLluís Montaner

Tancava dues derrotes consecutives amb un empat contra el Balaguer la Gramenet (0-0). Els colomencs no han estat encertats, en un duel amb poques opcions clares davant el cuer. Els de Juanjo Tenorio tenen ara el penúltim només 1 punt per sobre, i la salvació a 4. En una mala dinàmica recent de la Grama (2 punts de 12 possibles aquest 2013), l'equip de Santa Coloma té el descens 8 punts per sota.
Seguiment via Marcos Moreno

Als duels directes de la part baixa, tres guanyadors: Gavà, Muntanyesa i Júpiter.

El Gavà s'imposava en un partit, si més no, curiós, davant el Castelldefels (2-0). Els grocs proposaven i disposaven, però en la primera gran opció gavanenca, a la represa, Sergio Navarro obria el marcador. El Castelldefels disposava d'un penal que Pacheco li aturava a Jorge Sánchez (amb un testimoni d'excepció: l'excel·lent foto d'Alex Gallardo que recull Havok al blog) i a l'últim sospir David Jiménez tancava un triomf tranquil·litzador per als d'Albert Poch. 5 punts sobre el descens, en detriment d'un conjunt mariner que només té un punt de coixí.
Seguiment via HavokUE Castelldefels // Vídeo-resum via Esports en Xarxa, a partir d'1 minut:



Es manté fora del descens el Muntanyesa, que complia en l'exigent duel contra el Palamós (2-1). La confiança creixent de Manolo González, i del col·lectiu en general, en Sascha Andreu s'ha vist traduïda en el doblet del davanter, que ha fet estèril el gol de Chicho per al Palamós. Viatge d'anada i tornada per als empordanesos, que cauen a la zona de descens de nou. La Monta, en canvi, agafa distància, 4 punts sobre el descens.
Seguiment via Adri García // Resum de BTV Esports:



Si hi havia guanyador, deia a la prèvia, sortiria del descens. I l'escollit ha estat el Júpiter, en detriment d'un Vic que segueix penúltim (2-1). Dos dels referents ofensius grisgrana, Romo i Elhadji, aconseguien un avantatge que Bernat Puig només ha pogut retallar al minut 78. Els osonencs són l'equip de Tercera que fa més temps que no venç: demà farà 3 mesos de l'últim triomf. Els de Juanjo García, en canvi, es refan del 4-0 encaixat a Balaguer i surten del descens després de sumar el quart triomf a casa.
Seguiment via Planeta Júpiter i Jordi de Planell // Resum de BTV Esports:



Aquests són els resultats de la J21:


DIUMENGE, 27 DE GENER
Gramenet 0-0 Balaguer
Gavà 2-0 Castelldefels (Sergio Navarro i David Jiménez)
Muntanyesa 2-1 Palamós (Sascha Andreu -2- / Narcís Pèlach 'Chicho') 
Júpiter 2-1 Vic (David Romo i Elhadji Bandeh / Bernat Puig)
Rubí 0-0 Olot
Rapitenca 1-0 Europa (Javi Ramos)
Vilassar 2-2 Pobla (Uri Serra i Adrià Escribano / Fran Carbia -2-)
Figueres 2-2 Santboià (Guillem Cornellà i Lluís Crous / Fran Erencia i Isaac Burgos)
Terrassa 1-0 Vilafranca (Carles Montoro)
Cornellà 2-1 Manlleu (Enric i David García / Baruc)

CLASSIFICACIÓ

Així queda la taula després de la disputa de la J21:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada