dimarts, 17 de novembre del 2015

El protagonista | J14: Sergi Estrada (Rubí)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J14 hem escollit com El protagonista l'atacant del Rubí, Sergi Estrada  (Sabadell, 9 de maig de 1991). Els vallesans han sortit del descens després de sumar en les dues últimes jornades, 4 punts de 6 possibles. Un empat a Cerdanyola (1-1) i un triomf contra el vigent campió, l'Ascó (2-0) amb gols clau d'Estrada: el de l'empat a Fontetes i el que certificava el triomf del passat diumenge. Amb 4 gols en aquestes primeres 14 jornades, Estrada és ja el màxim golejador del conjunt rubinenc.

Sergi Estrada (dreta), en un dels primers partits amb el Rubí // Àngel Garreta - Torneig d'Històrics

A l'entrevista amb el nostre Protagonista analitzem el moment que viu el Rubí (just per sobre del descens), l'adaptació del sabadellenc, el seu pas pel Sabadell B (on va ser peça clau de dos ascensos seguits) i les ambicions personals i col·lectives pera final de curs. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Sergi Estrada:


Aquesta és la segona temporada de Sergi Estrada a Tercera. Format al Mercantil, la Damm i la Grama, es va iniciar al futbol amateur (el 2010) amb dos cursos a Primera Catalana, a la Gramenet B i al San Cristóbal (56 partits, 6 gols entre les dues temporades). L'equip amb què va debutar a Tercera, però, va ser el Sabadell B. Hi va arribar el 2012, a Segona Catalana, i amb el filial arlequinat va aconseguir dos ascensos, a Primera Catalana el 2013, i a Tercera el 2014, amb el posterior debut a la categoria l'agost de 2014, amb triomf a Palamós (0-1); el seu primer gol a la categoria va ser un gol guanyador, al camp del Gavà (1-2, recupereu les imatges d'aquell partit). La falta de minuts al filial arlequinat el va fer marxar, el gener d'aquest 2015, a la Tercera balear, al Mercadal menorquí, on tan sols va jugar 3 partits; d'allà va marxar, el mes de març, al Granollers, on recuperava sensacions positives: 10 partits i 2 gols en un final de lliga culminat amb l'ascens a Tercera. L'estiu passat firmava pel Rubí, amb el qual ha participat en tots els partits de lliga, amb un total de 4 gols fins ara. En total a Tercera, Sergi Estrada acumula 27 partits i 5 gols fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada