dijous, 7 de gener del 2016

Prat | Primera volta de somni (José David Muñoz)

Un cop acabada la primera volta la classificació al grup català de Tercera ens mostra un líder destacat, l'AE Prat, campió d'hivern ja a la jornada final de 2015 i que treu 6 punts al segon classificat i 13 al cinquè. Per analitzar aquesta primera meitat de curs dels potablava comptem amb un article d'un bon coneixedor del dia a dia i de l'entorn del club pratenc, el periodista José David Muñoz, d'El Prat Ràdio, encarregat de narrar els partits del conjunt de Pedro Dólera.

El Prat ha estat líder en 15 de les 19 jornades disputades // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

Primera volta de somni
Article de José David Muñoz / @J_David_Munoz

El primer equip de l'AE Prat ha tancat la primera volta al grup català de Tercera amb 42 punts. Unes xifres que demostren la contundència d'un conjunt forjat per ser a dalt. Pedro Dólera ha sabut injectar gana a un equip que des del primer moment s'ha conjuntat a la perfecció. Els jugadors són una pinya i l'ambient al vestidor així ho reflecteix (només cal veure les xarxes socials per comprovar-ho).

El Prat és l'equip més golejador i el segon menys golejat. Sascha Andreu, Jordi Sánchez, Ignacio Rosillo, Elhadji Bandeh, Nacho del Moral... són noms que han assegurat la pólvora i que han motivat també una sana competència per entrar a l'onze titular, posant les coses difícils al míster en el moment de fer les alineacions. La línia defensiva, comandada des de la porteria per la veterania de Toni Texeira, s'ha pogut sobreposar a la lesió de Fede Bessone, i Dólera ha sabut jugar amb moltes tecles per tal de treure el millor rendiment dels seus jugadors defensius. I potser la tasca més silenciosa però que ha esdevingut bàsica per completar la bona primera volta de l'equip és la de la línia del mig del camp. Putxi i Jaime Fuentes treballen de valent cada partit, i tenen el suport creatiu de Javi Lara o de Charly Ruiz per poder aixecar el cap i buscar l'espai per crear perill.

L'onze del Prat a la J2, contra l'Europa // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

De moment, el retorn de Pedro Dólera al Prat, ara com a entrenador, està sent satisfactori. Està engrescant l'afició potablava amb un joc vistós i combinatiu, i el públic del Sagnier també respon amb entusiasme a la proposta de Dólera, fins i tot aquells més reticents a que signés com a entrenador pratenc.

Queda la segona volta. Queda mitja lliga. Però aquest Prat pinta molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada