dimarts, 11 de novembre del 2014

Nils Puchades, millor gol de l'any

El davanter maresmenc de l'Europa s'ha endut el premi al millor gol de la temporada 2013/2014 a la 3a Gala de les Estrelles del Futbol Català, organizada per la Federació Catalana de Futbol aquest dimarts. L'espectacular gol que va aconseguir Nils amb la Muntanyesa contra el Palamós, el passat mes de març, ha acabat enduent-se el premi, decidit amb una votació popular.

Nils, a la Gala de les Estrelles, a l'Antiga Fàbrica Damm (Barcelona) // Álvaro Montoliu - FCF

El passat diumenge 2 de març de 2014, a la jornada 27 de la temporada passada, la Muntanyesa superava el Palamós al Municipal de Nou Barris, en un partit molt vistós (3-2, veure resum del partit via BTV Esports). Entre els cinc gols sobresurtia un, el de Nils Puchades. El de Sant Pol de Mar s'inventava un obús després d'un servei de banda que viatjava directament al fons de la xarxa palamosina. Va ser un dels 15 gols que va marcar Nils el curs passat (sisè màxim golejador del grup català de Tercera). 

Nils, amb el guardó que li entregava el conductor del programa 'Futbol Cat' (Esport 3), Lluís Cervelló // FCF


El seu millor registre al futbol amateur, que li va valdre per signar l'estiu passat per l'Europa, on viu actualment la seva segona etapa com a futbolista (2 gols en aquest inici de curs). Vuit mesos després, el gol és escollit com el millor de la temporada. Val la pena tornar-lo a veure:

Imatges de BTV


El jugador de l'Europa, per tant, s'endú el premi per un dels seus grans moments del pas per la Muntanyesa, on Nils va jugar les anteriors dues temporades (del 2012 al juny passat). Només dos dies després de marcar aquell gol, el 4 de març de 2014, Nils Puchades repassava al programa Esports en xarxa, de La Xarxa, les sensacions viscudes en aquell gol, escollit el dia abans com el millor de la jornada del futbol català al programa televisiu homònim de La Xarxa. Ho podeu recuperar aquí:




La d'aquest dimarts és la tercera Gala de les Estrelles que organitza la FCF i la segona en la qual es premia el millor gol. Curiosament, el curs passat, en l'estrena d'aquest guardó, el títol va recaure en un altre representant de Tercera, Baruc Nsué, llavors al Cornellà, pel gol que aconseguia el curs anterior (2012/2013) amb el Manlleu a Palamós:




Un any després, un altre dels futbolistes destacats de la categoria (Baruc i Nils ja saben què és aparèixer a l'onze ideal de tercera.cat) repeteix distinció i escenari, en l'entrega de premis a l'Antiga Fàbrica Damm.

Baruc Nsué, premiat fa un any pel millor gol // elter.net

El de Nils ha estat el premi que ha representat el futbol català a la gala, ja que els premis per al millor jugador, entrenador i a la projecció han estat per a representants del futbol professional. Sergio García (RCD Espanyol) s'ha endut el premi al millor futbolista; Albert Ferrer, fins fa un mes entrenador del Còrdova, que assolia l'ascens a Primera l'estiu passat, ha estat escollit millor entrenador; i Sergi Samper, del Barça B (amb aparicions puntuals al primer equip) s'ha endut la distinció a la projecció. La terrassenca Marta Corredera, del Barça, s'ha endut el títol de millor futbolista.

La gala també ha premiat el millor àrbitre (Estrada Fernández) i ha distingit els millors del futbol sala de casa nostra (Dani Salgado millor jugador, Xavi Passarrius millor entrenador -ambdós del Marfil Santa Coloma- i Berta Velasco, del Gironella, millor jugadora).

Fotografia dels premiats d'enguany // FCF

Els premis es decidien combinant els vots de clubs i federats amb l'opinió d'un jurat format per personalitats destacades del futbol català i de la FCF, i pels caps d'Esports dels principals mitjans de comunicació catalans. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada