divendres, 4 de maig del 2012

Guia per seguir una jornada decisiva

Arriba la penúltima jornada del campionat. Al vespre tindreu la prèvia de la 37a cita del curs, però en aquesta entrada repassaré com podeu seguir els partits que hi ha en joc!

Hi ha 8 partits en què participen equips amb coses en joc i 2 partits (Gavà-Vilafranca i Balaguer-Masnou) amb equips de futur ja decidit.

Així podreu seguir, o acostar-vos als camps, els vuit partits amb objectius en joc:

  • Gramenet-Prat. [ENTRADA GRATUÏTA] El partit que obrirà la jornada (amb 15 minuts de marge sobre els altres tres que es disputen a la matinal) serà clau per als colomencs, que busquen apropar-se, o assolir, la salvació. Can peixauet obrirà portes, entrada gratuïta per a qualsevol que s'hi vulgui apropar (L9 del metro de Barcelona, parada homònima, Can Peixauet). El duel serà el màster, el partit principal, del programa Marcador Catalunya, que s'emet a Radio MARCA Barcelona (89.1 FM). A més, el podreu seguir també per El Prat Ràdio (91.6 FM) i pels comptes de Twitter que cobreixen habitualment els dos equips: 

  • Santboià-Amposta. El Santboià manté opcions de play-off. Partit vital al Joan Baptista Milà contra l'Amposta, l'últim dels del Baix Llobregat a casa. El programa Marcador Catalunya, que s'emet a Radio MARCA Barcelona (89.1 FM), en farà seguiment. El podreu seguir pels comptes de Twitter que segueixen habitualment els dos equips:


  • Espanyol B-Vic. Amb el Vic salvat, el filial blanc-i-blau busca un triomf (o fins i tot un empat li valdria) que serveixi per assegurar la segona plaça. El programa Marcador Catalunya, que s'emet a Radio MARCA Barcelona (89.1 FM), en farà seguiment. El podreu seguir també pels comptes de Twitter següents:

  • Pobla Mafumet-Castelldefels. [TELEVISAT + ENTRADA GRATUÏTA] El Municipal de la Pobla obre les portes per acollir el màxim de gent possible per empènyer l'equip cap al play-off matemàtic. Un partit que podreu veure per televisió, al programa de retransmissions XS Esports, de l'XTVL, que l'emetrà, realitzat per Canal Reus TV, diumenge a les 15 hores a les següents televisions. A més, el programa Marcador Catalunya, que s'emet a Radio MARCA Barcelona (89.1 FM), en farà seguiment. El podreu seguir també pels comptes de Twitter següents:

  • Terrassa-Olot. [DESCOMPTES] Els vallesans esperen seguir vius en la lluita per acabar entre els quatre primers. Les entrades que es comprin divendres o dissabte a l'Olímpic egarenc valdran la meitat, segons informa Albert Morillas, del diari Ègar. Podreu seguir el partit per la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM) i pel COM Esports Competició, de COMRàdio, espai en què serà partit de la jornada. També a través dels comptes de Twitter següents:

  • Manlleu-Rubí. En joc, la consolidació del play-off per als osonencs. El partit serà narrat com sempre pels companys de Ràdio Manlleu (107 FM). El COM Esports Competició, de COMRàdio, hi farà connexions. Podreu seguir el partit a través dels comptes de Twitter següents:

  • Vilanova-Cornellà. [TELEVISAT + DESCOMPTES] Els dos equips s'hi juguen molt: seguir vius per eludir el descens davant de seguir vius per seguir optant al play-off. Per al partit, a l'Alumnes Obrers aplicaran la iniciativa Porta un amic! Cada soci té dret a dur un acompanyant de manera gratuïta. S'explica en aquest tuit de Garraf Esports. Podreu seguir el partit per ràdio, com sempre, a Canal Blau (100.4 FM), i al COM Esports Competició, de COMRàdio, que hi farà connexions. També es podrà veure per televisió, gràcies a la retransmissió que en farà Canal Blau TV, i el podreu seguir, diumenge a les 17 hores, en aquest enllaç. Podreu seguir el partit a través dels comptes de Twitter següents:

  • Europa-Muntanyesa. [SEMIGRATUÏT] El derbi barceloní pot ser decisiu... o no, dependrà dels resultats de la Grama i el Vilanova. Per al partit, el club gracienc ha decretat entrada gratuíta per a les dones. Ho explica l'entitat escapulada en aquesta notícia. Podreu seguir el partit a través dels comptes de Twitter següents:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada