divendres, 25 de maig del 2012

Prèvia de la jornada (tornada 1a ronda play-off)

Per primer cop en tota la temporada, nou mesos després de l'inici, ens podem trobar davant els dos últims dies de la temporada. Si el Prat guanyés diumenge i els altres tres equips no aconseguissin superar la 1a ronda (extrem que no desitjo de cap manera), la temporada es conclouria diumenge, a les 15 hores, a las Palmas.

Abans, però, els quatre millors equips del curs al grup V de Tercera buscaran la glòria, en el cas del Prat, i fer un pas més cap al somni, o allargar el premi, com els passa a Pobla Mafumet, Espanyol B i Manlleu.

Gaudim d'un nou cap de setmana de futbol, molta sort als 4 equips!

La Pobla Mafumet serà el primer equip que decidirà la seva sort a la primera ronda. Els grana visiten Laredo (Cantàbria), esperant mantenir la renda assolida a l'anada a casa (2-1). Els de Kiko Ramírez no estaran sols: diversos autocars amb aficionats de la localitat tarragonina s'estan desplaçant fins a Laredo per donar suport al filial del Nàstic. Podreu seguir el partit via el compte de Twitter de la Pobla Mafumet.



La gran cita de diumenge, per ser decisiva, es viurà al Municipal Sagnier. El Prat pot ser equip de Segona Divisió B si supera l'Atlético Sanluqueño. L'empat a zero de Sanlúcar produeix que amb un triomf els d'Agustín Vacas toquin el cel de l'ascens, fita històrica per a un club que mai ha passat de Tercera. Cal recordar que no superar l'eliminatòria NO eliminaria el Prat, sinó que l'equip accediria a segona ronda. El Prat està bolcat amb el partit i, com és d'esperar, els companys d'El Prat Esports, del Prat Ràdio, en faran cobertura especial (al 91.6 FM i a internet, aquí):


  • Dissabte, a les 19h: connexió amb el Sagnier, amb l'entrenament de l'Atlético Sanluqueño, l'última hora del Prat, que haurà entrenat al matí, i l'ambient previ a la cita que decidirà un nou equip de la categoria de bronze.
  • Diumenge, a les 11'30h: Transmissió del partit, amb tres informadors: José David Muñoz, cap d'esports, a la narració; Fermín Suárez, de micròfon sense fils a la zona de banquetes, encarregat també dels aspectes tàctics; i Víctor Cervantes, també sense fils, però cobrint l'ambient a les grades del Sagnier.La transmissió durarà tant com les circumstàncies ho exigeixin. Ho podeu seguir per tres vies: 91.6 FM o per internet, amb l'habitual web de l'emissora, i també, si hi ha col·lapse, des del web del club, AEPrat.com.
  • Dilluns, a les 19h: Edició d'El Prat Esports, analitzant el partit de diumenge. S'emetrà encara que sigui festiu en localitats com el Prat o Barcelona.
A més, el partit serà retransmès per televisió. Serà en diferit, a les 15 hores, al programa XS Esports de l'XTVL. Pero tambe en directe per internet, per telesanlucar.com. I el podreu seguir, lògicament, al Marcador Catalunya de Radio MARCA.

També necessita una victòria contra el Pontevedra l'Espanyol B. El filial blanc-i-blau, que també empatava a zero a Galícia, buscarà un triomf que li doni accés a segona ronda contra el quart classificat del grup 1. Després d'haver gaudit d'opcions a domicili, els homes de Raúl Longhi esperen un bon ambient a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per batre un dels equips prestigiosos de la categoria. Podreu seguir el partit pel compte de Twitter del RCD Espanyol, així com pel programa Marcador Catalunya de Radio MARCA (89.1 FM a Barcelona). S'emetrà integre, per ràdio, a radiopontevedra.com.
 
El Manlleu jugarà l'últim, a les 12... de Canàries. A les 13 hores de diumenge els de Francesc Cargol necessitaran gols, per passar ronda. Els val una victòria o un empat a tres o més gols, després del 2-2 assolit a Osona la setmana passada. L'equip viatja alliberat, amb el sentiment col·lectiu que està vivint un premi, i per tant, tot és possible. Podreu seguir el partit gràcies als companys de Ràdio Manlleu, que en faran cobertura especial: els dos narradors habituals, Dionís Crusellas i Enric Gil, viatgen a Gran Canària, mentre que David Osa oferirà suport des dels estudis. La transmissió del duel començarà una hora abans (12h). És de preveure seguiment a Twitter, al compte d'Esports Ràdio Manlleu, així com informacions al programa Marcador Catalunya, de Radio MARCA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada