dijous, 12 de juliol del 2012

Sortejada la 2a fase de la Copa Catalunya

Foto: Àngel Garreta
Aquest migdia s'ha sortejat, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, la segona fase de la Copa Catalunya del curs que ara iniciem (recordem que l'edició anterior finalitza el 31 de juliol a Montjuïc amb la final entre Nàstic i Manlleu).

25 equips han acabat aparellant-se en 12 enfrontaments i 1 equip exempt, el Vic.

Al bombo, els 15 equips de la Tercera de l'últim curs, i els campions de Primera Catalana. Per tant, hi participen 14 equips de l'actual Tercera, 1 Segona B (Prat) i 2 Primera Catalana (Vilanova i Amposta). Aquests són els partits de la 2a fase, que es disputarà a partit únic el cap de setmana de l'11 i el 12 d'agost. En negreta, els equips actualment a Tercera:

2a fase, 1a eliminatòria (11 i 12 d'agost)


Cervera-Balaguer
Base Roses - Figueres
Equipo Ja - Muntanyesa
Manlleu-Olot
Vilafranca-Castelldefels
Terrassa-Rubí
Santboià-Prat
Rapitenca-Amposta
Vilassar de Dalt-Europa [8 d'agost]
La Guàrdia-Cornellà
At. Roda de Barà-Vilanova
Vila-roja-Granollers

Equip exempt: Vic

Per tant, només hi ha dos xocs en què no hi haurà participació d'un equip de Tercera, els que es viurana  Vila-roja i Roda de Barà.

Algunes curiositats dels emparellaments:

  • El Cervera-Balaguer suposarà el debut a la banqueta nogurenca de Juanjo Tenorio.
  • Manlleu i Olot s'enfrontaran en un derbi de Bracons especial per a homes com Manel Sala o Ramon Masó, que enguany han canviat la Garrotxa per Osona. Serà, a més, el debut oficial de Jordi Dot.
  • El derbi vallesà que es viurà entre Terrassa i Rubí es disputarà a l'Olímpic egarenc. Al precedent de lliga, el Terrassa es va imposar (3-1) en un partit en què va aprofitar al màxim les opcions de què va disposar. El partit serà el debut de Miki Carrillo en partit oficial al Terrassa
  • L'Equipo Ja-Muntanyesa suposarà el debut a la banqueta de Manolo González, encapçalant el renovat projecte dels de Nou Barris.
  • Santboià i Prat es trobaran a la Copa Catalunya 4 o 5 dies després d'haver-se creuat a la fase de grups del Torneig d'Històrics, en què disputaran el seu partit el 7 d'agost, al grup 2 de la competició.
  • El duel ebrenc entre Rapitenca i Amposta, si ja és atractiu per naturalesa, serà especial per a Miguel Reverté. El golejador va deixar la capital del Montsià per fitxar pel Cornellà el Nadal passat i ara seguirà a Tercera a les files dels de la Ràpita.
  • El Roda de Barà-Vilanova serà especial per a Santi Triguero, que va jugar a l'equip local als seus inicis, la temporada 1996/1997.

Els 12 guanyadors, i la UE Vic ja tenen rivals previstos per a la següent ronda. Entraran 5 dels 6 catalans de Segona B el curs passat (no hi participa el Badalona):


2a fase, 2a eliminatòria (18 i 19 d'agost)

Llagostera contra el vencedor del Base Roses-Figueres
L'Hospitalet contra el vencedor del Vilassar de Dalt-Europa
Lleida contra el vencedor del Balaguer-Cervera
Reus contra el vencedor del Rapitenca Amposta
Sant Andreu contra el vencedor del Equipo Ja-Muntanyesa
Vic contra el vencedor del Terrassa-Rubí
Vencedor del La Guàrdia-Cornellà contra el vencedor del Santboià-Prat
Vencedor del Roda de Barà-Vilanova contra el vencedor del Vilafranca-Castelldefels
Vencedor del Manlleu-Olot contra el vencedor del Vila-roja-Granollers


Els 9 guanyadors restaran pendents de l'entrada en competició d'un màxim de 3 equips més, els catalans de Segona el curs passat (Girona, Nàstic i Sabadell).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada