dijous, 5 de juliol del 2012

Onze ideal de la Tercera 11/12



Infogràfic: Roger Sánchez. Fotografies: Àngel Garreta, FC Santboià i David Ferrer

Aquí els teniu, els onze escollits a la votació popular que heu fet a través de tercera.cat i de Twitter, fent servir l'etiqueta #onze3div5.

En total he rebut 62 propostes d'onzes ideals de la temporada. Els tants per cent, per tant, reflecteixen la freqüència amb què apareixen els jugadors a les vostres tries.

Com veieu, Dani Planagumà és el jugador amb més presència a les vostres seleccions, amb més del 90% dels onzes. El segueixen al podi dos pratencs, Óscar Sierra, que supera el 80% i Toni Texeira, que apareix a tres de cada quatre onzes.

Superen el 60% dos davanters, Carlos Martínez 'Carlitos', del Terrassa, i Christian Alfonso, de l'Espanyol B.

El jugador que tanca el sextet de futbolistes que apareixen a més de la meitat dels onzes és Valentín Merchán, del Cornellà. 

Per entrar a l'onze, el tall ha acabat sent aparèixer a, com a mínim, el 30% de les propostes. El superen dos homes del Manlleu, Baruc Nsué i Jordi Aumatell. Al mig del camp també hi ha Àlex Granell, de l'Olot. Superen també el 30% de peticions els dos centrals escollits, Aleix Coch, de la Pobla Mafumet, i David Cárdenas, del Santboià.

Per tant, els onze escollits provenen de 8 equips diferents, els 7 primers classificats i l'Olot (10è). El Prat, amb dos jugadors, i el Manlleu, amb tres, són els dos conjunts que repeteixen.

Per escollir la banqueta he buscat el segon porter més votat, que és José Bermúdez, del Cornellà; els dos defenses que s'han quedat a les portes, Ñoño Vélez i Zou; els dos migcampistes fora del tall, David López i Joan Roig; i els dos davanters que també han quedat fora, Bakary i Enric Gallego.

De fet, es corresponen, més o menys, amb els jugadors que queden fora dels 11 més freqüents: López és 12è, Bakary, 13è; Joan Roig, 14è; Enric Gallego, 15è i Ñoño Vélez, 17è.

Per arribar als 18 més votats, queden fora per haver tancat ja el duet de defenses, migcampistes o atacants a la banqueta Charly Ruiz (Prat), 16è; i Iván Álvarez (Europa), 18è.

El Prat és l'equip que col·loca més jugadors, 12, entre els 113 proposats en la totalitat dels onzes. A més de Texeira i Sierra, presents a l'onze ideal, i Charly Ruiz, 16è, també entren al TOP-20 dos homes més, Roger Matamala (19è) i Fernando Núñez (20è). Larios, Cazorla, Rosillo, Murillo, Ferran Vila, Jaime i Víctor Duran completen la dotzena.

El Manlleu hi col·loca 10 homes... més un. Eduard Fortet, que va acabar el curs a l'Espanyol B, apareix en dues tries. A més de la tríada d'homes a l'onze ideal (Planagumà, Baruc i Aumatell), apareixen a les propostes Putxi (24è), Micaló, Gely, Dani Barragán, Criado, Javi González i Archi.

Completa el podi d'equips amb més representants l'Espanyol B, amb 10 homes. A més de Christian Alfonso, a l'onze, i Bakary i Zou, a la banqueta, hi apareixen Cunill, Canal, Pirulo, Clerc, Víctor Álvarez, Julio Rico i Edgar Badia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada