diumenge, 24 de març del 2013

Resultats J29

Empat a domicili de l'Olot, que li assegura tot i això mantenir la plaça de privilegi. El líder saltava al Joan Baptista Milà amb la intenció de capgirar la dinàmica recent a domicili. El màxim golejador de la categoria, Carlos Martínez, avançava els olotins després d'haver disposat d'una altra opció clara. 21è gol del curs de Carlos, a un del registre del màxim golejador del curs passat a Tercera, Dani Planagumà. El davanter no marcava lluny de la Garrotxa des de fa gairebé cinc mesos. El Santboià, però, igualava el marcador en la primera opció clara de què disposava, a les cames de Pedro García. El marcador no s'ha mogut malgrat un segon temps d'alternatives. 16a jornada seguida de l'Olot al liderat. El Santboià es manté a la zona mitjana de la taula.


Punt de mèrit de l'Europa en la gran prova de foc de Vilatenim. Els escapulats no podien trencar una imbatibilitat que ja arriba als 27 partits, però aconseguien igualar, des del punt de penal, el gol empordanès del primer temps. Els de Pedro Dólera superen una nova fita que els dóna, de retruc, un doble avantatge: mantenen la distància sobre el cinquè classificat, el mateix Figueres, i li guanyen el 'goal average' gràcies al triomf de la primera volta al Nou Sardenya. Al tram final del duel el Figueres ha buscat el triomf, però ha topat amb un resistent Europa, consagrat en una altra cita gran cap al camí de la glòria del play-off. Els graciencs segueixen a tres punts del liderat. Vídeoresum via BTV Esports:




El Cornellà ha ressorgit en un partit de moltes fases, que li ha acabat donant un punt que ho deixa tot igual, amb una setmana més. Els de Jorid Roger han obert el marcador, però veien com la Rapitenca, igual que va fer la Pobla Mafumet fa dues setmanes, capgirava el marcador en un espai de cinc minuts. A la segona part, la recerca de l'empat ha acabat sent satisfactòria per a Pep Caballé, que ha establert la igualada final. La conclusió del duel ha vingut acompanyada d'una intensa picabaralla entre ambdós equips. A la taula, punt de mèrit de la Rapitenca, quart equip que aconsegueix puntuar a Cornellà, i manteniment de la situació dels verds, a cinc punts del liderat i a només dos de l'Europa.

Empat agònic del Manlleu en un derbi osonenc que ha acabat tenint de tot. Els vigatans s'han avançat, però Manel Sala podia empatar per als manlleuencs abans del descans. A la represa, el llançament d'objectes des de la graderia obligava a aturar el partit durant un espai d'uns vint minuts. Amb el joc reprès, el Vic colpejava de nou, conscient que es jugava molt. I a punt estaven els de Dani Juvany de trencar la mala ratxa a domicili. Als últims compassos, com ja va fer amb el gol guanyador davant l'Olot, Sergio Ginés apareixia per rescatar un punt per al Manlleu, que es manté a la quarta plaça, amb les diferències ja establertes la setmana passada. El Vic manté la salvació a tres punts, i segueix sent el cuer de la categoria.

Vistos els resultats,és fàcil dir-ho, però des d'una òptica egarenca el Terrassa perdia una oportunitat de situar més a prop que mai la quarta plaça. Els homes de Miki Carrillo s'avançaven davant el Palamós, però gaudien ben poc de l'avantatge aconseguit, ja que Javi Revert apareixia cinc minuts després per igualar. Els d'Edu Vílchez, que sortien del descens si puntuaven, completaven un partit seriós, obtenint un punt que els treu de les últimes places vuit jornades després de l'últim reingrés. Per al Terrassa tot segueix igual. Sisena plaça, a cinc punts del play-off, i allargant una dinàmica positiva que només va trencar el Manlleu a l'Olímpic fa un mes.

Victòria agònica del Vilafranca en una nova mostra de la recuperació del bon camí de resultats mostrada les últimes setmanes. La Pobla Mafumet aguantava amb l'empat a un fins al temps afegit. El filial grana jugava amb un home menys des del minut 25, per l'expulsió de Víctor Oribe. Una doble oportunitat de Ferran Alabau poc després de la primera mitja hora precedia el gol del davanter, al minut 44, en una diana de '9' clàssic. A la represa Aitor Casas establia l'empat grana. Però al temps afegit, un gol de Valerio donava una nova victòria tranquil·litzadora al degà penedesenc.

Repartiment de punts sense recompensa per a cap dels dos equips a Nou Barris. El Rubí s'avançava al marcador gràcies a un gol de Javi Sánchez. 15 gols ha sumat ja el davanter badaloní del Rubí, que iguala així el seu millor registre com a amateur, amb el Júpiter a Preferent. La 'Monta' ha pogut igualar el marcador a la segona part, amb el gol de Pere Olivé. Els objectius dels dos equips, play-off i salvació, podrien allunyar-se o apropar-se en funció dels resultats de la tarda. Vídeoresum via BTV Esports:



Retorn als triomfs del Gavà després de tres partits amb un sol punt sumat. Els homes d'Albert Poch capgiraven a la segona part el gol inicial del Vilassar de Mar, obra de Machado. Un Vilassar que acabava el partit amb deu homes per l'expulsió de Sergio Urbano. Juan Carlos, defensa maresmenc, en pròpia porteria, i el jove Masuet donaven la victòria a un Gavà que consolida la plaça tranquil·la a la zona mitjana de la taula. El Vilassar manté un marge no preocupant sobre les places perilloses.

Primera victòria del 2013 per a la Grama. I això que el Júpiter s'avançava aviat, amb el gol de Velillas. Però el conjunt colomenc reaccionava amb rapidesa gràcies a Pedro Bravo. A la represa la Grama s'enduia el tercer triomf a casa del curs amb el gol d'Anselmo. Una victòria que donarà aire i moral als de Toni Romero. A l'altra cara de la moneda, el Júpiter queda tocat a la part baixa. Els de Juanjo García entren en zona de descens, tot i que tindran la salvació només un punt per sobre. Vídeoresum via BTV Esports:



Empat sense gols al duel de la part baixa d'aquesta jornada. El Castelldefels no aconsegueix allunyar el partit de cara a les properes jornades, i el Balaguer seguirà en places de descens, un punt més a prop del Júpiter, però podent veure com el Palamós s'allunya si obté un resultat positiu aquesta tarda a Terrassa.

Aquests són els resultats de la J29:

DIUMENGE, 24 DE MARÇ
Gramenet 2-1 Júpiter (Pedro Bravo i Anselmo / Velillas)
Castelldefels 0-0 Balaguer
Santboià 1-1 Olot (Pedro García / Carlos Martínez)
Gavà 2-1 Vilassar (Juan Carlos -pp- i Álex Masuet / Henderson Machado)
Muntanyesa 1-1 Rubí (Pere Olivé / Javi Sánchez)
Vilafranca 2-1 Pobla (Ferran Alabau i Óscar Valerio / Aitor Casas)
Figueres 1-1 Europa (Moñino / Javi Lara -p-)
Terrassa 1-1 Palamós (Marc Vilajosana / Javi Revert)
Manlleu 2-2 Vic (Manel Sala i Sergio Ginés / Bernat Puig i Pol Coll)
Cornellà 2-2 Rapitenca (Raúl Capó i Pep Caballé / Julio Pardo i David Callarissa)

CLASSIFICACIÓ
Taula a Tercera després de la J29 (ja inclou el Pobla-Figueres modificat per impugnació):



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada