dilluns, 16 de juliol del 2012

Nou curs

Des d'aquest dilluns tercera.cat ja es troba a la seva segona temporada. Amb l'article de divendres (i el cap de setmana enmig) he tancat tot el que ha fet referència a la temporada 2011/2012.

A partir d'avui, arriba la informació del nou curs, començant pel Calendari ja publicat

Teniu dues novetats funcionals per separar les informacions del curs que hem acabat de les que faran referència a l'any que s'està iniciant:

  • He afegit la pàgina 2011-2012 (última pestanya de dalt a la dreta o en aquest enllaç). Allà hi teniu totes les dades que us fan falta saber de la temporada que acabem, ja que les pàgines de classificacions, golejadors i arxiu de resultats (també al menú superior) començaran de zero el mes d'agost.
  • A la columna de la dreta, a més de la direcció de contacte (rogersanchez@tercera.cat) aniré afegint dades de fàcil accés per preparar el nou any. Per ara teniu l'enllaç al citat resum 2011/2012, al calendari i al mercat de fitxatges, que aniré actualitzant tan ràpid com pugui.
Els propers dies, els primers articles d'un curs 2012/2013 que es presenta molt atractiu!

El blog no farà vacances per res. Jo marxaré un parell de setmanes a l'inici del curs (personalment, millor fer-les al principi que al final), però deixaré tercera.cat en bones mans, sense descans per seguir el grup V de Tercera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada