dimarts, 10 de juny del 2014

Onze ideal i MVP de Tercera 2013/2014

S'ha acabat del tot la temporada al grup català de Tercera. Ha estat el tercer curs que hem seguit des de tercera.cat i com hem fet les dues temporades anteriors toca escollir l'onze ideal i l'MVP de la temporada, Vam obrir el termini de votació dos dies després del final de la lliga i el tancarem d'aquí una setmana.

Carlos Martínez, completament establert a Segona B // Martí Albesa - UEOlot.com

Els dos cursos anteriors les vostres votacions (més d'un centenar fa dotze mesos) van derivar en un onze ideal de molt nivell, amb Carlos Martínez (Olot) com a MVP, com a jugador més valuós de la temporada. Era la segona edició d'un onze ideal que, en la seva estrena, tenia en homes com Toni Texeira (Prat) o Dani Planagumà (Manlleu, ara al Llagostera), els seus homes més destacats (veure onze ideal del curs 2011/2012).

Planagumà i Texeira // Àngel Garreta - REMImages.com

Un any després, repetim procediment. Tot seguit, les normes que seguirem.

Com i què votem?

Toca proposar un onze ideal de la temporada i l'MVP del curs. Només tres normes per a les vostres propostes:


  • El sistema tàctic ha de ser lògic. Proposeu un porter; entre tres i cinc defenses; entre tres i cinc migcampistes; i entre un i quatre (màxim!) davanters.
  • Per respectar l'alternança es limita la tria a un màxim de tres jugadors d'un mateix equip. Així assegurem que, com a mínim, als onzes que proposeu s'hi representin quatre conjunts diferents.
  • Per als jugadors i entrenadors que voteu: l'MVP que proposeu no pot ser del vostre equip, és l'únic condicionant


Per votar, dues vies, pública, animant el debat a Twitter, o privada. Així ho gestionarem:


  • Vot públic: Tuit fent servir l'etiqueta #onze3div5, especificant l'MVP en MAJÚSCULES. Respecteu les normes citades i aclariu cognoms si cal. (Per exemple, per aclarir els noms de pila -Javi, Alex, David...- que puguin conduir a confusió). Per poc que detecti errades (més de 3 jugadors d'un equip o confusions) us ho comunicaria.
  • Vot privat: Correu electrònic a rogersanchez@tercera.cat (o missatge privat a Twitter si us és mes ràpid). Al correu/missatge, però, heu de deixar clar qui sou (nom i cognoms), ja que el curs passat van arribar correus seguits amb votacions idèntiques.

La idea de demanar el màxim de participació és aconseguir un resultat final prou fidel a allò que els seguidors del grup català de Tercera us ha agradat durant l'any. Tot i això, és obvi que un vot sempre és subjectiu i que per tant l'onze escollit no serà quelcom absolut o inamovible.

El termini de vot es va obrir el dimarts, 13 de maig a les 18 hores, i es tancarà el proper dimarts, 17 de juny a les 23'59 hotres.

Espero les vostres propostes! Gràcies d'avançat per seguir i participar de la iniciativa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada