dimecres, 25 de juny del 2014

Onze ideal i MVP Tercera 2013/2014

Amb les votacions tancades i els resultats ja decidits, s'obre a partir d'aquest dijous a tercera.cat la presentació dels 11 jugadors escollits per les 68 propostes que heu enviat d'onze ideal (i MVP) d'aquesta temporada al grup català de Tercera. Un cop acabem amb els 11 articles que ens els descobriran, presentarem tots els resultats. Per ara, un petit avanç.

Onze ideal del curs passat // tercera.cat

Com vam fer fa un any, creiem que l'onze ideal i l'MVP del curs no poden ser presentats "de cop", sense assaborir un per un quins són els escollits. Per tant, m'he posat en contacte amb 11 persones que segueixen el futbol català i que coneixen els 11 escollits, perquè cadascun d'ells descrigui, amb un article creatiu, els mèrits que han fet aquests futbolistes els últims 10 mesos per acabar formant part de l'onze ideal.

Carlos Martínez, MVP de Tercera 2012/2013 // Martí Albesa - UEOlot.com

Dia a dia, per tant, descobrirem els futbolistes. Abans, però, us deixo ja algunes dades:

  • L'onze el formen els 10 jugadors més votats i el porter més proposat, que en aquest cas ha estat el 17è jugador més proposat
  • En total, 154 jugadors proposats. Apareixen futbolustes que han jugat, en un moment o altre, als 20 equips de la categoria
  • El jugador més votat ha aparegut al 50% de les propostes. Dada que dóna idea de la molta igualtat en les votacions: fa dos cursos, el més votat, Dani Planagumà, va obtenir el 95% dels vots, i el curs passat, Carlos Martínez apareixia al 79% de les propostes.
  • L'onze ideal el formen jugadors de 6 equips diferents
  • Per a l'MVP s'han proposat 16 jugadors de 10 equips diferents
  • Al llistat de proposats per a l'MVP hi ha 8 jugadors que apareixen a l'onze ideal
  • El jugador que s'endú el títol d'MVP ha obtingut el 29'41% dels suports, només 5 vots més (sobre el total de 68) que el segon classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada