dijous, 31 de maig del 2012

Dia Prat, part 2: Celebracions a la vila

Ho anunciava ahir a Twitter. Avui és el #diaPrat a tercera.cat. Totes les actualitzacions d'aquest dijous estan dedicades exclusivament a l'equip ascendit a Segona Divisió B, el campió del grup V de Tercera. És un homenatge merescut, i alhora un dolç comiat a l'equip de tercera.cat. L'any que ve seran de bronze.

Podeu llegir aquí la Part 1: Balanç d'un any històric, de José David Muñoz


Ahir la plantilla de l'AE Prat va rebre el reconeixement de la ciutat per la fita assolida diumenge. La plantilla i la junta van ser homenatjats al consistori pratenc i, tot seguit, van sortir al balcó a compartir l'alegria col·lectiva amb els conciutadans. Aquesta entrada serveix per deixar constància de la felicitat pratenca, d'haver recollit els fruits a la feina ben feta.

El Prat.tv ha editat una notícia en vídeo, gràcies a la feina de Patrícia Boyer i Míriam Roures, que ha editat la peça, en què es repassen els millors moments de la tarda viscuda a la Plaça de la Vila:


Fotografies
Podeu veure les fotografies de la celebració en dues galeries; la primera, la que ha obert l'AE Prat al lloc web oficial del club, en aquest enllaç. 

També tenim les fotografies de l'Alex Gallardo (veure la seva web), que amb la seva càmera ha capturat molts dels moments de la Tercera d'enguany. Mostro algunes de les fotos que ha penjat en aquesta galeria de fotos a la seva web, o en aquesta altra al Facebook d'El Prat Esports, dedicada a les celebracions d'ahir. També n'hi ha un parell (les que apareixen signades al peu) que van capturar ahir el cap d'Esports d'El Prat Ràdio, José David Muñoz, i el seu company de secció Fermín Suárez.


 

 
Foto: José David Muñoz
Passadís popular als campions // Foto: Fermín Suárez
  

2 comentaris:

  1. Hola Roger! T'afegeixo un enllaç més amb imatges de la celebració d'aquest dimecres: la web oficial del club: www.aeprat.com. Aquest
    és l'enllaç: http://www.aeprat.com/galeria-Galeria+fotogr%C3%A0fica+AE+Prat-CELEBRACIONS.+Recepci%C3%B3+a+l%27Ajuntament+i+balc%C3%B3+davant+l%27afici%C3%B3.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Jaume, entrada editada amb les fotos. I enhorabona per l'èxit, la feina ben feta té resultats, per sort molts cops no és un tòpic, és una realitat!

      Elimina