Vilafranca 1-0 Rubí (Santi Triguero -p-)

Castelldefels 0-1 Muntanyesa (Ferran Melich)

Martinenc 1-2 Manlleu (David Serrano / Manel Sala i Maik Molist)

DIMECRES, 11 DE MARÇ
Palamós 1-2 Pobla de Mafumet (Marc Medina / Víctor Bertomeu i Álvaro Fernández)
Prat 3-0 Gavà (Nacho del Moral, Charly Ruiz i Albert Cazorla -p-)

DIMECRES, 25 DE MARÇ
Masnou 3-0 Peralada (Sergio García -pp-, Antonio 'Ñito' Martín i Jonathan Toledo)

DIMECRES, 8 D'ABRIL
Figueres 3-2 Ascó (Marc Serramitja, Pedro del Campo i Javi Revert -p- / Genís Soldevila i Iván Taranilla)
Sabadell B 1-1 Europa (Marc Ahufinger / Alex Cano)
Terrassa 2-0 Cerdanyola (Víctor Mechán i Roger Matamala)

L'anàlisi dels dilluns (?)

Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

Hem passat pel... Prat-Gavà [text de Cristian Garcia]

Només el temps dirà si ho han fet per quedar-s'hi, però de moment el Prat passarà uns quants dies instal·lat en zona de play-off d'ascens a Segona Divisió B. Qui els ho havia de dir fa no massa, quan els potablava eren penúltims a la classificació per sorpresa de tots els que l'havíem etiquetat com a favorit per retornar a la categoria de bronze. Encara queda molt, és cert que les lesions de Sascha i, avui, de Manolo Bueno, compliquen la tasca, però els de Manolo Márquez han fet una passa més en vèncer el Gavà per 3-0 en un partit on si bé és cert que el Prat ho ha tingut tot de cara arran de l'expulsió del visitant Stéphane al minut 13 de partit, també és just destacar que els locals han sabut interpretar bé la situació i han tancat un partit notable.
I el Prat no ha trigat a fer-se el partit seu, gràcies a una acció personal brillant de Pedro Bilbao; cavalcada per banda dreta, arribada a línia de fons i passada de la mort que Nacho del Moral enviava al fons de la xarxa (18'). S'havia fet, potser, el més difícil, però calia donar continuïtat i els de Márquez insistirien a la recerca d'un segon gol que haurien pogut marcar Murillo, Charly Ruiz o Ferri si haguessin tingut un pèl més d'encert. Un encert que sí ha tingut a la represa, quan un cop superada l'hora de partit una centrada d'Albarrán l'ha rematada de cap al segon pal Charly Ruiz (65'). El 2-0 acabaria amb les esperances d'un Gavà que ja no va transmetre cap sensació de poder tornar a entrar en el partit i que encara va haver d'agrair que el penal transformat per Cazorla a un quart d'hora del partit fos l'últim gol del vespre. I és que els de Juanma Pons acabarien el partit amb 9 homes per l'expulsió de Tiko (85'), just després que Ferri perdonés el quart gol local i poc abans que Fernando i Guille Sarmiento (que debutava amb el Primer Equip) també quedessin ben a prop de sucar.

Hem passat pel... Martinenc-Manlleu [text de Roger Sánchez]

Martinenc i Manlleu es trobaven al Municipal del Guinardó en un partit d'urgències. "Crucial", assenyalaven des dels dos equips a la prèvia del duel. I els nervis, o la importància del que hi havia en joc, es traduïen en uns primers minuts molt intensos, en què les opcions a banda i banda feien preveure un partit vistós. Un parell d'avisos de Manel Sala precedien el primer gol del duel. Servei de falta ràpid, astut, del Martinenc i David Serrano, amb un molt bon detall tècnic -vaselina a Barragán prèvia a rematar a gol-, anotava l'1 a 0, que desfermava l'eufòria al Guinardó. Tercer gol del curs per a Serrano. Era el minut 13 i el Manlleu, caigut en descens diumenge passat, necessitava refer-se si volia gaudir d'opcions de treure quelcom positiu del Guinardó. Després d'un xut de Pitu que Barragán aconseguia blocar apareixia l'omnipresent Manel Sala (una constant al joc d'atac manlleuenc). Al minut 17, en una acció en què els locals demanaven fora de joc, rematada marca de la casa del davanter, xut potent, sec, que significava l'empat a un. Desè gol del curs de Manel Sala, que marcava tres mesos després de l'última diana (lesió pel mig inclosa). El partit retornava a la situació inicial... fins que en desapareixien les opcions clares o, si més no, s'espaiaven. Elhadji rematava de cap fora abans de la mitja hora de joc... però ja s'intuïa el nou to del partit: poca concreció i molta polèmica. Protestes d'uns i altres, i moltes targetes, que marcaven el to del partit, sobretot a la segona meitat. Al descans, empat a un.

A la represa, fins al gol del triomf, no es veien opcions clares. Sí que tendia a arribar més a l'àrea rival el Martinenc, que, amb l'absència de Velillas -complirà tres partits de sanció per l'expulsió a Gavà-, optava per dos puntes de molta presència, Marc Masip i Elhadji. Un parell d'internades de Masip per la dreta i les conduccions d'Elhadji buscant el desequilibri de l'esquerra al centre semblaven mostrar un conjunt local més viu, si bé no rematava amb claredat a la porteria visitant. Un xoc entre Elhadji i Barragán, quan el davanter no arribava a rematar en l'u contra u, arribava poc abans de la jugada que decidia el duel. Minut 86, servei de córner per al Manlleu. La pilota arriba franca per a Maik Molist, que, marcant molt bé els temps, remata creuat al fons de la xarxa barcelonina. Eufòria a les files del Manlleu, que matava dos ocells d'un tret: trencava la mala ratxa d'un any sense guanyar a domicili i treia l'equip del descens. Primer triomf amb Miquel Muñoz a la banqueta, amb molt bon paper d'homes com Pol Coll (fent un pas més quan marxava Manel Sala) o el golejador Maik Molist.