dimarts, 3 de novembre del 2015

El protagonista | J12: Ñito Martín (Sabadell B)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J12 hem escollit com El protagonista l'atacant del Sabadell B, Antonio 'Ñito' Martín  (Barcelona, 25 de gener de 1993). El seu equip ha viscut una setmana fantàstica, amb tres victòries en vuit dies... i ell ha estat altament partícip dels 9 punts sumats: ha marcat els tres gols guanyadors als tres partits: 0 a 1 a Rubí, 0 a 1 al Morell i 2 a 1, al temps afegit, contra el Sant Andreu. Són els tres primers gols de Ñito amb la samarreta arlequinada, després d'arribar aquest estiu al Vallès procedent del Masnou.

Ñito Martín, tres gols guanyadors seguits per al Sabadell B // Àngel Garreta

A l'entrevista amb el nostre Protagonista analitzem l'excel·lent moment que viu el Sabadell B (cinquè classificat, a un sol punt del play-off), les peculiaritats de jugar en un filial o les perspectives personals d'un futbolista que, amb 22 anys, té molt futur per endavant. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Ñito Martín:





Aquesta és la quarta temporada de Ñito Martín a Tercera. Va debutar a la categoria el 2013, a la Muntanyesa, després d'haver-se format al Cornellà i de deixar el conjunt verd per buscar minuts. La temporada 2012/2013 disputava 14 partits amb la Monta de Manolo González, que obtenia la salvació a l'última jornada. El curs següent el vivia a cavall entre la Monta (7 partits) i el Masnou, on arribava a mig curs, i amb qui marcava els seus primers dos gols a la categoria (la seva estrena anotadora a Tercera va ser contra el Vilassar de Mar, el 23 de febrer de 2014). El curs passat, 2014/2015, el disputava íntegrament al club masnoví, amb qui assolia els seus màxims registres (30 partits, 6 gols), i aquest estiu arribava al Sabadell B de José Solivelles. Fins ara, ha disputat 11 partits i ha marcat 3 gols, tots guanyadors. En total a Tercera, Ñito Martín acumula 80 partits i 11 gols fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada