dimarts, 26 de gener del 2016

El protagonista | J22: David Toro (Santfeliuenc)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J22 hem escollit com El protagonista el davanter del Santfeliuenc, David Toro (Barcelona, 16 de desembre de 1992). Aquest diumenge era l'home del partit en el triomf del Santfe contra el segon classificat, un Sabadell B que veia trencada a Les Grases la ratxa de 12 partits sense perdre. Els arlequinats s'avançaven al primer minut, però dos gols de Toro, un de penal i un de guanyador, al minut 88, de moltíssima qualitat, donaven el triomf als homes d'Andrés González. Amb 23 anys, el davanter es consolida a Tercera: és la seva segona temporada i ja s'apropa als 50 partits al grup català de Tercera, en què suma per ara 12 gols. Va arribar a Les Grases el 2014 procedent del Marianao Poblet de la ciutat on ha crescut, Sant Boi de Llobregat.


Toro, al partit de diumenge contra el Santfeliuenc // Jaime Pérez Gallardo - Santfeliuenc FC

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment del Santfeliuenc, amb la lluita per la salvació reforçada amb el triomf de diumenge, i la bona temporada de Toro, que ha marcat nou gols, amb actuacions destacades com el doblet contra el Sabadell B o el hattrick davant el Palamós. Aquesta és l'àudio-entrevista a David Toro:




Aquesta és la segona temporada de David Toro a Tercera. Es va formar al Santboià, en què el 2011 va tancar l'etapa de juvenil. Marxava al veí Marianao Poblet, amb qui debutava a Segona Catalana el curs 2011/2012. La temporada següent l'equip assolia l'ascens a Primera Catalana amb paper destacat de Toro (33 partits, 11 gols), i el davanter vivia amb el Marianao el debut a Primera Catalana (curs 2013/2014, 30 partits, 7 gols). Després de tres cursos a Sant Boi de Llobregat, l'estiu de 2014 feia un altre salt dins la mateixa comarca i fitxava pel Santfeliuenc. Era el seu debut a Tercera, amb el primer gol aconseguit contra el Peralada el 13 de desembre de 2014. El curs passat disputava 29 partits i marcava 3 gols, en un equip en què destacaven en atac Carlos Cano i Iván Peralta. Amb la marxa dels dos, Toro ha fet un pas endavant. Aquest curs suma 19 partits i 9 gols, i ha marcat en cinc dels sis triomfs que el Santfe ha obtingut fins ara. En total, al grup català de Tercera acumula 48 partits i 12 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada