diumenge, 2 de novembre del 2014

Resultats J11

"El Rubí assalta Peralada i és líder"

L'Ascó tombava el Prat i entra en play-off // Iris Solà - FC Ascó

Aquests són els resultats de la J11:


DISSABTE, 1 DE NOVEMBRE
Santfeliuenc 0-1 Vilafranca (Bernat Puig)

DIUMENGE, 2 DE NOVEMBRE
Gavà 2-1 Europa (Sergio López i Fran Orellana / Roberto Camacho)
Vilassar de Mar 0-0 Castelldefels
Martinenc 1-1 Masnou (Rubén Martínez -pp- / Edu Domingo)
Cerdanyola 2-1 Palamós (Raúl Barriendos i Alex Alba / Sergi Arimany)
Ascó 2-1 Prat (Albert Virgili i Iván Taranilla / David Llobet)
Muntanyesa 0-0 Pobla Mafumet
Manlleu 0-0 Sabadell B
Terrassa 1-3 Figueres (Marc Vilajosana / Javi Revert, Sergi Pérez -pp- i Henry Gilham)
Peralada 0-1 Rubí (Boris Garrós)

CLASSIFICACIÓ 
Aquesta és la classificació després de la J11:



Gols: 17
Resultats: 3 victòries locals, 4 empats i 3 victòries visitants
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca) i Xavi Civil (Gavà), 7 gols /// Veure llistat complet

Apunts de la jornada

Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Nou líder. Set jornades després, el Rubí retorna al capdavant. El conjunt entrenat per Julià Garcia ja va ser líder en tres de les quatre primeres jornades (J1-2 i J4)

  • No s'atura. El conjunt rubinenc segueix sent l'únic que ha estat les onze jornades disputades en plaça de play-off... i seran 12 segures, ja que treu quatre punts al cinquè classificat. L'any passat, per exemple, la Muntanyesa va encadenar les 16 jornades inicials en zona noble.

  • Quatre de tercer. El Masnou afiança la seva plaça, el tercer lloc (hem d'autocorregir-nos i corregir el club: no és el seu sostre històric, el lideratge igualaria la màxima fita masnovina). Quarta jornada dels de Miguel López en zona noble... i les quatre jornades (1-2 i 10-11) han estat situats a la tercera plaça.
El Masnou empatava al camp del Martinenc // Dani Falcón

  • Una entrada, una sortida. Retorna a play-off l'Ascó, quart. És la tercera jornada dels asconencs a la part alta, tot i que no trepitjaven el play-off des de la J6. En surt l'Europa, que fins ara ha estat quatre jornades a la zona noble, una a cada posició, amb el lideratge a la J9 com a màxima fita.

  • Cap canvi. Els tres equips situats en zona de descens segueixen sent els mateixos i pel mateix ordre, ja que només un, el Castelldefels, sumava aquest diumenge, un punt al camp del Vilassar de Mar. Els mariners i el Prat tenen segur seguir en descens la jornada vinent; el Palamós, antepenúltim, té a tres punts l'equip que marca la permanència, el Vilassar de Mar (11). Vuit jornades acumulen Prat i Castelldefels en zona de descens.
El Castelldefels empatava a Vilassar de Mar // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Poca anotació. 17 gols es marcaven en aquesta J11. És la marca més baixa del curs, igualant els obtinguts a la J1. Vuit equips es quedaven sense marcar, cap jugador signava més d'un gol, i només el Figueres en marcava més de dos. Els figuerencs, de fet, marcaven el 17'65% dels gols de la jornada.

  • 0-0. L'empat sense gols, de fet, va ser el resultat més repetit. Se'n van produir tres (als camps de la Muntanyesa, el Vilassar de Mar i el Manlleu). No es vivien tres empats sense gols en una jornada des de la J30 del curs passat, fa més de set mesos (el 23 de març de 2014, veure Pantalla #3div5). Llavors, curiosament, també empataven a zero entre ells Castelldefels i Vilassar de Mar... però als Canyars.

  • Mínim de triomfs a casa. La setmana passada (i les últimes setmanes, de fet) destacàvem el fort pes dels triomfs locals aquest curs a Tercera. Fins ara, sempre havia estat el resultat més produït a cada jornada. Aquesta J11 les victòries locals són el mínim que s'ha viscut fins ara (només 3) i s'han vist superades pels empats (4).

  • Bernat Puig. L'ex del Figueres viu un bon moment al Vilafranca i a les Grasses anotava el gol guanyador dels penedesencs. És la seva segona diana del curs (va marcar la primera al camp de l'Ascó, fa 15 dies) i la tercera que marca en dues setmanes, ja que anotava a l'amistós contra l'Olot entre setmana. Puig iguala el registre golejador del curs passat, quan marcava 2 gols amb el Figueres. Més amunt, el seu sostre a la categoria: els 10 gols que aconseguia amb la UE Vic la temporada 2012/2013.
L'onze del Vilafranca que s'imposava a Les Grasses; Puig, segon per la dreta a dalt // Lluís Montaner

  • Cara i creu. El Santfeliuenc cedia davant el Vilafranca la tercera derrota en sis partits jugats a casa. Són tres derrotes a les últimes quatre cites a casa.
Tercera derrota seguida de l'Europa a domicili // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Maleït 2-1. Tercera sortida consecutiva de l'Europa que es tanca amb 2-1 en contra dels barcelonins. Prat, Rubí, Gavà. La sèrie de derrotes (3 en 4 jornades) que ha tret els escapulats de la zona de play-off.

  • Més fort. El Gavà obtenia contra l'Europa el cinquè triomf en sis partits a casa (només té com a 'taca' la derrota contra la Pobla). El conjunt gavanenc, per tant, suma 15 punts a casa després de sis partits a la Bòbila.
El Gavà superava l'Europa a la Bòbila // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Fran Orellana. El gol del triomf del Gavà, el 2 a 1, el marcava un home que no celebrava un gol... des d'un altre 2 a 1 a la Bòbila. Fran Orellana obria el seu compte anotador del curs. L'anterior gol va ser el de la salvació gavanenca el curs passat, al temps afegit de l'última jornada contra el Santboià (11 de maig, veure Pantalla #3div5).

  • Primer punt a domicili. Només quedava el Castelldefels per obrir el compte de punts fora de casa, i ho aconseguia al Xevi Ramon de Vilassar de Mar, després d'un empat sense gols. Li queda pendent al conjunt del Baix Llobregat, però, marcar: és l'únic equip de la categoria que no s'ha estrenat a domicili. Els mariners segueixen cuers, amb 5 punts; des de l'arribada de Miki Carrillo, 2 punts de 12 possibles.
Cervantes gaudia d'aquesta opció al minut 90 // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Gols de traca. Els dos gols amb què el Cerdanyola capgirava la diana inicial del Palamós (de Sergi Arimany) arribaven... amb dues rematades espectaculars de xilena, de Raúl Barriendos i d'Alex Alba. El més curiós, i com destacava Toni Carrillo en roda de premsa, és que els gols eren producte de pissarra: tots dos arribaven després de dos córners servits per Josu des de l'esquerra. El Palamós-Cerdanyola va ser un dels partits més vistosos de la jornada: dos espectaculars xuts al pal per al Palamós completen els highlights d'un nou triomf verd.
Raúl Barriendos anotava la primera xilena, a l'1 a 1 // Facebook Cerdanyola FC

  • Sostre. El Cerdanyola, amb la sisena plaça, segueix situat al seu sostre històric... a només un punt de superar-lo.
Alex Alba, autor del gol de la segona xilena // Facebook Cerdanyola FC

  • Dia de la marmota. Contra el Vilafranca, fa dues setmanes, l'Ascó s'enduia el partit marcant el 2 a 1 (de Galceran) al temps afegit (veure Pantalla #3div5); contra el Prat, aquest diumenge, l'Ascó s'enduia el partit marcant el 2 a 1, un golàs d'Iván Taranilla, també al temps afegit. Un gol i un triomf que col·loquen els asconencs a la quarta plaça, a dos punts del líder.
Virgili després d'anotar el gol davant el Prat // Iris Solà - FC Ascó

  • Albert Virgili. Obria la llauna per a l'Ascó (poc després d'haver disposat d'un xut al travesser) el davanter, ex de Nàstic i Llagostera, entre altres. És el cinquè gol que suma el davanter, la meitat dels que va aconseguir el curs passat a la Ribera d'Ebre (10).

  • Pany i forrellat. La Muntanyesa segueix sense encaixar a casa. 0 a 0 contra la Pobla Mafumet i sisè partit seguit en què Tato Burgada o Francis Casulleras (titular aquest diumenge) mantenen la porteria a zero, després de 540 minuts. El balanç de punts és correcte (14 de 18 possibles) i el de gols ho diu tot: 9 a 0.

  • Seguretat. Amb l'empat a zero a Manlleu, el Sabadell B sumava un punt al seu tranquil transitar per la categoria. A més, tant l'equip com el seu porter, Sergi Tienda, es col·locaven a dalt de tot de la llista d'equips (i porters) menys golejats, després que Rafa Leva (i l'Europa) encaixessin dos gols. El Sabadell B només ha rebut 7 gols en 11 jornades.
Empat sense gols entre Manlleu i Sabadell B // Viu el Manlleu

  • Final i continuació de ratxes. El Terrassa veia com el Figueres trencava a l'Olímpic egarenc la ratxa de cinc victòries consecutives. Amb tres gols a la segona part, el conjunt empordanès allargava els bons registres assolits des de l'arribada del tècnic Eduardo Vílchez a Vilatenim: 7 punts de 9 possibles. L'equip ha passat del descens a ser ja catorzè.

  • Estrena. El triomf del Figueres suposava la primera victòria de la Unió fora de casa aquest curs. Les altres dues victòries les havia obtingut a Vilatenim (Muntanyesa i Vilassar de Mar).
Treballada victòria del Figueres a Terrassa // UEFigueres.cat

  • Javi Revert. El davanter marcava el primer gol dels figuerencs i provocava el segon, de Sergi Pérez en pròpia porteria. L'ex del Palamós suma tres dianes; el curs passat a la J11 n'havia marcat sis per al conjunt palamosí.

  • Escac i mat. El Rubí s'imposava a Peralada amb un gol de Boris Garrós al segon temps i assaltava el lideratge.

  • Final d'una ratxa històrica. El 0 a 1 significa la primera derrota del Peralada a casa en lliga... des de fa 19 mesos i mig, des del març de 2013 (0-5 contra el Vilassar de Dalt al grup 1 de Primera Catalana). Des de llavors, els de l'Alt Empordà encadenaven 27 partits (20 victòries i 7 empats) sense perdre a casa. El Rubí, el visitant més voraç de la categoria, s'encarregava de truncar la ratxa.

  • Res de nou. De fet, el Rubí ja va trencar el curs passat les ratxes d'imbatibilitat a casa de l'Ascó (1-2) i la Muntanyesa (0-1)... i ho va fer en una mateixa setmana.

  • Mala ratxa. El Peralada encadena ja cinc partits sense vèncer (3 empats i 2 derrotes); en aquests cinc enfrontaments, només un gol per als empordanesos, el de Jordi Cruz contra el Prat a la J9.

  • Boris Garrós. El gol del davanter significa el sisè que aconsegueix aquest curs, a només un dels dos jugadors que encapçalen el llistat de màxims golejadors, Xavi Civil (Gavà) i Santi Triguero (Vilafranca). El sostre de Garrós a la categoria són els 11 gols que marcava per al Cornellà el curs 2012/2013 (10 a la lliga, un al play-off).

  • 268 gols. Amb els 17 d'aquesta jornada, aquest és el total de gols. Signifiquen 24'36 per jornada i 2'44 per partit. Respecte el curs passat a aquestes alçades es viu un lleuger descens (-0'37%), ja que s'havia marcat un gol més (269 en 11 jornades).

  • Victòries locals 49% | Empats 27% | Victòries visitants 24%

  • Respecte el curs passat, seguim amb un augment notable de les victòries locals (+10'20%) i bastant destacat dels empats (+15'38%); en canvi, es manté el descens dels triomfs visitants (-25'71%).

  • Millor local. Ho són ara l'Ascó i el Gavà, que en aquesta J11 aconseguien la cinquena victòria a casa. Els dos equips han sumat als seus camps 15 dels 18 punts en joc.

  • Millor visitant. És el Rubí, que amb l'assalt al camp del Peralada obtenia la quarta victòria en sis sortides aquest curs. 13 punts de 18 possibles per als rubinencs lluny de Can Rosés.

  • Camp on es veuen més gols. Tres camps comparteixen "lideratge", tot i que no s'hi disputava cap partit. A Can Rosés, el Municipal de Vilafranca i Vilatenim es veuen, de mitjana, 3'20 gols per partit disputat.

  • Menys golejador: Castelldefels (6) | Més golejat: Martinenc i Vilafranca (19)

  • Rendibilitat. El Sabadell B torna a col·locar-se com l'equip més rendible. El filial vallesà obté 1'67 punts per cada gol que marca. Amb 9 dianes (segon equip menys anotador) ha sumat 15 punts.
El Sabadell B segueix aprofitant els gols que marca... o els que no marca, com a Manlleu // CESabadell.cat

  • Màxim golejador: Rubí (19)| Menys golejat: Sabadell B (7)


3 comentaris:

  1. Hola companys! A les 17.00h, el Peralada juga amb el Rubí, no amb el Prat! ;)

    ResponElimina
  2. Hola! Tato Burgada no va jugar ahir,ho va fer Francis Casulleras

    ResponElimina