dimecres, 18 de juny del 2014

Futbol català i xarxes

Aquest dijous, 19 de juny, el cas de tercera.cat és un dels que s'exposarà en una taula de debat a Torre Barrina, Centre Municipal de Creació Multimèdia de l'Hospitalet. Participarem del col·loqui i intercanvi d'opinions quatre autors de portals, webs o blogs que tenen el futbol català com a centre de continguts, cadascun des d'una òptica ben diferenciada.



L'acte és a les 19'30h d'aquest dijous. A més d'exposar el cas de tercera.cat, hi participaran Àngel Garreta (cap de premsa del CE Europa i gestor de CEEuropa.cat), Héctor Muñoz (autor de regionalfutbol.com) i Jordi Ors (autor de hospitaletatletic.com). Presentarà i moderarà l'acte el periodista Jordi Mèlich, que fa anys que segueix i difon el futbol català, abans als micròfons (i les càmeres) de Ràdio i Televisió l'Hospitalet, i ara encarregant-se de la secció de futbol català del Tot gira, el programa esportiu dels caps de setmana a Catalunya Ràdio.

Al final de l'acte s'aprofitarà per fer l'entrega dels premis del portal web Regional Futbol (informació sobre els premis).

No cal dir que si us voleu apropar a Torre Barrina, sereu més que benvinguts. Us enllaço un mapa per situar-vos. Una bona opció en transport públic és la parada de metro de Collblanc (L5, línia blava).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada