dilluns, 15 de juny del 2015

'Play-off' | El Gerena, últim rival per a la Pobla de Mafumet

El Gerena sevillà serà l'últim obstacle per a la Pobla de Mafumet al play-off d'ascens a Segona B. Els pobletans disputaran l'anada a Andalusia, el proper cap de setmana, i jugaran la tornada, el partit decisiu per a l'ascens, al Municipal de la Pobla de Mafumet, el cap de setmana del 27 i 28 de juny.

El Gerena ha tombat el San Juan navarrès a la segona ronda del play-off // Diario de Navarra

Així queda l'eliminatòria decisiva per a l'ascens a Segona B:

TERCERA ELIMINATÒRIA
Gerena-Pobla de Mafumet
Anada: a Gerena (Sevilla), 20 de juny
Tornada: al Municipal de la Pobla, 28 de juny

La Pobla de Mafumet buscarà repetir les actuacions a les dues rondes anteriors del play-off, en què el Municipal ha sigut determinant per a superar les eliminatòries. Contra el Tuilla, el gol d'Emanà decantava la balança després del 0 a 1 de l'anada; i contra el San Fernando, a la segona eliminatòria, els gols de Kike Tortosa i Álvaro Fernández servien per capgirar el marcador desfavorable del partit d'anada. De fet, els pobletans només han encaixat un gol en els quatre partits de play-off disputats fins ara.


El Club Deportivo Gerena va acabar la lliga en tercera posició al grup 10, un dels dos grups andalusos, el que va estar sotmès per l'Algesires, campió amb 100 punts (es tracta d'un grup de 22 equips i per tant, 42 jornades). Va ser el màxim golejador del grup (89 dianes en 42 partits, poc més de dos gols per duel de mitjana) i el quart que menys va encaixar (38 gols en contra). Al capítol anotador destaquen especialment el davanter Javi Medina (20 gols a la lliga), sorgit del futbol base del Sevilla FC i de tan sols 23 anys, i el seu company d'atac Iván Bazán (13 dianes al campionat). 


Kiki, un dels futbolistes destacats del Gerena // Manuel Gómez - El Decano Deportivo

Als play-off el Gerena ha superat l'Alcobendas madrileny (un altre tercer), en una primera ronda en la qual va capgirar a casa (5-2) la derrota inicial a domicili (1-0); i el San Juan navarrès (segon al seu grup), contra el qual ha guanyat els dos partits, sense encaixar cap gol (2-0 a casa i 0-1 a domicili). Curiosament, el Gerena ha empatat molt poc aquest curs: tan sols 3 dels 46 partits disputats entre lliga i promoció d'ascens.

Es tracta d'un club molt jove, fundat el 2006... i que tot just la temporada passada s'estrenava a Tercera Divisió, amb una sisena plaça final. No cal dir, per tant, que s'estrena en un play-off d'ascens a Segona B, després de la meritòria tercera plaça i d'haver tombat pel camí un altre tercer classificat i un segon, amb el factor camp en contra.

Gerena és una localitat andalusa de prop de 6.000 habitants, situada a uns 30 quilòmetres de Sevilla. Són uns 940 quilòmetres de distància respecte la Pobla de Mafumet, una ruta de més de 9 hores en cotxe. 

Horaris
Els clubs s'han de posar d'acord ara en els horaris per disputar els partits d'anada i tornada.

ANADA
DISSABTE, 20 DE JUNY

19'30h Gerena-Pobla de Mafumet

TORNADA 
DIUMENGE, 28 DE JUNY
18'30h Pobla de Mafumet-Gerena


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada