dilluns, 8 de juny del 2015

#Onze3div5 | Últims 10 dies de votacions

Queden 10 dies (fins que s'acabi el proper dijous, 18 de juny) per a que feu les vostres propostes d'onze ideal del grup català de Tercera per a aquesta temporada que finalitza, la 2014/2015. Hem superat ja la vuitantena de propostes acceptades i els 150 futbolistes proposats. L'onze mostra la diversitat de preferències que teniu els aficionats de Tercera. En aquest article us recordem com podeu votar els vostres escollits, si encara no ho heu fet.

El primer onze ideal escollit pels lectors de tercera.cat, el de la temporada 2011/2012

Des que vam obrir el termini de votacions, el passat dilluns, 18 de maig, a tercera.cat hem anat integrant les propostes vàlides d'onze ideal. Què volem dir amb les "vàlides"? Que moltes presentaven incorreccions, que si no es resolien implicaven la invalidesa del vot. Quines són les principals?

  • Spam. Quan vam obrir els vots ens vam trobar amb molts comptes que multiplicaven els mateixos onzes ideals. Ja ho vam anunciar a Twitter, van quedar invalidades per a comptar a l'onze totes les repeticions.
  • Més d'un onze. Alguns ens heu fet més d'una proposta... per mail i per Twitter, o amb més d'un mail... als afectats se us ha advertit: només n'hem comptat una.
  • Noms erronis... o onzes incomplets. Algunes propostes comptaven amb 10 futbolistes, d'altres no aclarien de quin jugador es tractava i fins i tot incorreccions amb noms i cognoms de futbolistes que es repetien... a tercera.cat som del parer que tota irregularitat altera el resultat final, i per tant, les hem corregit.
En la majoria de casos, us hem comentat les incorreccions, i en bona part s'han reformulat els onzes per a que hagin pogut entrar a concurs.

Ara per ara, al migdia del 8 de juny, quan queden 10 dies de votacions, hem superat ja les 80 propostes validades, que han donat fins ara un total de 151 futbolistes proposats. L'onze que es dibuixa ara mateix (i que no farem públic perquè no és definitiu i pot influir en el tram final de votacions) inclou futbolistes de 5 equips diferents, i el futbolista més proposat ha aparegut al 65% de les tries.

Encara no heu votat l'onze ideal del grup català de Tercera 2014/2015? Us recordem les normes i el procés de votació:


En primer lloc, i com hem fet els tres cursos anteriors, demanem el màxim de participació, que us animeu a fer les vostres propostes tots els que feu o heu seguit de prop la Tercera aquest curs. Crida als protagonistes (jugadors, entrenadors i cos tècnic, gent dels clubs), als aficionats dels 20 equips de Tercera i als que gaudeixen de la categoria sense tenir-hi un equip propi implicat, als periodistes i informadors que heu seguit el curs, a l'entorn dels protagonistes, que viu el dia a dia de la competició com si també hi participés... com en totes les altres etapes de la temporada, a tercera.cat tots sou benvinguts.


Ens cal:
  • Un onze format per futbolistes que hagin disputat la competició al grup català de Tercera
  • L'onze ha de seguir una formació (4-3-3, 4-5-1, 4-4-2, 3-5-2...) coherent. En principi, limitem les propostes a un màxim de 5 defenses (en un possible 5-4-1), un màxim de 5 migcampistes (com els que poden aparèixer en un 3-5-2) i un límit de 4 davanters (possible en un 3-3-4, entenent que algun dels davanters sobre el paper actuï de mitjapunta. És evident, però ho deixem escrit a les bases: l'onze ha de tenir un porter.
  • En les propostes podeu incloure un màxim de 3 jugadors d'un mateix equip, no més.
L'onze ideal de la temporada 2012/2013


Com es vota?
Per votar, dues vies, pública, animant el debat a Twitter i als comentaris del web; o privada, per si voleu mantenir el vostre vot secret. Només en tindrem coneixement els tres membres de l'equip de tercera.catcap proposta es farà pública si no ho voleu. Les dues opcions:

  • Vot públic: Tuit fent servir l'etiqueta #onze3div5. Respecteu les normes citades anteriorment i aclariu cognoms si cal (per exemple, per aclarir els noms de pila -Javi, Alex, David...- que puguin conduir a confusió). Per poc que detectem incorreccions (més de 3 jugadors d'un equip o confusions) us ho comunicaríem. També podeu votar mitjançant un comentari a les entrades de la web.

  • Vot privat: Correu electrònic a info@tercera.cat (o contactant amb alguns dels membres de tercera.cat, si teniu la possibilitat). Al correu/missatge, però, heu de deixar clar qui sou (nom i cognoms), per a que totes les propostes siguin veraces.

L'alineació escollida pels lectors de tercera.cat la temporada passada

Podeu repassar els onzes de les temporades anteriors:

La idea de demanar el màxim de participació és aconseguir un resultat final prou fidel a allò que als protagonistes i seguidors del grup català de Tercera us ha agradat durant l'any. Tot i això, és obvi que un vot sempre és subjectiu i que per tant l'onze escollit no serà quelcom absolut o inamovible.

El termini de vot finalitza el proper dijous 18 de juny a les 23'59 hores.

Aneu proposant-nos el vostre #onze3div5!

Gràcies per seguir i participar de la iniciativa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada