dilluns, 20 d’abril del 2015

Resultats J34

"L'Ascó, líder a l'afegit, el Prat entra en play-off i descens més que virtual per al Vilassar de Mar"


Asier Eizaguirre feia el primer de l'Ascó i suma 12 gols // Iris Solà - FC Ascó

Aquests són els resultats de la J34:


DIUMENGE, 19 D'ABRIL

Masnou 0-0 Castelldefels
Vilafranca 2-1 Terrassa (Gerard Boira i Santi Triguero / Víctor Merchán)
Prat 4-2 Martinenc (Pedro Bilbao, Sascha Andreu, Albert Cazorla -p- i Charly Ruiz / Fernando Velillas i David Serrano)
Pobla de Mafumet 1-1 Manlleu (Abel Rita / Jordi Aumatell)
Rubí 2-1 Santfeliuenc (David Fontanils i Álex Fernández -p- / Edgar Mayor)
Palamós 5-1 Vilassar de Mar (Sergi Arimany -3, 1p-, David Torres i Cristian del Moral / Eloi Fontanella)
Sabadell B 1-1 Figueres (David Jiménez -p- / Javi Revert)
Peralada 2-4 Ascó (Jordi Cruz i Carles Sala 'Litus' / Asier Eizaguirre, Genís Soldevila, Dani Argilaga i Albert Virgili)
Europa 0-1 Cerdanyola (Sergi Arranz)
Muntanyesa 0-1 Gavà (Xavi Civil)

CLASSIFICACIÓ 
Aquesta és la classificació després de la J34:




Gols: 30
Resultats: 4 victòries locals, 3 empats i 3 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu) i Sergi Arimany (Palamós), 16 // Veure llistat complet


L'anàlisi dels dilluns [per Roger Sánchez]
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

  • Nova permuta. Els dos equips de les comarques tarragonines del grup català de Tercera recorden els dos ciclistes escapats que mantenen marge sobre el grup. S'alternen la primera posició en una coreografia que, tard o d'hora, esclatarà amb l'atac final per decidir un triomfador. L'empat de la Pobla de Mafumet a casa, unit a la victòria sobre la botzina de l'Ascó a Peralada (a l'últim minut empatava) col·loca els de Miguel Rubio al capdavant, tenint en compte que la Pobla disputa dimecres el partit que té pendent.

  • Líder de líders. Amb el lideratge en aquesta J34 l'Ascó es converteix en l'equip que ha estat més jornades líder de la categoria aquest curs, un total de 10. Supera en aquest registre el Rubí (9) i la Pobla (8).

  • Lluita per la quarta plaça... i per la tercera? Aquestes últimes setmanes havíem centrat molt en debat en les possibilitats de diversos equips d'assolir la quarta plaça, l'última que dóna accés als play-off. L'Europa es mostrava sòlid al tercer lloc fins que s'ha vist immers en una ratxa de cinc partits sense guanyar (3 punts de 15 possibles) que han deixat els escapulats només 3 punts per sobre del cinquè. Amb els dos capdavanters a 6 i 7 punts, la lluita per les dues places restants al play-off s'anima.
Derrota de l'Europa que s'acomiadava de les opcions de títol // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Torn per al Prat. El fins ara quart, el Terrassa, queia a Vilafranca (2-1), veient com li capgiraven el gol inicial. També capgirava el marcador (0-1 i 1-2 parcials) el Prat, que després de superar el Martinenc (4-2) torna a la quarta plaça que ja va ocupar entre les J30 i 32. Si Ascó i Pobla són com dos ciclistes escapats, els aspirants al quart lloc formen un grupeto de perseguidors (poursuivants, en l'argot infogràfic del Tour) que va fent relleus mentre no arriba el torn de la bonificació.

  • Matemàtiques - títol. Queden 12 punts en joc (15 per a Santfeliuenc i Pobla, que tenen un partit menys). Matemàticament poden guanyar el títol set equips (Ascó, Pobla, Europa, Prat, Rubí, Figueres i Terrassa). Un triomf de la Pobla dimecres al partit endarrerit eliminaria les opcions de Figueres i Terrassa, que ja de per si són remotes. Tot indica que Ascó i Pobla es disputaran el títol, ja que l'Europa, tercer, és set punts per sota dels asconencs, que, a més, jugaran al Municipal tres dels quatre partits que els queden. I recordem que els de Miguel Rubio són el millor local de la categoria.
El Rubí continua ben viu // Jaime Blanco

  • Matemàtiques - play-off. L'Ascó és a tan sols tres punts (sumats per ell o perduts pel cinquè) de confirmar l'accés al play-off d'ascens a Segona B; la Pobla és a quatre punts, que seran un sol punt si guanya dimecres a les Grases. En la lluita per les altres dues places de play-off opten, per matemàtiques, fins a 11 equips, si bé les opcions de Gavà, Masnou o Cerdanyola passarien per la remota condició de fer els 12 de 12 i que els altres 8 equips pràcticament ni sumessin. A la primera fila d'aspirants hi ha l'Europa, tercer amb tres punts de marge sobre el cinquè; i el Prat, quart, un punt per sobre del cinquè. A la segona fila, els equips que són a menys de tres punts del play-off: Rubí, a un punt, i Figueres i Terrassa, a dos. Una mica per sota, però sense poder descartar-los, tindríem el Vilafranca, quatre punts per sota de la zona noble i ja més complicat per a Muntanyesa i Palamós, a sis.
El Vilafranca es conjura amb opcions encara de play-off // Lluís Montaner

  • Matemàtiques - descens. Primer vam creure que el Vilassar de Mar estava matemàticament descendit. Després, gràcies a la feina de Lluís Montaner o de Manolo Gol vam concloure que el descens és virtual, però no matemàtic. Li quedaria una opció al conjunt maresmenc: un empat a punts múltiple en el qual podria sortir beneficiat. És una hipotesi remota, ja que passaria per sumar els 12 de 12 i que els equips que precedeixen els vilassarencs a la taula pràcticament ni sumessin. Han obtingut la permanència matemàtica 8 equips, ja que el llistó és ara als 48 punts, el màxim on se situaria l'antepenúltim classificat. Tenen la salvació gairebé feta la Muntanyesa, el Palamós -sumen els 48 ara per ara-, i s'hi apropen molt (és virtual) el Cerdanyola i el Masnou. Després tenim casos com el del Gavà, que és per ara 9 punts per sobre del descens però que podria perdre els tres punts sumats contra el Castelldefels (els mariners impugnaven el duel per alineació indeguda). Peralada i Sabadell B són en bona posició per eludir el descens, però no poden adormir-se. Són a la zona calenta el Manlleu (ara quatre punts per sobre) i el Martinenc, equip llindar de la salvació amb 36 punts. Però compte, el Santfeliuenc, equip que obre el descens, té un partit menys, el que disputa dimecres contra la Pobla. Si puntuen, els d'Andrés González sortirien del descens i hi deixarien els del Guinardó. El Castelldefels, penúltim, és per ara a dos punts de la salvació.

  • Alerta Sant Andreu. Els equips de la part baixa estan molt pendents de la competició al grup 3 de Segona Divisió B. La derrota del Sant Andreu al camp del Mallorca B (3-2) deixa els quadribarrats al límit de l'abisme. Són en descens directe, a 7 punts d'eludir-lo quan en queden 12 en joc. Una derrota al duel directe de la setmana vinent contra l'Eldenc enviaria els andreuencs a Tercera. Un descens que implicaria que la 17a plaça de Tercera fos de descens compensat. És a dir, que l'equip que l'ocupés hauria d'estar pendent d'un ascens català a Segona B per mantenir-se a la categoria; si no pugés cap equip de Tercera a Segona B, el 17è també descendiria. També cal estar pendent del Cornellà, que és per ara en plaça de promoció de descens. Un hipotètic descens dels verds condemnaria al descens compensat el 16è classificat, i llavors els possibles ascensos de Tercera a Segona B salvarien, primer, al 16è i, si n'hi ha dos, també al 17è. Ho anirem seguint.

  • Molts gols. Aquesta J34 ha estat la segona més anotadora de tot el curs, amb 30 gols, només superat per la J3, amb 33. Predomini dels gols locals, 17, davant els visitants, 13, i un 20% dels gols concentrats en un duel: el Palamós-Vilassar de Mar, que acabava amb golejada local. Només quatre equips es quedaven sense marcar: els protagonistes del 0-0 (Masnou i Castelldefels) i dos equips barcelonins (Europa i Muntanyesa).

  • Hat-trick d'Arimany. El davanter del Palamós, Sergi Arimany, anotava tres gols en el triomf empordanès contra el Vilassar de Mar. A la imatge de TV Costa Brava dels futbolistes palamosins aplaudint el públic es podia veure Arimany amb la pilota del partit, com mana la tradició. És el cinquè jugador que anota un hat-trick aquest curs, després de Peralta (Santfeliuenc, J3), Elhadji (Martinenc, J12), Manel Sala (Manlleu, J13) i Pedro García (Muntanyesa, J21). En parlarem després a l'apartat dedicat als Golejadors, però Arimany s'ha situat colíder de la classificació, amb 16 dianes, igual que Manel Sala.

  • Final de la ratxa. Cada partit de la Muntanyesa com a local anàvem recordant la ratxa d'imbatibilitat a casa del conjunt barceloní... fins a aquestes línies. El triomf del Gavà a Nou Barris, amb gol guanyador de Xavi Civil (0-1), trenca una dinàmica de 455 dies, 15 mesos exactes, de la Monta sense perdre a casa en partit oficial. En total, 27 partits d'imbatibilitat.

  • Impugnacions. Abans d'obrir l'anàlisi de la J34 partit a partit, fer notar el que explicava Miguel Ángel Rodríguez a Twitter: el Sabadell B impugnarà el partit contra el Figueres (1-1) per alineació indeguda de Quimo, futbolista empordanès que segons denuncia el club vallesà hauria d'haver complert sanció per haver arribat a les cinc targetes grogues.

  • Sense gols. Empat entre Masnou i Castelldefels en un repartiment de punts de lectura desigual. Als maresmencs els manté en zona còmoda, 10 punts per sobre del descens i a 9 del play-off... i als mariners els deixa a la penúltima plaça. Això sí, després dels resultats dels rivals directes, els grocs retallen un punt respecte el quart per la cua.
Repartiment de punts sense gols entre Masnou i Castelldefels // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Cinc sense guanyar. És el cinquè partit seguit sense guanyar del Masnou, i el quart empat que suma en aquests cinc duels. Els masnovins inicien un tram final de curs molt tranquil.

  • Nou desplaçaments. El Castelldefels encadena nou partits a domicili sense vèncer. Són quatre mesos i mig des de l'últim triomf lluny dels Canyars: va ser el 6 de desembre passat, a Castellar del Vallès (1-2, J16, veure Pantalla #3div5).
El Castelldefels és penúltim, a dos punts de la salvació // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Pendents de la impugnació. Al duel de dimecres passat, de la J33, els grocs impugnaven el triomf del Gavà per alineació indeguda d'Alan Ávila, que segons la FCF hauria d'haver complert sanció. Ho posem en condicional perquè, si bé apareixia al llistat de jugadors sancionats i per tant no hauria d'haver jugat, un error va duplicar la fitxa d'Ávila, fent que una targeta groga es perdés en una fitxa paral·lela i, per tant, se'l sancionés ara quan veia la seva sisena, i no cinquena, groga. El Gavà argumenta que ja el va fer descansar quan va veure la cinquena real però la FCF en cap cas havia comunicat la sanció. Un cop el comitè resolgui a favor d'un o altre equip s'aclarirà bona part del futur dels dos equips immersos, en un extrem i un altre, a la lluita per eludir el descens. De fet, si el Castelldefels rebés els 3 punts per alineació indeguda sortiria directament de les tres últimes places.

  • Remuntada per seguir a la lluita. El destacàvem com a partit de la jornada i no decebia. El triomf del Vilafranca contra el Terrassa (2-1) es produïa en un partit molt disputat, intens, i amb remuntada penedesenca després del gol inicial dels egarencs.
El Terrassa cau del quart lloc però segueix a la lluita // TerrassaFC.com

  • Víctor Merchán. Servei de falta de llibre del madrileny, que avançava el Terrassa amb el seu 8è gol del curs; és a només dos del màxim anotador vallesà, Jaime Fuentes (10). Quarta jornada consecutiva marcant (J24-32-33-34) per al futbolista del Terrassa.
Gerard Boira en el moment d'anotar l'empat vilafranquí // Lluís Montaner

  • Boira i Triguero. Els dos garrafencs, amics i amb trajectòries gairebé paral·leles, capgiraven el duel amb gols a la represa. El de Gerard Boira, en una acció personal en què rematava, recollia el refús i, amb molt poc angle, batia Juanmi per fer l'empat.
Santi Triguero celebra el 2-1, el seu 15è gol // Lluís Montaner

  • Santi Triguero. Al minut 85, una pilota a banda esquerra la convertia el davanter vilanoví en el 2 a 1 definitiu. Acció personal, internada a l'àrea i xut creuat per donar tres punts que fan somiar el Vilafranca, situat 4 punts per sota del play-off. Feia nou partits que no marcava Triguero, que suma 15 dianes aquest curs.
La celebració de Triguero, amb el bon aspecte que presentava la tribuna // Lluís Montaner

  • 450 espectadors. Són els que assenyala Lluís Montaner a la crònica de L'Esportiu de Catalunya. El club feia una crida, amb entrada gratuïta als veïns de Vilafranca i de l'Alt Penedès, i l'afició responia, sumat a l'important desplaçament d'aficionats del Terrassa, que acompanyaven els egarencs.
Aficionats del Terrassa desplaçats a Vilafranca // Lluís Montaner

  • Expulsions finals. Va ser un duel calent i als minuts finals, de fet, l'àrbitre Martín Varas va acabar expulsant els dos tècnics del Terrassa, David Pirri i Xavi Pérez. Tot i la derrota el Terrassa és dos punts per sota del play-off, amb duels directes a la vista com la visita al Prat.

  • Negat dos cops. El Martinenc s'avançava dues vegades, a l'inici de cada part, al camp del Prat, però topava amb la reacció potablava, que amb tres gols a l'última mitja hora, i dos als minuts finals, acabava aconseguint els tres punts i la quarta plaça de nou (4-2).
Fernando Velillas avançava el Martinenc // Dani Falcon

  • 1 de 16. Trajectòria impecable del Prat aquest 2015. 16 partits disputats i tan sols una derrota, la que cedia a Cerdanyola (1-0). Els pratencs tornen a tenir la pole position per ser al play-off, però no es poden permetre cap relliscada ja que la competència és ferotge.

  • Sascha Andreu. El davanter aconseguia, de cap, l'empat a dos al minut 61. És el vuitè gol de Sascha aquest curs. És el màxim anotador dels pratencs i és el seu millor registre golejador a Tercera; fins ara ho eren els 7 que havia marcat amb la Muntanyesa 12/13 i amb el Castelldefels 11/12.
Sascha empatava en una rematada de cap dins l'àrea // Dani Falcon

  • Charly Ruiz. La setmana passada explicàvem que el mitjapunta pratenc havia marcat el doble de gols (4) que els assolits en els tres cursos anteriors (2)... i en aquesta J34 tornava a marcar, per tancar el triomf contra el Martinenc, el seu cinquè gol del curs. 

  • 1 de 9. Volia enlairar-se el Martinenc, i el fet de tenir el marcador a favor l'apropava... però encaixava la segona derrota consecutiva. Els barcelonins han sumat un punt dels últims nou possibles; són fora del descens, però tenen un partit més que el Santfeliuenc. Si els blanc-i-blaus puntuen dimecres contra la Pobla, els del Guinardó cauran de nou en descens.

  • Agustín Vacas. Partit especial per a l'ara tècnic del Martinenc, que tornava al Municipal Sagnier. Vacas va ser l'entrenador en la màxima fita històrica del Prat: campionat de Tercera el 2012, ascens a Segona B, tercera ronda de Copa del Rei el curs 2012/2013 i permanència a la categoria de bronze aquell mateix any. El retorn al Prat no acabava sent positiu per al tècnic.
Agustín Vacas tornava al Sagnier // Dani Falcon

  • El Manlleu frega la proesa. El conjunt osonenc dominava al camp del fins ara líder, la Pobla de Mafumet. Disposava de les millors opcions, s'avançava amb gol d'Aumatell... i tenia diversos u contra u errats que haurien pogut significar el 0 a 2.
Empat entre Pobla i Manlleu // Viu el Manlleu

  • Abel Rita. Una rematada de cap de llibre del futbolista de la Pobla al minut 87 donava l'empat als de Martín Posse. Rita és, amb Álvaro Fernández, el màxim golejador pobletà, amb 7 dianes.

  • Immens Alberto Varo. Era l'última acció del duel. Penal per al Manlleu. El porter de la Pobla de Mafumet, el menys golejat del grup, aturava el llançament d'Hugo Fernández... i el refús, i l'àrbitre xiulava el final. A partir d'aquí, Varo rebia les felicitacions de tot aquell que es creuava al seu camí. Podeu veure el vídeo en aquest tuit d'Esports en xarxa. Ha aturat 3 penals dels 6 que li han llançat aquest curs.
Aturada d'Alberto Varo al penal llançat per Hugo // Isidre Fabra - CF Pobla de Mafumet

  • Insisteixen. El Rubí tombava el Santfeliuenc amb gols a la segona part i es manté ben viu en la lluita per ser al play-off d'ascens (2-1). És la tercera victòria seguida dels rubinencs a casa.

  • Defensa amb ànima de davanter. Destacable el gol de David Fontanils. El central garrotxí del Rubí recollia una pilota morta després del servei d'un córner i l'enviava amb xut sec i col·locat a l'escaire de la porteria del Santfe. Tercer gol del curs per a Fontanils, els mateixos que suma l'altre golejador rubinenc al duel, Álex Fernández.
El defensa David Fontanils obria la llauna per al Rubí // Jaime Blanco

  • 666 minuts després. El gol d'Edgar Mayor, també molt destacat, en jugada personal, trencava la ratxa del Santfeliuenc sense veure porteria. Han estat 666 minuts sense marcar. Al final la diana era insuficient per arrencar un resultat positiu de Can Rosés.

  • Set partits. La mala dinàmica dels blanc-i-blaus arriba a les set jornades sense guanyar, amb 2 punts sumats de 21 possibles. Amb tot, si dimecres puntuen contra la Pobla de Mafumet en partit pendent de la J33, sortiran del descens.
El tècnic del Santfeliuenc, Andrés González, a Can Rosés // Jaime Blanco

  • Golejada. El Palamós golejava davant la seva afició i té la permanència virtual i pràcticament matemàtica. Els empordanesos van ser en zona de descens fins a la J16.

  • Sergi Arimany. Ja ho hem comentat més amunt: tres gols, un de penal, 16 en total aquest curs, quatre més que els que assolia el curs passat (12).
Sergi Arimany anotava tres gols i s'enduia la pilota signada // Pere Subirana

  • Gol olímpic. Un dels gols de la jornada l'anotava Cristian del Moral, futbolista del Palamós que viu un excel·lent moment de forma: gol en servei de córner directe. 9è gol del curs per a Del Moral.

  • Cinc seguides. És el cinquè triomf seguit del Palamós, que encadena a més set partits sense perdre. Una dinàmica clau per entendre la tranquil·la salvació final dels palamosins.

  • Sentenciat. També ho hem comentat a l'inici de l'anàlisi: el Vilassar de Mar queda descendit a Primera Catalana, si bé encara no és matemàtic. L'única opció que el salvaria és que sumés els 12 punts que queden per disputar-se i que els tres equips que el precedeixen sumessin el següent: 2 punts el Castelldefels, 1 punt el Santfeliuenc i cap el Martinenc. Un triomf del Santfe dimecres contra la Pobla, o que la FCF donés els tres punts impugnats pel Castelldefels, per exemple, enviarien els maresmencs a Primera Catalana.

  • Repartiment de punts. El Sabadell B aconseguia empatar el duel contra el Figueres i s'apropa una mica més a la permanència (1-1). El conjunt arlequinat impugna el duel per alineació indeguda i podria sumar dos punts més.
Javi Revert avançava el Figueres // UEFigueres.cat

  • Javi Revert. Pendent de la impugnació, el Figueres podria perdre un punt... i Javi Revert veure com queda cancel·lat el 15è gol del curs que marcava, el 0 a 1 per als empordanesos.

  • David Jiménez. Nou gol de l'ex del Gavà, que suma 9 dianes aquest curs, i que n'ha marcat 5 de penal. Curiosament, la que anotava a Castellar del Vallès era la primera pena màxima que marcava Jiménez a casa. Abans havia marcat a Ascó, a Sant Feliu, al Guinardó i a Vilassar de Mar.
Nou gols de David Jiménez aquest curs // CESabadell.cat

  • Protesta. En roda de premsa, i segons explicava a Twitter en Miguel Ángel Rodríguez, la plantilla arlequinada denunciava la poca atenció que rep per part del club, així com l'endarreriment en el pagament de les últimes nòmines. Un extrem que ja havia publicat L'Esportiu de Catalunya fa unes setmanes.

  • Rei de l'empat. El filial arlequinat és l'equip amb més empats del grup, 13 en 34 partits. 

  • Frenètic. L'Ascó s'erigia en líder en un duel vibrant al camp del Peralada (2-4). Els locals s'avançaven al primer minut, capgiraven el marcador els asconencs, i amb empat a dos, a l'afegit, un gol de Dani Argilaga acabava donant tres punts que Albert Virgili sentenciava amb el quart gol visitant.

  • Genís i Asier. Societat letal a la primera part per a l'Ascó. Al minut 12, assistència de Genís Soldevila i gol d'Asier Eizaguirre, el 12è del curs, per empatar el duel després de la diana matinera de Jordi Cruz, del Peralada. I abans del descans, excel·lent definició de Genís Soldevila per situar l'1-2, en l'11è gol del curs del futbolista de Balaguer.
Genís Soldevila anotava l'1-2 abans del descans // Iris Solà - FC Ascó

  • Empat i igualtat. El gol de Carles Sala 'Litus' per al Peralada igualava les forces... fins que al minut 90, una pilota morta la convertia Dani Argilaga, un futbolista amb molta arribada (3 gols fins ara), en un xut creuat que significava el 2 a 3 i la bogeria asconenca.

  • Amb tot resolt. Amb el Peralada abocat a la porteria de l'Ascó, Albert Virgili feia el 2 a 4 a porteria buida. 
Toni, porter del Peralada, pujava a rematar... en el preludi del 2-4 final // Iris Solà - FC Ascó

  • Impàs. Després de tres derrotes seguides a domicili (Prat-Figueres-Rubí) l'Ascó s'imposava lluny de la Ribera d'Ebre en el seu penúltim partit com a visitant a la lliga. Dels quatre duels que els queden als asconencs, tres són a casa.

  • 1 de 10. Un triomf del Peralada en les últimes deu jornades deixa el conjunt de Nacho Castro amb coixí sobre el descens (7 punts més que l'antepenúltim), però encara pendent de confirmar la permanència a la categoria.

  • Sergi Arranz. El davanter del Cerdanyola, després d'haver travessat un calvari en forma de lesió, anotava el gol guanyador dels vallesans al Nou Sardenya (0-1), que els dóna la permanència (pràcticament) matemàtica.
Gol de Sergi Arranz per sumar tres punts clau per al Cerdanyola // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Pals. L'Europa gaudia de moltes opcions clares, però topava amb els pals en diverses aproximacions a l'àrea vallesana.
Alberto Padilla rematava al travesser // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • 3 de 5. Tercera victòria als últims cinc partits per al Cerdanyola. Els de Toni Carrillo, renovat divendres passat, tenen ara 10 punts més que l'antepenúltim.

  • S'escapen punts. L'Europa veu com la tercera plaça serà més disputada del que semblava, ja que ara té només tres punts més que el cinquè. A més d'encadenar cinc jornades sense guanyar, els escapulats han perdut solidesa a casa, on els últims tres cursos han sumat amb freqüència. Han perdut 3 dels últims 5 partits de lliga jugats al Nou Sardenya (0-1 contra Rubí, Muntanyesa i Cerdanyola) i han sumat 4 dels últims 15 punts possibles a casa. Ara són el 12è millor local de la categoria.
El porter de l'Europa Rafa Leva pujava a rematar en l'última acció // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • 455 dies després. Del Santfe liderat per Josele aquell 19 de gener de 2014 al Gavà que s'imposava aquest diumenge amb gol de Xavi Civil. Quinze mesos després la Muntanyesa perdia un partit oficial a casa i pràcticament s'acomiada de les opcions de play-off.

  • Triomf de permanència. Pendent de la impugnació del triomf contra el Castelldefels, els tres punts donen al Gavà bona part de la permanència a la categoria.

  • Moviments als Golejadors. Si la classificació està ajustadíssima el llistat de golejadors no és gaire diferent. Quatre dels set primers anotadors marcaven, i el Top-7 inclou futbolistes separats per tan sols dos gols, entre els 14 i els 16. Sergi Arimany (Palamós) en suma 16 i iguala Manel Sala al capdavant. Arriben als 15 Javi Revert (Figueres) i Santi Triguero (Vilafranca), i se situa amb 14 Xavi Civil (Gavà). Dins del Top-9, dos futbolistes asconencs que amplien distàncies: Asier Eizaguirre en suma 12 i Genís Soldevila, 11. Per sota, arriba als dobles dígits, amb 10, Fernando Velillas (Martinenc); i en tenen ja 9 Cristian del Moral (Palamós), Albert Virgili (Ascó) i David Jiménez (Sabadell B) i anotaven el seu vuitè gol del curs Víctor Merchán (Terrassa) i Sascha Andreu (Prat).

  • Gols destacats. Ens quedem amb aquests: Gerard Boira i Santi Triguero (Vilafranca), Víctor Merchán (Terrassa), Abel Rita (Pobla de Mafumet), David Fontanils (Rubí), Edgar Mayor (Santfeliuenc), Cristian del Moral (Palamós), Genís Soldevila i Dani Argilaga (Ascó) i Xavi Civil (Gavà). No hem vist imatges del Sabadell B-Figueres.

  • 811 gols. La segona jornada més anotadora del curs fa apujar la mitjana. Són ara 23'92 gols per jornada, 2'39 per partit. Respecte el curs passat són dades inferiors, un -3'53% de variació.

  • Victòries locals 43% | Empats 28% | Victòries visitants 29%

  • Respecte el curs passat, els triomfs locals augmenten (+8'89%), augmenten els empats (+6'74%); i tornen a baixar molt els triomfs visitants (-14'16%).

  • Millor local. No ha jugat a casa però segueix al capdavant d'aquest registre l'Ascó, 36 punts de 48 possibles; va després la Muntanyesa, que cedia la primera derrota a casa (34 de 51).

  • Millor visitant. No ha jugat a domicili però s'hi manté la Pobla de Mafumet, amb 29 punts de 48 possibles. El següent millor equip fora és l'Europa (29 de 51).

  • Camp on es veuen més gols. No hi ha hagut partit en aquesta J34 (sí a la J33 intersetmanal, i s'hi veien 5 gols) però el Municipal del Guinardó de Barcelona, amb 51 gols en 17 partits, 3 per duel de mitjana, continua sent el camp on es veuen més gols. El Xevi Ramon de Vilassar de Mar és el camp on menys dianes s'han vist aquest curs. Són 31 en 17 partits, 1'82 gols per partit de mitjana.

  • Menys golejador: Vilassar de Mar (25) | Més golejat: Martinenc (60)

  • Rendibilitat. El Peralada ja no és al capdavant del registre, després de dues derrotes seguides en les quals ha marcat 3 gols. Ara hi ha al davant la Pobla de Mafumet. Amb 45 gols ha sumat 62 punts. Són 1'38 punts per gol marcat.

  • Màxim golejador: Ascó (53) | Menys golejat: Pobla de Mafumet (25)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada