dilluns, 6 d’agost del 2012

Comença l'Històrics! Jornada d'estrenes al Municipal del Guinardó


A les 18'30 hores comença una nova edició del Torneig d'Històrics, que torna a casa en una edició igual, però diferent. Serà un torneig més 2.0, i que ha comptat, d'inici, amb dos grans criteris per a la participació dels equips: l'històric -mai millor dit- i l'esportiu. Hi haurà els grans protagonistes de les cites precedents, com el Badalona, vigent campió, però també aquells equips que han meravellat sobre el terreny de joc aquest últim curs.

El Badalona, campió el 2011 / Alejandro García - diari ARA

Hi haurà el millor català de l'últim curs a Segona B, el Badalona.

Hi haurà el vigent campió del grup V de Tercera i ascendit a Segona B, el Prat. Comptant els potablava, jugaran l'Històrics els quatre millors equips de l'última edició de Tercera, sense tenir en compte els filials: Manlleu, Cornellà i Santboià.

Hi haurà els dos equips que la gran majoria de seguidors (i no tinc problema en afegir-m'hi) han/hem assenyalat com les revelacions de la Tercera 2011/2012, el Rubí i el Vilafranca.

Hi haurà un dels màxims favorits, la UE Sant Andreu, que arriba al torneig amb l'etiqueta d'equip habitual a la competició, amb una plantilla preparada per a la cita.

Hi haurà dos dels cinc equips ascendits a Tercera divisió procedents de Primera Catalana: l'històric Júpiter, equip que més cops ha alçat el torneig (5, com el Badalona) i el Vilassar de Mar, que s'estrena al Torneig.

Hi haurà un Mollet que, si bé al tram final no va aguantar el ritme dels futurs ascendits, deixava bones sensacions a Primera Catalana, i busca ara reinventar-se.

I hi haurà, lògicament, el FC Martinenc. L'amfitrió. L'equip que ha fet un excel·lent curs a Primera Catalana. L'entitat que aposta per un torneig de sempre amb una ambició nova.

Benvingut, Torneig d'Històrics del futbol català 2012. Que comenci l'espectacle!


Per seguir l'Històrics a diari comptareu amb el Twitter oficial del Torneig, @thistorics. A més, amb el Víctor Mur, l'Àngel Garreta i el Sergi Vargas anirem actualitzant continguts per al we torneighistorics.cat. M'encarregaré de les contracròniques de la jornada i de les reaccions de després dels partits. Evidentment, des de tercera.cat també faré seguiment exhaustiu de la competició. Espero que gaudiu del Torneig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada