dilluns, 11 de juny del 2012

El Ieclà, últim rival de la Pobla Mafumet

Avui s'ha celebrat l'últim sorteig del play-off d'ascens a Segona B, que ha deixat el Ieclà com l'últim rival de la Pobla Mafumet a la fase d'ascens.

Se sabia que la Pobla s'enfrontaria a un campió de grup, ja que només hi havia dos quarts classificats als bombos, els tarragonins i el Coria.

Els de Kiko Ramírez s'enfrontaran al campió murcià, del grup 13, que només va perdre 4 partits a la fase regular, i que a la ronda de campions perdia el dret a ascendir al camp del Caudal (3-0), però que s'ha exhibit a la 2a ronda, destrossant el Muro (0-4 i 3-0). L'equip no perd a casa des del 29 de gener, i compta amb el davanter Antonio Román (15 gols a la lliga) i el migcampista David Romero, 'Biri' (18 duianes) com a principals armes. Va ser, a més, el segon equip menys golejat del grup murcià, amb 27 gols en contra. En total ha encaixat 30 gols en 42 partits.

Com amb l'Extremadura, l'actual Ieclà (Yeclano Deportivo) és una refundació del Ieclà CF, que va arribar a ser a Segona B durant 11 temporades. Refundat el 2004, la seva màxima fita és haver estat un curs, el 2010-2011, a Segona B. Ara busquen recuperar, un any després, la categoria perduda.

L'anada es disputarà aquest cap de setmana (molt probablement dissabte) en terres tarragonines, i la tornada serà en territori murcià, a Iecla.

Aquest serà el segon campió de grup contra el qual s'enfrontaran els poblencs en aquest play-off. A la segona ronda s'han vist les cares amb l'Ejea, campió aragonès.

2 comentaris:

  1. Doncs bé, sembla que ja està la temporada catalana (pràcticament) dada i beneïda. M'agradaria que em corregíssiu si vaig errat en la informació que oferiré tot seguit:

    L'any vinent retorna a la Segona B el CE Sabadell i el Nàstic de Tarragona mentre que el Prat serà el convidat de tercera a la nova categoria.

    A Tercera divisió hi apareixeran el Figueres, la Rapitenca, el Vilassar i el Júpiter mentre que trobarem a faltar al Vilanova, Amposta i Masnou. La Pobla de Mafumet, en principi, seguirà amb nosaltres.

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un error, el CE Sabadell no torna a Segona B, es manté a Segona. Ha estat quart per la cua, però ha baixat el Vila-real B pel descens del Vila-real a Segona. La resta, correcte!! Salut!!

      Elimina