diumenge, 23 de novembre del 2014

Resultats J14

El Castelldefels acumula ja dues victòries consecutives // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

Aquests són els resultats de la J14:



DIUMENGE, 23 DE NOVEMBRE
Castelldefels 3-2 Gavà (Alex Cano -2, 1p- i Alex Masuet / Xavi Civil -2, 1p-)
Masnou 2-1 Figueres (Dani Prieto i Antonio 'Ñito' Martín / Pedro del Campo)
Vilafranca 2-0 Vilassar de Mar (Bernat Puig i Víctor Oribe)
Prat 2-1 Manlleu (Xavi Muñoz i Ferran Vega 'Ferri' / Manel Sala -p-)
Pobla de Mafumet 2-1 Santfeliuenc (Stéphane Emanà -2- / Alberto Esteban)
Rubí 0-0 Cerdanyola
Europa 1-3 Ascó (Alex Poves / Albert Virgili -p-, Asier Eizaguirre i Iván Cristino)
Sabadell B 1-1 Terrassa (Agus Medina / Carles Montoro)
Palamós 4-2 Martinenc (Sergi Arimany -2, 1p-, Edu Subirana 'Subi' i Elhadji -pp- / Fernando Velillas -2, 1p-)
Peralada 1-0 Muntanyesa (Marc Vilà)

CLASSIFICACIÓ 
Aquesta és la classificació després de la J14:



Gols: 29

Resultats: 7 victòries locals, 2 empats i 1 victòria visitant
Màxim golejador: Santi Triguero (FCV), Manel Sala (MAN) i Xavi Civil (GAV), 9 gols /// Veure llistat complet



Apunts de la jornada
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • S'apropen. El Rubí començava la J14 sabent segur que l'acabaria líder; l'empat contra el Cerdanyola, unit a les victòries dels tres companys de zona de play-off, però, han fet apropar els aspirants, amb Pobla i Masnou situats dos punts per sota i Ascó, tres.

  • La meitat del temps. Aquesta és la setena jornada en què els rubinencs són líders. Els de Julià Garcia mantenen zona de play-off des de l'inici del curs, i tenen garantit ser entre els quatre primers la setmana vinent.
Empat a zero entre Rubí i Cerdanyola // Jaime Blanco (flickr)

  • Sòlid. La Pobla Mafumet va fent camí i després de tombar el Santfeliuenc consolidava la segona plaça. Els grana també són el segon equip que més jornades ha passat entre els quatre primers, nou.

  • Victòria i pas endavant. A la part baixa, mateixos tres protagonistes... però dos dels tres equips implicats guanyaven. El Palamós, que estrenava Joan Mármol com a tècnic, després de la marxa de Jordi Martínez, vencia a casa i guanya una posició: és ara antepenúltim a un sol punt de sortir del descens; el Castelldefels continua cuer, però el triomf contra el Gavà el col·loca només tres punts per sota del quart per la cua.

  • Ganes de sortir-ne. El Castelldefels és l'equip que més jornades ha passat en descens, fins ara 11, les últimes 7 com a cuer.

  • Molts gols. Jornada de moltes dianes, 29, segona cita amb més gols del curs per darrere dels 33 de la J3. Clar domini dels gols locals (es produïen 7 triomfs d'equips que jugaven a casa), 18 a 11.

  • Molts '1'. Com comentàvem al punt anterior, la jornada ha registrat 7 victòries locals, consolidant la dinàmica d'aquest curs, de molta importància dels '1'. Només hi ha hagut un triomf visitant, el de l'Ascó al camp de l'Europa (1-3) i s'han produït dos empats, a Can Rosés (0-0) i al derbi vallesà (1-1).

  • Reincidents als partits de molts gols. El Palamós 4-2 Martinenc registrava sis gols, el màxim que s'ha viscut fins ara en un partit aquest curs. És ja el sisè partit de la temporada que compta amb sis dianes... i és el segon seguit que viu el Palamós; la setmana passada els empordanesos empataven a tres a Manlleu. També el Martinenc encadena dues sortides vivint partits de sis gols: fa dues setmanes, però, resolia el duel amb victòria, 2 a 4 al camp del Sabadell B.

  • Golassos. Els podreu assaborir al Pantalla #3div5 però ja us en fem un tast. La jornada ha comptat amb dos reflexos excel·lents de com d'interessant és el grup català de Tercera. Els golassos d'Alex Masuet (Castelldefels) i Marc Vilà (Peralada) apunten a ser grans candidats al gol de l'any. Podeu reviure el de Masuet en aquest vídeo al web de La Xarxa, a partir dels 1:30, i el de Vilà en el vídeo de BTV, just a l'inici.
Alex Masuet anotava un golàs // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • 2 de 2. El Castelldefels superava el veí Gavà i encadena dues victòries, en una recuperació que anima els mariners a abandonar l'última plaça. Els grocs no vencien a casa des de la J4, l'11 de setembre.

  • Alex Cano. Dues victòries seguides, quatre gols marcats pel Castelldefels... i tres d'aquests gols aconseguits pel mateix home, Alex Cano, que s'estrenava a Vilatenim fa vuit dies i que aquest diumenge repetia amb un doblet. Cano va marcar 10 gols el curs passat.
Alex Cano, doblet per al Castelldefels // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Xavi Civil. El golejador del Gavà anotava també un doblet, arribava a les 9 dianes (torna a ser colíder del llistat de golejadors) però veia com el seu equip no podia endur-se cap punt dels Canyars.

  • Gol de l'ex. El triomf, amb el gol de xilena d'Alex Masuet, el donava un exjugador del Gavà que aquest curs arribava al Castelldefels... i que marcava el seu primer gol del curs. Masuet no anotava a Tercera des de l'1 de maig passat. També va marcar un gol guanyador, el del Gavà contra el Masnou (1-0) a la J36, un gol clau per a la salvació gavanenca (veure Pantalla #3div5).

  • Encallat a domicili. La dels Canyars és la sisena derrota en set partits que el Gavà ha disputat fora de casa aquest curs. Fins ara, només una victòria i tres punts sumats lluny de la Bòbila, la que els d'Albert Poch obtenien a Vilassar de Mar (2-3, J8, veure Pantalla #3div5). Un Albert Poch que, per cert, aquest diumenge no va voler comparèixer davant dels mitjans després del partit, tal com explicaven els periodistes d'ETV desplaçats als Canyars.
El Gavà queia al 92', després d'empatar... al 83' // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • No s'atura. El Masnou manté la velocitat de creuer i segueix mostrant-se com un dels equips amb més intensitat del grup català de Tercera. Els masnovins tombaven el Figueres amb gols de Dani Prieto, que repetia de la setmana passada, i de Ñito Martín, que suma quatre dianes. Els masnovins encadenen 9 partits sense perdre i tres victòries a casa.

  • Segona seguida. Després d'una molt bona dinàmica inicial, amb 10 punts de 12 possibles amb l'arribada del tècnic Eduardo Vilchez, el Figueres ha encadenat ara dues derrotes que refreden una mica la recuperació. Els empordanesos es mantenen fora del descens, amb dos punts de coixí sobre l'antepenúltim.
El Masnou va de debò, el Figueres buscarà una segona reacció // UEFigueres.cat

  • Sense pressa però sense pausa. El Vilafranca obtenia un triomf òptim contra el Vilassar de Mar i segueix fent camí cap a la zona tranquil·la... i sentint-se còmode prop de la part alta. 11 punts dels últims 15 possibles han fet escalar places als d'Iván Moreno. Aquesta J14, amb protagonisme per a Victor Oribe, que iniciava la jugada del primer gol i anotava brillantment el segon.

  • Bernat Puig. L'autor del primer gol penedesenc travessa un excel·lent moment de forma: ha marcat tres gols les últimes quatre jornades. Puig ja ha superat el registre assolit amb el Figueres el curs passat. Va anotar dues dianes, i aquest curs ja en suma quatre.
Celebració del gol de Bernat Puig (7) // Lluís Montaner

  • Desert. Amb la derrota, el Vilassar de Mar encadena ja 8 jornades sense guanyar. Un període en què els maresmencs només han sumat 2 punts de 24 possibles. Els de Toni Romero són penúltims.
Ivan Moreno, tècnic del Vilafranca, seguint el partit intensament // Lluís Montaner

  • Tercera seguida. El Prat de Manolo Márquez s'ha iniciat amb ple de victòries: tres partits, tres triomfs, que han tret els potablava del descens i que els ha situat, ara, a un triomf de ser a la zona mitjana. Com els altres dos triomfs, victòria per la mínima contra el Manlleu, un equip que, en paraules del mateix Márquez, no és on li toca a la classificació, per potencial i nivell de la plantilla manlleuenca.

  • El Sagnier i els 2-1. És la tercera victòria del Prat a casa, i la tercera que es produeix per 2 a 1. Les anteriors víctimes havien estat l'Europa (J8) i el Cerdanyola (J12).
Ferran Vega 'Ferri', en el moment de marcar el 2 a 1 per al Prat // Francisco Carrasco - AEPrat.com

  • Marca la permanència. Amb la derrota el Manlleu certifica el mal moment especialment fora de casa (5 derrotes en 7 sortides, 2 punts de 21 possibles) i la mala dinàmica de l'equip, que amb 14 punts tanca la salvació.

  • 9 de Sala. El gol de penal que anotava Manel Sala al Sagnier és el novè que anota aquest curs, que li val per empatar amb Santi Triguero i Xavi Civil al capdavant dels màxims golejadors. El curs passat, després de la J14 Manel Sala sumava 7 gols; va acabar com a segon màxim anotador, amb 20 dianes.
Manel Sala (a la foto, amb Arxi), després de signar l'empat // Viu el Manlleu

  • Mala ratxa del Santfe. El conjunt del Baix Llobregat encaixava a la Pobla de Mafumet la segona derrota consecutiva. Els d'Andrés González, que van ser en zona de play-off fins la J8, encadenen des de llavors sis jornades sense guanyar.

  • Sense gols però amb espectacle. L'empat entre Rubí i Cerdanyola (0-0) s'allunyava bastant del que els tòpics poden dir que és un empat sense gols. El duel va ser molt intens, va tenir arribades a banda i banda, i qualsevol dels dos equips l'hauria pogut decantar.

  • Rei de l'empat a domicili. El Cerdanyola ha empatat 6 dels 7 partits que ha jugat fora de casa. el conjunt verd es manté a la zona mitjana-alta (és novè).
L'Europa s'avançava... però acabava caient // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Desfeta a casa. L'Europa queia a casa en partit oficial després de 13 cites sense fer-ho (entre play-off, Copa Catalunya i lliga). El triomf de l'Ascó era un cop moral al vestidor gracienc, ja que els locals, cinquens fins llavors, s'enfrontaven a l'equip que els precedia a la taula.
Moment en què anotava l'1 a 1 de penal Albert Virgili // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Tàndem mortal. Marcaven al Nou Sardenya Albert Virgili (de penal) i Asier Eizaguirre. Els dos davanters, amb trajectòria consolidada al futbol català i pas ferm per la Segona B, sumen gols amb molta regularitat aquest curs. Entre els dos, de fet, n'han aconseguit 11: sis de Virgili i cinc d'Eizaguirre.
Asier Eizaguirre celebrant el seu gol al Nou Sardenya // Iris Solà - FC Ascó

  • Tres invictes. La derrota de l'Europa deixa el llistat d'equips invictes a casa aquest curs amb només tres: Rubí, Masnou i Muntanyesa.

  • Ressorgiment. Divendres, amb un punt de precipitació que no agradava (lògicament) al mateix implicat, el Palamós anunciava la destitució del tècnic, Jordi Martínez. Dos dies després, en l'estrena de Joan Mármol (director esportiu) a la banqueta, els palamosins responien amb victòria després de dos mesos. El 4 a 2 contra el Martinenc anima els empordanesos, que només són un punt per sota de la permanència.
Joan Mármol, en el seu debut a la banqueta del Palamós // Dani Falcón

  • El partit dels penals. Tres penals es xiulaven al Palamós-Martinenc. En convertien dos, un per banda, els dos jugadors que tancaven el partit amb doblet, Sergi Arimany (Palamós) i Fernando Velillas (Martinenc). Aquest últim, però, veia com a la segona part el cèlebre porter palamosí, Joan Bayona, aturava el llançament que hauria suposat el 3-3.

  • La jornada dels penals. De fet, la jornada ha comptat amb molts penals xiulats. Un total de vuit. Sis converits (Cano, Civil, Sala, Virgili, Arimany i Velillas) i dos de fallats (Velillas i Jaime Fuentes, per al Terrassa).
Joan Bayona, aturant el penal a Velillas // Dani Falcón

  • L'esperat derbi acaba en taules. Empat entre Sabadell B i Terrassa en l'esperat derbi vallesà, que comptava amb èxit (esperat, en part) de públic, amb unes 1.400 persones segons Albert Robledillo, a la crònica que en fa aquest dilluns a L'Esportiu de Catalunya. Els arlequinats s'avançaven, però amb l'empat de Montoro el Terrassa buscava al tram final l'1 a 2 que l'hauria col·locat cinquè (ara és un lloc per sota).

  • Rei de l'empat. El Sabadell B és l'equip que més partits ha empatat aquest curs: 8 dels 14 disputats.
Empat al Pepín Valls de Castellar del Vallès // CESabadell.cat

  • Gols són victòries. El Peralada repetia la fórmula màgica contra la Muntanyesa. Un gol (un golàs) donava tres punts, segona victòria seguida i proximitat amb els capdavanters. Els de Nacho Castro són cinquens, a dos punts del quart.

  • Impossible a domicili. La Muntanyesa manté el baixíssim registre fora de casa: set partits, sis derrotes. 1 punt de 21 possibles i un sol gol marcat en 630 minuts jugats lluny de Nou Barris.

  • 351 gols. Els 29 d'aquesta jornada han fet augmentar una mica més la mitjana. Ara és de 25'07 gols per jornada, 2'51 per partit. Respecte el curs passat a aquestes alçades es viu una situació idèntica, ja que en 14 jornades també s'havien anotat 351 gols.

  • Victòries locals 48% | Empats 26% | Victòries visitants 26%

  • Respecte el curs passat, aquesta jornada ha fet apujar una mica més les victòries locals, que mantenen un augment notable (+15'52%); els empats s'aproximen bastant als que vivíem fa 12 mesos (+2'78%); en canvi, es manté el descens dels triomfs visitants (-21'74%).

  • Millor local. S'hi manté la Muntanyesa, que no ha jugat a casa aquesta J14. Ha sumat a la Bombonera 17 dels 21 punts possibles.

  • Millor visitant. Continua sent-ho el Rubí, que jugava a casa aquesta setmana. Els registres ho diuen tot: 16 punts sumats de 21 possibles lluny de Can Rosés.

  • Camp on es veuen més gols. El Municipal del Guinardó manté el registre, ja que no hi havia partit... però l'iguala el Municipal dels Canyars, després del 3 a 2 viscut al Castelldefels-Gavà. En total, els dos camps veuen una mitjana de 3'14 dianes per partit de mitjana (22 gols en 7 duels).

  • Menys golejador: Castelldefels i Vilassar de Mar (11) | Més golejat: Martinenc (28)

  • Rendibilitat. Una nova victòria per la mínima fa apujar l'estadística del Peralada, que amb 14 gols, ha sumat 24 punts. Ha sumat, de mitjana, 1'71 punts per gol marcat, registre més alt del grup.

  • Màxim golejador: Rubí i Vilafranca (23) | Menys golejat: Pobla Mafumet (11)  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada