dimecres, 22 d’abril del 2015

Resultats J33

"El Santfeliuenc surt del descens, la Pobla continua segona i el Vilassar de Mar perd la categoria"

Repartiment de punts entre l'Ascó i l'Europa // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

Aquests són els resultats de la J33:

DIMECRES, 15 D'ABRIL
Gavà 1-0 Castelldefels (Arthur Gnahoua)
Manlleu 2-2 Prat (Óscar Uroz i Martí Soler / Rafa Murillo i Nacho del Moral)
Terrassa 1-0 Sabadell B (Víctor Merchán)
Vilassar de Mar 1-2 Vilafranca (Jordi Sánchez / Víctor Oribe i Bernat Puig)
Cerdanyola 2-0 Rubí (Rubén López 'Turu' i Josu Rodríguez)
Ascó 1-1 Europa (Dani Argilaga / Nils Puchades)
Muntanyesa 2-1 Peralada (Pedro García i Ferran Alabau / Joan Corominas 'Coro')
Martinenc 2-3 Palamós (Éric López i Óscar Céspedes / Marc Medina, Cristian del Moral i Sergi Arimany)

DIJOUS, 16 D'ABRIL
Figueres 1-0 Masnou (Marc Serramitja)

DIMECRES, 22 D'ABRIL
Santfeliuenc 1-0 Pobla de Mafumet (Edgar Mayor -p-)

El Terrassa s'enduia el duel contra el Sabadell B // CESabadell.cat

CLASSIFICACIÓ
Aquesta és la classificació després de la J33, amb la J34 ja disputada (Resultats J34):

Gols: 23
Resultats: 6 victòries locals, 2 empats i 2 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 16 // Veure llistat complet

Un gol d'Arthur a les acaballes donava alegria als gavanencs // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

Hem passat pel... Santfeliuenc-Pobla de Mafumet [text de Cristian Garcia]

El Santfeliuenc ha fet una passa molt important per la permanència // Cristian Garcia

Se sol dir que els partits ajornats són punts a la guardiola, si bé cal recordar que cal guanyar-los posteriorment per a poder utilitzar-los. Amb fins ben diferents, el Santfeliuenc i la Pobla de Mafumet creuaven els seus destins a les Grases; els locals necessitaven guanyar d’una vegada per totes a casa (no ho feien des del 13 de desembre) per fugir de la zona de descens directe i els visitants cercaven tres punts per situar-se en primer lloc. Finalment, una diana de penal d’Édgar Mayor feia desnivellar la balança del cantó local: els d’Andrés González tornaven a guanyar vuit partits després en un partit amb més actitud que futbol. Després d’una dinàmica negativa, però, el Santfeliuenc ha celebrat amb efusivitat tres punts que els donen aire en la lluita per la permanència.

Ha estat un partit ple d’alternatives en el joc per bé que ha estat la Pobla qui ben aviat ha deixat clara la intenció de controlar el matx. Al primer minut, Álvaro ha fet el primer avís amb un xut que ha marxat creuat, a l’esquerra de Santi. Els locals, però, s’han vist beneficiats pel ‘deixar jugar’ dels de Posse i han respost mirant a porteria contrària, amb la lluita de Cano i la velocitat d’Eric som a senyes d’identitat; en canvi, ha estat Tena qui ha fet el primer xut a porteria (11’) en una acció que Alberto Varo ha blocat sense problemes. Els tarragonins han recuperat el control arran de la millor opció del primer temps, amb un cop de cap d’Abel Rita que ha picat la fusta de la meta local (18’). Després, poca cosa: Santi ha refusat un xut llunyà de Mia Guasch (23’) i el partit ha anat transitant cap al descans mentre la tensió augmentava sobre el terreny de joc.

L'afició local ha celebrat la victòria, molt esperada // Cristian Garcia
A la represa, el Santfeliuenc ha girat la truita de la rutina: ha convertit minuts que estadísticament li resulten desfavorables en positius. Al pas pel minut 49, Denis Coch ha comès un clar penal sobre Eric que l’àrbitre, Calderiña Pavón, no ha dubtat a xiular. Groga per al central pobletà i excel•lent execució d’Édgar Mayor per fer pujar l’1-0 al marcador, guarisme que acabaria resultant definitiu. I és que tot i els intents dels de Posse per empatar, el Santfe aguantaria l’avantatge per aconseguir un triomf amb aires gairebé èpics. El domini de la Pobla seria abassegador, però ni Denis Coch (70’), ni Emana (72’) ni Julio Rey (93’) serien capaços de superar Santi. Els locals van esperar la seva opció per sentenciar a la contra, però en l’única acció clara Quiles topava amb una bona intervenció d’Alberto Varo (83’). Al final, i després de 6 minuts d’afegit i uns quants segons de propina, es desfermava l’eufòria a les files blanc-i-blaves.

Hem passat pel... Manlleu-Prat [text de Cristian Garcia]

Com si fos una muntanya russa. El partit entre el Manlleu i el Prat ha tingut gairebé de tot i per l’espectador neutral hagi estat, fins i tot, un dels partits del curs a #3div5. Repartiment de gols i, per tant, de punts, entre dos equips que han vist de prop la victòria però també la derrota: les constants alternatives en el joc i en l’estat d’ànim d’ambdós conjunts (cadascú opositant per un objectiu diferent) han dibuixat un partit ple d’emoció i han regalat a cada equip un punt que, vista la jornada, no es pot considerar del tot dolent (i menys encara si tenim en compte les baixes que arrossegaven quadribarrats i potablava).

L’horari inusual (un dimecres laborable a les 6 de la tarda) convidava a l’apatia inicial, però en paral•lel a l’arribada de públic al Municipal (al final hi ha hagut un molt bon ambient), el partit ha anat creixent en intensitat. El Manlleu ha avisat un cop, només un, amb un xut d’Óscar Uroz que ha blocat Toni (11’). En l’acció posterior, però, el porter del Prat no ha pogut fer res per evitar l’1-0, obra del mateix Uroz, que ha definit amb un xut creuat davant Toni Texeira. A vegades el gol fa reaccionar qui l’encaixa però no ha estat el cas; durant uns minuts els de Márquez han deambulat per la gespa i amb un major encert els osonencs haurien pogut encarrilar el triomf. I és clar, el Prat no ha perdonat la primera clara que ha tingut: servei de cantonada executat per Nacho del Moral i rematada inapel•lable de Rafa Murillo per igualar el matx (27’). Els pratencs han acabat el primer temps a l’alça, per bé que ho han fet amb el permís d’un Toni que ha fet una magnífica doble intervenció per evitar el segon gol local (30’); després, Sascha Andreu (36’) i Charly Ruiz amb un xut al travesser (44’) han acariciat el gol visitant, però l’1-1 al descans no el canviarien.

L'ensopegada a Osona ha fet caure el Prat del Play-Off // Cristian Garcia
La insistència del Prat ha obtingut premi al segon temps, en una jugada ràpida, originada en un servei de porteria i que en qüestió de segons ha acabat a les botes de Nacho del Moral, que ha batut Barragán amb un fort xut (50’). El Prat capgirava un resultat advers per primer cop a la temporada i, com el Manlleu després del seu gol, disposaria d’uns minuts per trencar el partit i sentenciar els quadribarrats. Albarrán topava amb Barragán en un intent llunyà abans que la insistència dels locals tornés a inclinar el terreny de joc cap al gol nord. Allà, Toni Texeira tornaria a fer-se fort traient un gol cantat de Fortet (60’) i també una rematada de Jordi Aumatell que quedava invalidada per fora de joc. Per fortuna del Manlleu, els canvis de Miquel Muñoz es traduïen immediatament en resultats: pocs instants després d’entrar, Martí Soler enviava al fons de la xarxa un refús a l’interior de l’àrea gran per empatar el partit i esperonar la parròquia local. Una rauxa que quedaria tallada a cinc minuts del final, quan el lateral del Manlleu Aitor veia la segona groga; amb un home menys, l’empat contra el quart classificat no semblava un mal premi i tot i els tímids intents del Prat el 2-2 quedaria gravat a l’electrònic ‘anglès’ del Municipal de Manlleu.