dimecres, 22 de novembre del 2017

#CopaCat | L'Horta a la final!

L'Horta ha empatat un gol en contra al temps d'afegit i es converteixen en finalista de la Copa de Catalunya. El Cornellà serà el rival a la final

Les semifinals de Copa Catalunya han anat així:

DIMECRES, 15 DE NOVEMBRE
Cornellà 3-1 Nàstic (Enric Gallego, Ricard Pujol i Édgar Fernández / Juan Muñiz)

DIMECRES, 22 DE NOVEMBRE
Horta 1-1 (6-5p.) Llagostera (Javi Morales / Jordi Maymí)

L'Horta de Nacho Castro ho ha fet tot per classificar-se per a la final de la Copa Catalunya al Feliu i Codina contra el Llagostera, de Segona B. Però els partits contra rivals de superior categoria no són senzills i, tot i gaudir de moltes més accions, han estat els llagosterencs els que s'han avançat en el marcador. Al minut 31, la defensa hortenca s'ha introduit en pròpia porteria un mal refús i ha avançat els gironins. Però a l'èpica i contra vent i marea, un xut de Javi Morales al minut 95 ha enviat el duel a la tanda de penals.

Des dels onze metres, els hortencs no han perdonat i han certificat la classificació per una final històrica, on ja els espera el Cornellà, també de Segona B.