dimecres, 20 de març del 2013

El Llagostera desperta el Manlleu del somni

La Unió Esportiva Llagostera eliminava el Manlleu de la Copa de Catalunya, després d'imposar-se al partit de quarts de final de la competició disputat al Municipal manlleuenc (0-1). Un gol d'Enric Pi, a la primera part, valia el pas dels gironins a la final a quatre de la competició.

S'acabava així, doncs, la participació d'un equip de Tercera a la Copa de Catalunya. El Nàstic és l'altre equip classificat per a una final a quatre que inclourà dos equips de Segona B i els dos catalans de Primera Divisió.

El conjunt grana, vigent campió de la competició, superava l'Hospitalet, també de Segona B, a la tanda de penals (4-5), després de la igualtat al marcador reflectida al minut 90 (1-1).

Gràcies a les imatges d'ETV (Hospi-Nàstic) i El 9 TV (Manlleu-Llagostera), he escrit i editat aquest VÍDEO-Resum dels dos partits per a La Xarxa (laxarxa.com i Esports en xarxa).

S'inclouen les declaracions de quatre responsables tècnics, els entrenadors Miguel Álvarez (Hospi), Javi Salamero (Nàstic) i Jordi Dot (Manlleu), i el director esportiu Oriol Alsina (Llagostera). Ho podeu veure aquí, amb el resum del Manlleu (l'equip de Tercera) a partir dels 1:25 minuts:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada